- 11 Temmuz 2018
- 761
- 814
- 103
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #100.881
Canlar oto koltuğu alacağız baby2go düşünüyorum hem eski bi marka köklü hem d yorumlar trendyoldan çok iyi
Sogan rendesiAnaa nasıl yaptın kız bunu tarif verer misin
Yok kuzum almadıkNe güzel kuzum aldınızmı
Tam takılacam birsey çıkıyorduu busefer takılcaktım bekledim yarısma olcak ama olmadı keşke başlasa
Kiz cok zevkli oluyor ben önce bi kudurtuyorum izliyorum bide nezaman alcak diye bekliom sonra lafimi pat soyluyorum inanki ozaman surat ifadeleri cok hosuma gidiyorsende yap iyilikten anlamayana müstahak bende sen gibiydim beni yogura yogura bu hale getirdiler ben herkes iyi olsun diye kimseyi kıskanmadan insan gibi davranırken baktim gordum kimse benim olmami istemiyor bana öyle gelene daha beter gidiyorum aradada paylasiyorum gözü olanin gözü çıksın diye ustelik bunlar benim en en en yakinlarim arkadaslarimda degil
AMa normalde parmak uçlarıyla yürümüyor mu çoğu bebişler ben öyle biliyordum. Zaten benim ki artık istemiyor bağımsızlığını ilan etti :)Yürüteci asla tavsiye etmiyorum ben cok pismanim azar azar bindirdigim halde parmak uclarina basiyor simdi normalde biz desteklerken tabaniyla basiyordu aldim depoya fırlattim bidaha kullanmam. Zıp zıp alicaktim ama bizim tavanlar asma tavan kapiya cita takilcak yerde yok almadik o yuzden bide artik bahar geldi ben parka cikarma taraftariyim temiz hava yesillik cok iyi geliyor toprakla oynatmak enerjisini attırmak eve tıkılı kalmamak en guzeli eskiden diyordum aman mikrop kapmasin aman ona degmesin ama gelisimi icin en sagliklisi kalabalik ve doğa icinde olmasi en azindan bizim icin cunku biz evde iki kisiyiz dört duvarda sıkıştık kaldik resmen
Biz dağılmışız len devam ediyormuşYok kuzum almadık
Aynen keşke başlasa ne güzel olur
Ahahaha bakalım artık devam ederse bişiler derim umarım
AMa normalde parmak uçlarıyla yürümüyor mu çoğu bebişler ben öyle biliyordum. Zaten benim ki artık istemiyor bağımsızlığını ilan etti :)
Ahahaha aslında attığında neden birşey demedim diye kızıyorum kendime. Çok güzel olmuş dedim o şaşkınlıkla sadeceŞakayla "O ne kız öyle aynaya bakar gibi. Başka bi model kestireydin ya" derdim. Inceden sok lafını. Aldığim bi seyi baskasinda gorsem bilr hevesim kaçar bi de gorustugun birisinin bile isteye alması hepten sinir bozucu. Tatlım onu giyecegin zamam haber ver de ayni gun ikiz gibi gezmeyelim fln de de anlasın bari
Topik duruyor kuzum biz dağıldık sadeceheyecan gidi nerde 30 bin adım yaptığım gunler
Buradan değil :) arkadaşın biri nelerle uğraşıyorum asosyalim yaw:)Kim oo
Biz dağılmışız len devam ediyormuş
Yuruteci varsa gerek yok canım yurutecle zaten enerjisini atiyodur hem de oyalaniyordur. Yurutec yan basmalarına sebep oluyormuş ama ona fikkat edersin. Doktoruna da danış mutlaka.
Jou sensin di mi kızz? Ev sahibine sorun canım izin verir belki. Evet ya fiyati tuzlu ama simdiye kadar aldigim en güzel en faydali şey olabilir, hakkını veriyor kesinlikle. Çok mutlu
Kızlar bir de bugun kafa koruma yastigi siparis ettim. Kizim bi yerlere tutunup kalkmaya basladi bugun düştü içim gitti. Evin çogu yeri
GelirimmmAhahaha aslında attığında neden birşey demedim diye kızıyorum kendime. Çok güzel olmuş dedim o şaşkınlıkla sadece
Yaaa havalar ısısında yine toplanalımJou da gelir
Buradan değil :) arkadaşın biri nelerle uğraşıyorum asosyalim yaw:)
Vallahaa ben yatağımda uyuyim dedim uyuyamadım buseferr bebeyi teyzosum bakıyo enistem falanKahvaltı neredeeeee:)
Ne hazırladınPeeehh ben çektim sanıyordum kahvaltıyı yine çekmemişim:)
Vallahaa ben yatağımda uyuyim dedim uyuyamadım buseferr bebeyi teyzosum bakıyo enistem falanne yapsam kıza bilemedim
Ne hazırladın
Hahahahaha enistem e alıştı yoksa hiç durmuyodu hic ağlamazdı ilk geldiğinde başladı ağlamayaOoo keyfe bak sen :) ulen annemin evinde bile bu keyfi yapamadım be tadını çıkar :)
Bana uymadıAvokado haşlanmış yumurta, krep, muz ceviz pekmez, ıhlamur
İlk başta benim kız da farklı birini görünce ağlıyor 5 dk sonra gülmeye başlıyor hep öyleler sanırım :)Hahahahaha enistem e alıştı yoksa hiç durmuyodu hic ağlamazdı ilk geldiğinde başladı ağlamaya
Niye kız sevmedi mi minnokBana uymadıavokado
Kiz cok sirin buYuruteci varsa gerek yok canım yurutecle zaten enerjisini atiyodur hem de oyalaniyordur. Yurutec yan basmalarına sebep oluyormuş ama ona fikkat edersin. Doktoruna da danış mutlaka.
Jou sensin di mi kızz? Ev sahibine sorun canım izin verir belki. Evet ya fiyati tuzlu ama simdiye kadar aldigim en güzel en faydali şey olabilir, hakkını veriyor kesinlikle. Çok mutlu
Kızlar bir de bugun kafa koruma yastigi siparis ettim. Kizim bi yerlere tutunup kalkmaya basladi bugun düştü içim gitti. Evin çogu yeri fayans Allah korusun. Belki düşünenleriniz vardır fotosunu bırakıyorum.
YErim ya bunlari cok tatlilarMikrop önemli değil yeterki virüs kapmasınlar. Benim kız daha az önce terliğimin altını yalıyodu
Melek kanadı diye de geçiyor. Gerçekten çok güzel bir ürün. Babyjeminkinde önde kemeri de var kolları düşmesin diye.Yuruteci varsa gerek yok canım yurutecle zaten enerjisini atiyodur hem de oyalaniyordur. Yurutec yan basmalarına sebep oluyormuş ama ona fikkat edersin. Doktoruna da danış mutlaka.
Kızlar bir de bugun kafa koruma yastigi siparis ettim. Kizim bi yerlere tutunup kalkmaya basladi bugun düştü içim gitti. Evin çogu yeri fayans Allah korusun. Belki düşünenleriniz vardır fotosunu bırakıyorum.
Aynen öyleeeeİlk başta benim kız da farklı birini görünce ağlıyor 5 dk sonra gülmeye başlıyor hep öyleler sanırım :)
Yok çünküNiye kız sevmedi mi minnok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?