Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canlar oto koltuğu alacağız baby2go düşünüyorum hem eski bi marka köklü hem d yorumlar trendyoldan çok iyi

Ben bunu aldım canım. Ablam besafe önermişti. 6 bin çok geldi açıkçası. Sahibindene baktım 2. Ellere. Hep kırık ya da eksik aparatlı. Çok anlamadığım için kesin bozuk gelir şansıma diye oradan almadım. Bir de bu önemli bir ürün. Kaza anı Allah korusun ama kendimden önce çocuğum gelir. Alman malı oldupu için özellikle güvendim. Çok da araştırdım. Kullanan herkes de memnun kalmış. Çocuğu olan arkadaşlara da incelettim. Onlar da çok beğendi. O yüzden rahatça öneriyorum.

Ne güzel kuzum aldınızmı
Yok kuzum almadık
Tam takılacam birsey çıkıyorduu busefer takılcaktım bekledim yarısma olcak ama olmadı keşke başlasa

Aynen keşke başlasa ne güzel olur

Ahahaha bakalım artık devam ederse bişiler derim umarım
AMa normalde parmak uçlarıyla yürümüyor mu çoğu bebişler ben öyle biliyordum. Zaten benim ki artık istemiyor bağımsızlığını ilan etti :)

Biz dağılmışız len devam ediyormuş

Ahahaha aslında attığında neden birşey demedim diye kızıyorum kendime. Çok güzel olmuş dedim o şaşkınlıkla sadece
Topik duruyor kuzum biz dağıldık sadece heyecan gidi nerde 30 bin adım yaptığım gunler

Yaaa havalar ısısında yine toplanalım Jou da gelir
Buradan değil :) arkadaşın biri nelerle uğraşıyorum asosyalim yaw:)

Gelirimmm

Reactions: Jou
Kiz cok sirin bu benim ikitane almam lazim önede taksam olcak direk yüz üstü dusuyoruz biz ..
Mikrop önemli değil yeterki virüs kapmasınlar. Benim kız daha az önce terliğimin altını yalıyodu
YErim ya bunlari cok tatlilar

Melek kanadı diye de geçiyor. Gerçekten çok güzel bir ürün. Babyjeminkinde önde kemeri de var kolları düşmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…