Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar demir ilacı lekesini nasıl çıkarıyorsunuz? Demir ilacını veriyorum elini kolunu ağzına götürünce ortalık simsiyah sıradan kıyafetlere aman olsun boşver dedim ama bgn çok güzel ve kaliteli bir kıyafetini demir ilacı yaptı sinir oldum kardeşi giyecek daha bunları insallah

Şaplatırım totosunu ahahahahaha benim kızda öyle yapıyo ama ağrır bacak beli diye bozuyorum düz ediyorum busefer bagırıyo sinirleniyo bana pijama waikikidenmi ona benzer kızımdada var
Ahaha bende bozuyorum hemen canım. Aynen pijamaları LCW dan:)

Reactions: Jou
Evett ben heryemeğe nane katarım lezsettli oluyo bi bulgur pilava hele ama maşaallahh bi kaka etti baharat icinde

Ahahaha nane ben hiç kullanmadım beliste deneyeyim bakalım genelde Dereotu yada maydanoz kullanırım

kOnusmada oyle,gec konusan ailelerin cocuklarida gec konusuyo.5 yasinda hala konusamayan cocuklar biliyorum ama sonra konusuyolar tabi,hep genetik
Ayy oda cok geç kız allah korusun ben erken konuşsun istiyorum

Canlar selamlar! Hemen yazayım dedim e bebekte oto koltuğu indirimi var . Online da değil mağazadan alınca prego marka 360 dönebilen isofix bağlantılı yatar pozisyonlu . Çok satılan ve memnun kalınan bi ürün. Nette 3000 ama mağazadan alırsanız 2400
Biz aldık bugün . Düşünen olursa yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…