Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizde de diş yok, emekleme yok karın üstü durmayı çok sevmiyor solucanımsı hareket ediyor bir şekilde hareket ediyor Ne bulursa illa ağzına alıcak
Bu arada nerelerden kız sennnn
Ay aynı beee Buda aynı anca yelkovan akrep misali etrafında dönüyor
Ya taşındık memlekete gittim geldim vs bir sürü curcuna anca yeni yeni kendime geliyorum.

Bizde erken kalkiyoruz kuzu ama 1 saat sonra tekrar uyuyor genelde emiyor ilk sonra mama
Ay ne güzel hemen geri uyuyor:)
Aynen canım yoksa sabah sudan çıkmış balık gibi kalıyorsun böyle
Kıııaaaz öyle demeee

Dedik Valaa
Bir kaç gün sonra yine aynı :)

Kıız abartma

Ben sadece ilk yıkadığımda ütüledim sonra saldım valla. Kız okadar hassas davranma çocuk ilerde hemen hasta olur evde, düşmüş yere nolcak :)

Biraz abarttın da sen hangi aylarısın kız ne zaman doğurucann Dreamgirls benden fırça yerdii bukadar detay düşünme diye

Ayyy bayılazaaammmm

Amin çok teşekkür ederim, inşallah. Bebek kendi doğum şeklini belirliyor diye düşünüyorum ben ama yine de işte içimden insan çıkacak düşüncesi beni bir yokluyor arada. Bende senim gibi düşünüyorum, ilk doğuran ben değilim herkes bir şekilde doğuruyor diyorum öyle sakinleştiriyorum kendimi. Teşekkür ederim yine de burada bana yazılanlar epey içimi ferahlattı.
Uyuşturuyorlar kesi de merak etme Doktoruna güvenmek önemli yoksa zaten hepimiz önce Allah a emanetiz
Doktorum bence sezeryan istiyor Bakalım süreç bize ne gösterecek. İnşallah hapşurur gibi doğururum, kesi mesi olursa da hiç hissetmem. Amin çok amin.

Kızlar ben hamileyim diye çok korkuyorum eşimi korunmaya ikna edemiyorum kendince korunduğunu düşünüyor şiddetli baş ağrısı çekiyorum kaç gündür sık idrara çıkma hafif bulantı kasıkta dolgunluk kafayı yicem akşam test yaptım negatifiti sabah yaptım bide testi bıraktım tel çaldı unutmuşum bi saat sonra baktım hafif ikinci çizgi var kuruma çizgisi diye düşündüm korkudan gidip kan vermek bile istemiyorum eşimle tartıştım morali bozuldu napcam bilmiyorum akıl lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…