Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay ne olucak icinden nasi geliyosa oyle ver, cok yakin zamana kdr ben hepsini blendrdan gecirip pure yapip oyle veriyodum minik bi kasesi vardi
Kahvaltımızzzzzzzz

Kaşarlı pankek (kimyon nane tambugday su)
tereyağında patates
Tahin pekmez
2 pankeki yedi patatesi yarısı kadar yediii
Eki Görüntüle 3213631
Oh afiyetolsun, patates kabiz yapmiyomu bnmki hep kabiz ya patatez muz vermedigim halde

Jou deprem çok etkiledi beni çocukları kuzu telefona bakamadım bile. Buraya çok gelen oldu ziyarete gittim misafir ettim. Ufaklık rahatsızlandı yeni toparlanıyoruz. Herkes iyidir umarım. Hepimize geçmiş olsun

Reactions: Jou
Öyle canım rabbim kolaylık versin

Ohaaa 10kilomu kendine gell yaaa daha ne istiyosunn benimki daha 8378 mi ne
Kız aslında tam anlatamadım 7. Ayda kilosu 9 du 2 buçuk ayda 1 kg az alması az geldi yani ondan
Evet aslında iyi birşey tatması yediklerimizden sonuçta sürekli özel tarifler yapamayız ben mamayı ek gıdada keserim demiştimama olmadı artık öyle eskisi gibide emmek istemiyor yani çok hareketli 2-3 dk emip sıkılıyor hemen
Benmki 8300 falan suanda. Ben de emzirme ve ek gıda sadece. 10 kg iyiymiş benmki 2,5 kg doğduğu için bana 8300 çok iyi geliyor. Kaldı ki hiç acelem yok taşımak zorlaşıyor gittikçe
Evet oda doğru ben güzel yiyince kilosu azmış gibi geldi ama normalmiş o zaman

Ooo daha ne olsunn

Ay ne olucak icinden nasi geliyosa oyle ver, cok yakin zamana kdr ben hepsini blendrdan gecirip pure yapip oyle veriyodum minik bi kasesi vardi

Oh afiyetolsun, patates kabiz yapmiyomu bnmki hep kabiz ya patatez muz vermedigim halde
Heee yok kuzum etmiyo etsede illaki ertesi gün yapıyo kakasını

Hee o konuda dogru tospikkkkk

Ay aynı beee Buda aynı anca yelkovan akrep misali etrafında dönüyor
Ya taşındık memlekete gittim geldim vs bir sürü curcuna anca yeni yeni kendime geliyorum.
Hayat telaşesi zor gerçekten.. Ben de arada giremiyorum bir süre sonra günceli yakalamak için uğraşıyorum

Bizim ciş sayimiz az kuzu ya su icmiyor emiyo ama yetmio glba

Eşim bir hafta izinnl o baktı da yaptım kuzum yoksa bende yapamazdım
Tam bu fırsat iyi ettin vallahaa ilkkez süpürgryi açınca ağladı yere koydum çokt akoymak istemiyorum yerler soğuk sonra uykusunda ağlıyo karnı ağrıdığında karnını okşuyorum
kendine geliyodu

Tam bu fırsat iyi ettin vallahaa ilkkez süpürgryi açınca ağladı yere koydum çokt akoymak istemiyorum yerler soğuk sonra uykusunda ağlıyo karnı ağrıdığında karnını okşuyorum
kendine geliyodu

Oy kuzum ya ben bazen yürütece koymuyorum öyle arkamdan gelip beni izliyordu. Bazende sıkılıp ağlıyordu tabi :))

Oy kuzum ya ben bazen yürütece koymuyorum öyle arkamdan gelip beni izliyordu. Bazende sıkılıp ağlıyordu tabi :))
Yürutece koymuyorum artık kasların gelişimi icin hiç iyi değill bıraktım kaldırdım onu yoksa çıldırıyorr ondan yana iyi oluyoduda

Yürutece koymuyorum artık kasların gelişimi icin hiç iyi değill bıraktım kaldırdım onu yoksa çıldırıyorr ondan yana iyi oluyoduda

Hadi be sürekli onla mı oynamak istiyor. Belis emekledikten sonra durmak istemedi onda. Bende arada koydum zaten. Çok fazla üzerinde durmakdıktan sonra bişi olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…