Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aradığım yorummmm bozulur diye çok ellemedim kenara atmıştım. Sağıma soluma bir bakayım alıcı gözüyle.. Kaç aydır öylece duruyor üzülüyordum. Saoalsın

Ahahahah kız ben kendi üfürümden bile nem kapıyorum
Yeşil kabak ve balkabağı sürekli yediriyorum kuzum sanırım o yüzden kaskatı değil.

oh uyumuşken iyi yapmışsın bende h sonu süpürdüm ama hiç bir işe yetişemiyorum
çamaşırları bile sepette tutuyorum 2 gün sonra ancak yerleştiriyorum
kurutma makinası almayı düşünüyorum ya kurumuyor kızın kıyafetler oğlanın kıyafetler nevresimler bizimkiler derken
zorlanıyorum

Reactions: Jou
Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu falan nasıl valla ben çok ek gıda veriyorum emziriyorum formül mamada kullanıyorum ama yavaş alıyo sanki 10 kg şuan bu yemeye bu kg bana az geliyor
5 aydır sanırım 7 kilonun içindeydik. İnşallah 8 küsürlerdeyizdir bu cuma ölçüleceğiz bakalım. En son gittiğimiz doktor ölçtü ama bir halt demedi Kız birden çok almasın ne güzel bence 10 kilo idealdir. Doğum kilosu kaçtı?

Ayyycok guzelmişş yaaaaa sadece arkaya düşmesi içinmi bu anlamadım
Aynen cağnımm. Sadece sirt ve kafa arkasıni koruyo.
Bizim kız kendini sürekli geriye atıyor ideal fakat tutmaz ki daralır onunla istemez Jou
Hic bi tepki vermedi benim kizim ama akli ermeye baslayinca ve cikarmayi ogrenince istemeyebilir
Aradığım yorummmm bozulur diye çok ellemedim kenara atmıştım. Sağıma soluma bir bakayım alıcı gözüyle.. Kaç aydır öylece duruyor üzülüyordum. Saoalsın
Bnmkisi cok kirliydi sen yikama yine de al bi islak bez sil yeter. Pil yerini ıslatma yine de nolur nolmaz. Bir aydır oynuyodu bnm kizim ama bgn calismadi anladım. Tabi eskiydi bnm ondan kaynakli da olabilir.

Ben öğlen kıymalı kabak yemeğiyle yoğurt verdim ama diş huysuzu çok yemedi. Öyle olunca akşam yemeğini de biraz erken verdim peynirli ıspanaklı gözleme ve yoğurt. Akşamı güzel yedi ama erken oldu şimdi bir de muz yediririm yatmadan tamam

Kahvaltımızzzzzzzz

Kaşarlı pankek (kimyon nane tambugday su)
tereyağında patates
Tahin pekmez
2 pankeki yedi patatesi yarısı kadar yediii
Eki Görüntüle 3213631
Afiyet olsun
Kimyon bizim kullandığımız baharatlardan mı veriyorsun dimi birde şey sorcam bacım tarçın verdin mi hiç Seylan tarçını vermek gerekiyormuş galiba bilgin var mı?

Reactions: Jou
Artık azar azar almaları normal kuzum ki bence alma miktarı iyi benim bebe 60-70 kg alıyordu sen düşün. Bana düşük dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…