Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Izmir güzeldir ya bende denizliye geldigimden beri hic gitmedim. Alsancak inciraltı karsiyaka kordon bll bol keyfini cikarin kuzum ohh mis gibi hava vardir simdi orda
Valla geziyoruz küçük hanımın izin verdiği ölçüde Samsun’a benziyor çok sagol cnm
Vallahaa ne iyi ettinizz cok guzell sağlıcakla tatilinizi yapın kazasız belasız dönersiniz eve
Çok sagol elcoom amin insallah sağ Salim dönelim evimize laf aramızda insanın evi gibisi yok

Valla geziyoruz küçük hanımın izin verdiği ölçüde Samsun’a benziyor çok sagol cnm

Çok sagol elcoom amin insallah sağ Salim dönelim evimize laf aramızda insanın evi gibisi yok
Evin rahatlığı gibi hicbiyerde yok onu biliyorum hahahaha

Evin rahatlığı gibi hicbiyerde yok onu biliyorum hahahaha
Aha bak mesela uyuttum 1 saat önce park yatağa koydum ama oteldeki park yatak dar bizim evdekinin eni baya büyük tur atıyor içinde. Az önce dönmeye çalıştı istediği gibi turlayamayinca uyandı. Sonuç suan ayağımda gel de evi arama

Hahahaha aboovvvv

Vallahi oyle ortasina hic denk gelemedik daha. Gülsün ya bütün gün mızmızlanmasindan iyi beninki kafa birakmiyor inan

ay benim kız çok mızmız ama kucakta yken oyun oynatırken inanılmaz mutlu sürekli kucakta olacak sürekli oyun oynayacağınız hanımlaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…