Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki 7bucuk amaa gel gorki gece hiç durmadı saçma sapan sürekli uyanıp durdu acaba yatağınimı beğenmiyor anlamadım ya başum çok fena çatlıyo
ay benim kız gibi kalınmı giydirdim sıcakladımı diyorum
tulum giydirmedim kaç gündür yine aynı

Reactions: Jou

takma kafanı bu kadar her çocuk farklı gerçi sana diyorum bende büyük 5 aylıktı size tepki veriyormu diye sormuştu doktor elinde liste tek tek okudu hepsi taamam ama göz teması yok suratıma bakma gülme yok kafayı yedim internettten okudum piskolojim bozulmuştu kız öyle değil sürekli bakıp gülüyor algıları çok açık ama oğlum öyle değildi
sen yine takip et kuzum ama çok çok kafaya takma daha küçükler

EVet 1 yasa kadar izliycem kuzu. Insallah bir sorun olmaz

Belisle sana kahvaltıya geliyoruz
Kızzz geliiinn ayupsunnnn

Yaa cano dün çiktım ben bi baktım kaldırımlar yok ortada kaldım geldim evin bahçesinle dolaştım yolla yapılıyor daha bitmedi camdanda bakmak aklımada gelmedi öyle ce geldim evine sen naptın başladınmı yürüyüşe

Kız tam başlayayım dedim havalar kötü oldu yaw

Reactions: Jou
ben erken yatamıyorum anca uyuyakalırsam oğlumu uyuturken yanında uyuyakalıyorum
Bende oyleyim, sonra cok pisman oluyom ama bebik sabahin korunde kalkip oturunca
Tv izliyo mu bebik? Bnmki tv gorunce hipnoz gibi oluyo yaptigi hicbseyi yapmiyo tepkisiz kaliyo o yuzden baktirmiyorum hic
Cok lezzetli gozukuyor afiyet olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…