Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

aaa bende diktireyim kuzu büyük olsun o zman internettekiler küçük yani

Kiz benimki de alkis yapiyodu şimdi yapmiyo,bye bye ı ogretmedim bilmiyo..oyle kendi kendine gevezelik yapiyo:))ismine bakmamasini bilmiyorum bak,niye bakmiyo ki acaba..bazen biseyle uğrasirken bakmayabilirler ama..seninle goz temasi kuruyo,gidiklayinca felan guluyo demi?canim sakin ha sakin ekrandan uzak tut.eger ki yatkinlik varsa ekran tetikler.eger o tarz bisey yoksa ekran cok fazla etkilemiyo ama varsa ustune tuz biber olur.
Ama ben sanmiyorum canim ya biseyi yok tosunun insallah.hamileligin stresli mi gecti,bide evde stresli konusmalar varsa bebişe yansitmazsan daha iyi olur

Heh ayaklansalar kulot bez olur ama su süreçte bence uygun değil ya.
Prima kullaniom bn hep kuzum gece gündüz. Değişmeye de korkuom gündüz başka bişe alsam ama pişik oluverirse diom. Yakında cisli bezleri kurutup geri takcaz

1mrw bak benimki gel gel öğrendi ilk ama bayadır yapmıyor. Bi yerde okumuştum bi dönem yaptığı şeyleri yapmama oluyormuş. Şimdi bay baya taktı sürekli onu yapıyor alkışı yeni öğrendi. Babaya bir bir söyleyecek diyorum parmağıyla bir bir yapıyor. Bunları sürekli yapıyorum sonra bi anda yapmaya başlıyor hemen öğrenmiyor öyle

Al 1 paket dene kız valla prima adamı batırır canbebeye baksana ya aynı prima diyorlar

Göz temasi gidiklarken gülme var kuzum evet stresli gecti evdede bazen stres oluyor ama ona yansitmiyorum genelde . Insallah ya tek temennim o

Kuzum bende surekli bunlari yapiyorum ama hic denemedi bile yapmayi asla umursamiyor babildamayi yapiyordu onu kesti sadece. Parka sırf sosyallessin etrafinda olan biteni görüp taklit etsin diye goturuyorum inanki

aynen cano ayaklanınca hallederiz
molfixden memnunum kuzu en azından gece kuru hissettsin çcoğum prima alam
uçmuş kız fiyatlar

Dışarıda atılanları bende bitti hahahaha
Öyle ederimm dediğin gibi kullanmadığım kumaşla dikerim nedir yani

Kuzum bende surekli bunlari yapiyorum ama hic denemedi bile yapmayi asla umursamiyor babildamayi yapiyordu onu kesti sadece. Parka sırf sosyallessin etrafinda olan biteni görüp taklit etsin diye goturuyorum inanki
Babildama da bizde gelip gidiyor. Bilmiyorum ki belki normaldir. Göz teması var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…