Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Normalde dil peyniri mi kullaniliyodu? Süslü kizin napiyo:)
Dil peyniri ve yağlı çeçil peyniriyle kullanılıyorr yoksada kaşar peynir kuzum

Napsın uyuyo şimdilik bende uzanmış dinlendim bi film vardı kalbimi kırıpta gitme diye bi film nezaman başlarsa ozaman gene izlerim yani

Kalktım şimcikk bulaşıkla boşaltayım yoksa benim kız dalıyo makinenin içine girmeye çalışıyor işimiz var he bide çamaşırlar var yavv ev işi bitmey

Ay bu cocik benim mememi mahvetti ya, nasi bas edicm ben mi yanlis emziriyorum acaba ya, isirmiyo galiba ozellimle isirdigini hissetmiyorum ama emerken disleri tahris ediyo cok fena, uc da degil ucun kahverengi yerle birlestigi yer, yolundu kabuk oldu napcam var mi bi fikriniz?

Aynı yere çokmu emiyo kuzum öbur tarafa geçiyomusun

Bende oyleyim, sonra cok pisman oluyom ama bebik sabahin korunde kalkip oturunca

Tv izliyo mu bebik? Bnmki tv gorunce hipnoz gibi oluyo yaptigi hicbseyi yapmiyo tepkisiz kaliyo o yuzden baktirmiyorum hic

Cok lezzetli gozukuyor afiyet olsuun
Asla kuzum hic izletmiyorum tüm gün evde dolasiyoruz mutfakta yemek yapip oyalaniyoruz sadece esim aksam geldiginde tv acar playstation oynar ona gözü kayar ama ben ilgisini hemen cekiyorum zaten ters oturtuyorum tvye . Oyuncaklara hipnoz benimki asla elinde birsey varsa bana bakmaz

Ev isi evet hic bitecek gibi değil,bebekler hareketlendikce daha da zorlaşacak ama olsun guzel boyle de:) ben de aksam veli toplantisina gidecem kizimin ama uykum var,hava yagmurlu hic hazirlanasim bile yok

Reactions: Jou
Ev isi evet hic bitecek gibi değil,bebekler hareketlendikce daha da zorlaşacak ama olsun guzel boyle de:) ben de aksam veli toplantisina gidecem kizimin ama uykum var,hava yagmurlu hic hazirlanasim bile yok
Yaaaa bide o var kızın geleceğine koşmak
Hazırlan değişiklik olur

Tepki veriyo demek ki canim cok takma kafana.
Kuzum zaten benim kafama taktigim nokta ismine bakmamasi babıldamyi kesmesi ve alkis by by gibi el hareketlerini yapmamasi diger turlu herseyi olurunda ama bunlari yapmadigi icin korkum olusuyor çünkü akranlarinin hemen hemen hepsi bunlari yapiyor bizim cevremizdeki bende gorunce uzuluyorum

Bende oyleyim, sonra cok pisman oluyom ama bebik sabahin korunde kalkip oturunca

Tv izliyo mu bebik? Bnmki tv gorunce hipnoz gibi oluyo yaptigi hicbseyi yapmiyo tepkisiz kaliyo o yuzden baktirmiyorum hic

Cok lezzetli gozukuyor afiyet olsuun

aynen canım ya bende her sabah zor kalktığımda bu akşam erken yatıcam diyorum sonra çocuklar uyuyor diyorum şurayı topla ay birazda kendime vakit ayırayım hoooop saat olmuş 12-1 sonra kız uyanıyor emzir yatır kalk derken uyku haram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…