Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kilosu iyi kuzu zaten ek gıdaya çokda yatkın değil
sofrada ekmeği yemek suyuna batırıp yedirdiğimde oluyor ama en fazla 1-2 alıp bırakıyor
ben yokken çorba içiyormuş
Sen varken şımarıyorr işte meme var diyo yemeği napayim diyo çok akıllılar kizz

Evett kuzumm herdefasında kullanıyorum bianda bulaşıyo kaka illaki hemen makineye

ben alt açma örtüsü kullanıyodum baby me nin mindeerleride hoşuma gitti alacaktım almamıştım sonra okudum bir yaşına kadar kullanılır diye kararsız kaldım kuzu

Reactions: Jou
Kahvaltıyı çekmeyi unuttum geç yaptık misafirim vardı kahvaltıya haşlanmış yumurta, labne, zeytin, karadut özü vardı.

Öğlene de kıymalı tatlı patates yaptım daha yemedi foto çekerim inşallah öğlen oldu akşam

Reactions: Jou
Jou YunSev alt açma demişsiniz. Ben dışarda atılanlardan kullanıyorum evde de annem kumaşla diktirdi onu kullanıyorum 2 tane kirlenince at makineye dönüşümlü kullan. Boyutunu da kendiniz ayarlarsınız büyük yaptırırsınız. Düz kumaş basit bişey

II iyii güzel verdin aferemm arada muhlama et kilo alsın

Sonrada kalıyo yaaa
Zeytini acıydı sevmedi onu kek falan yapıp içine koycam artık muhlama ben yapamıyorum benim koca güzel yapıyor

Valla bu ara ek gıda pek istemiyor yemekler kalıyor ya da öğün kayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…