Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ah ya inşallah geçer hemen
K kdv buldum ekran görüntüsü almışım
Eki Görüntüle 2955697
Ayyy Allah razı olsun hemen denicem
Senden de Allah razı olsun bunu da denicem. Hangisi iyi gelirse artık. Dün akşam gözümü kırpmadım ya sızısından. Bir de çenemin altına dokununca o da ağrıtıyor. Boğazım da gidiyor hafiften.

Kizlar günaydın bu sabah uyandım ve kanamam olduğunu farkettim. Kendi doktoruma da yazdım size de yazmak istedim şuan devam etmiyor sanırım sabah olsun doktora gidicem vajinal muayene ile mi bakılıyor yoksa karın mi ?
Canım günaydın haberdar et bizi de. Bir şey yoktur inşallah içini ferah tut. Vajinal bakmaz büyük ihtimalle karından bakar doktor
Allahtan bugün doktor randevumuz var. Doktora da sorucam bakalım ne dicek
Haberlerini bekliyorum kuzum güzel haberlerle gel

12. Haftadayim canım ya çok korkuyorum. İlk defa başıma geldi. Gün aydınlansın doktora gidicem. İlk kırmızıydı şimdi kahveye dönmüş. Sana ne dediler canım.
Valla ben de şimdi aradım gideceğim kadın bile bıkacak çok gidiyorum diye ama korku inşallah güzel sonuç alırsın kuzum bana da yaz.
Benim maalesef kürtaj olmuştu haziranda
Şimdi tekrar bebek var bakalım

Kizlar günaydın bu sabah uyandım ve kanamam olduğunu farkettim. Kendi doktoruma da yazdım size de yazmak istedim şuan devam etmiyor sanırım sabah olsun doktora gidicem vajinal muayene ile mi bakılıyor yoksa karın mi ?
Benimde 11. Haftamda önde kırmızı sonra kahverengiye dönen kanamam oldu doktora gittim hemen.Bence sende git canım hemen vajinal değil karından baktı

Benimde dün akşam kan değilde kahve oldu şeffaf akıntıyla devam etseydin doktorumu arıycaktim şuan çok açık şefaf bi leke geliyo

Çok güzel haberler ile geldi. Haftamızı yakalamışız. Gelişimi şu an da çok güzel gidiyor dedi. Elleri ayakları nasıl oynuyor. Tam bir bebeğe benzemiş 29unda tekrar gidicem 2li tarama için
Ooyyyyyyy elleruni kıvırayy mıı neeeeee
Selam veriyor sana annesiiii
Sağlıcakla gelsin dünyaya inşaallaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…