Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şimdide senin tam tersi oldu bakk şimdideenn anasını uyutmuyoorr eşşeeekkk sıpaaa
Bana neler etti böyle

al benden de o kadar zombie gibi oldum
gece asla uykum gelmiyor

şöyle bir şey yazmışlardı burada; eğer gece uyuyamıyosan bebek doğunca bebek de aynı olacakmış
yaniii uykusuz her geceeee
Ay inanmıyorum acilen gece uykumu geri kazanmalıyım

gece asla uykum gelmiyor

şöyle bir şey yazmışlardı burada; eğer gece uyuyamıyosan bebek doğunca bebek de aynı olacakmış
Eeee kuuzzz benide epey uyutmaya başladı dünden beri uslumu olcak yaniii
Bana neler etti böyle
Düzeliir belkii

Ay inanmıyorum acilen gece uykumu geri kazanmalıyım

Bende aynı 2-3 de uyuyorum sabah uyanamıyorum ama prilamdan dolayı. Onu içmezsem erkenden uyanıyor bir daha uyumuyorum

gece asla uykum gelmiyor

Eveeeet ablam mesela geceleri uyumazdı. Kızı oldu bebe 4 yaşına girecek hala öyle 2 3 e kadar uyumaz Kuzenim erken yatar sabah erken kalkardı kızı aynı o saatlerde uyuyor uyanıyor

Ay inanmıyorum
Kız ben bu alıntı ayarlarını bozdum galiba yazamıyorum

Kız benim oğlan elini emiyordu heralde 3 mü4 boyutlu mu verdi öyle duruyor Bizimkiler elini emen çocuk akıllı olur derler ya bilemedim ordaki zıplamalardan sonra
Yaa yerim maşallah detaylı görmüşsün bende heycanlanıyorum çok ama daha randevuma çok var

Salı bi daha gitcem bakalım senin ne zamandı bundan sonra ayda 1 olur artık herkesin öyle düşünüyorum
Benimde kasım sonu aralık başı gibi gel dedi işte o zamanda 12+ 5 falan oluyorum ondan sonrada zaten dediğin gibi ayda 1 olur artık

Kız benim oğlan elini emiyordu heralde 3 mü 4 boyutlu mu verdi öyle duruyor Bizimkiler elini emen çocuk akıllı olur derler ya bilemedim ordaki zıplamalardan sonra

bugün bi tane video izledim instagramda ikiz bebek doğmuş, bi tanesinin elinin parmaklarını ikisi beraber emiyo o kadar tatlılardı ki biri bi parmağını emiyo diğeri öbür parmağını, kardeş payı yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…