Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok güzel haberler ile geldi. Haftamızı yakalamışız. Gelişimi şu an da çok güzel gidiyor dedi. Elleri ayakları nasıl oynuyor. Tam bir bebeğe benzemiş 29unda tekrar gidicem 2li tarama için
Yaaa, maşallah maşallah.
Çok sevindim canım.
Hadi gözünüz aydın.
Hareketine denk gelmek de süper.

Çok güzel haberler ile geldi. Haftamızı yakalamışız. Gelişimi şu an da çok güzel gidiyor dedi. Elleri ayakları nasıl oynuyor. Tam bir bebeğe benzemiş 29unda tekrar gidicem 2li tarama için
Yaa çok sevindim ne kadar olmuş şimdi kuzucuk

Reactions: kdv
Tatlım çok şükür, 48 saatin sonunda geçti baş ağrım.
Şimdi bi sersemlik var sadece.
Hafiften midem de bulanıyo ama bu seferki hamilelikten.

Senin de akıntın geçmiş, çok sevindim.
İnşallah tekrar olmaz.
Çok can sıkıcı bir şey, kendimden biliyorum.

Ahh benim güzell kuzumm benimde sabahları mutlaka bulanırdı şimdi akşama döndük bulantılara şefaf geliyo gibi peçeteye ama hiç ağrım yok mutlaka ağrı olurduu yanii inşaallahh olmazz görünc ebian şoke girdim

Çok şükür, hadi bakalım.
İnşallah tekrar olmaz.

Reactions: Jou
Kızlar benim doktorum ay sonunda gel demişti haftaya cumartesi gidersem hesaba göre 11+0 olacak en son 3 gün daha ilerlemişti yani 11+3 olmuş olacak. Ense kalınlığı vb ölçümleri yapabilir mi acaba 11+3 te ikili test için. Yoksa daha beklemeli miyim

Canım günaydın haberdar et bizi de. Bir şey yoktur inşallah içini ferah tut. Vajinal bakmaz büyük ihtimalle karından bakar doktor

Haberlerini bekliyorum kuzum güzel haberlerle gel

Valla ben de şimdi aradım gideceğim kadın bile bıkacak çok gidiyorum diye ama korku inşallah güzel sonuç alırsın kuzum bana da yaz.
Benim maalesef kürtaj olmuştu haziranda
Şimdi tekrar bebek var bakalım

Benimde 11. Haftamda önde kırmızı sonra kahverengiye dönen kanamam oldu doktora gittim hemen.Bence sende git canım hemen vajinal değil karından baktı
Öncellikle çok teşekkür ederim kizlar sordugunuz için . Doktordan geldim çok şükür kalp atışını duydum gelişimi de 11+5 dedi. Bı hafta gerideydi ya o 4 güne felan düşmüş sanırım. Progestan bir de decavit verdi. Yalnız ultrason görüntüsünde koyu bı alan var acaba orası kanama bölgesi felan diyorlar ya o olabilir mi sonradan farkettim . Kahverengi olcak şekilde devam eder dedi aynen de ara ara kahverengi olcak şekilde geliyor.

Bu doktor bende bakmadı kuzum bende belki bakar dedim ama kendi hastası olmadığım içinde olabilir bende bir umit belki onlara da göz atar dedim Ama yok. Bence doktoruna sor hiç çekinme sonuçta para veriyoruz detay öğrenmekte bir yerde bakınca hakkımız .

Yaa iyi hadi toparlamis biraz daha çok sevindim dikkat et canım kendini çok yormamaya çalış. Çok sevindim sağlıkla duymussun kalp atışlarını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…