Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı şeyi ben de merak ediyorum benim daha üç hafta falan var erken diye aramıyorum da bilen varsa söylerse çok makbule geçer:)))) en erken ne zaman gitmiştiniz ikili test için

Decavit başka kullanan var mı ne zaman başlanıyor bana hiç böyle bişi demedi doktor. Bu arada çok sevindim maşallah aman bişi olmasın da

İste benim kendi doktorum ay sonu gibi gel demisti ama pazartesi salı Çarşamba calisiyorum Perşembe cuma da eşim izin almak zorunda kalıyor bı cumartesi kalıyor o da tam 1 hafta geçmiş oluyor kafamda deli sorular

Yaa iyi hadi toparlamis biraz daha çok sevindim dikkat et canım kendini çok yormamaya çalış. Çok sevindim sağlıkla duymussun kalp atışlarını da

Decavit başka kullanan var mı ne zaman başlanıyor bana hiç böyle bişi demedi doktor. Bu arada çok sevindim maşallah aman bişi olmasın da
Allah razı olsun kızlar hepinizden valla sabah uyandım kanı görünce elim titredi. Ne kötü bişey Rabbim kimselere yaşatmasın. Valla miniklerimizi sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin Rabbim hepimize

İste benim kendi doktorum ay sonu gibi gel demisti ama pazartesi salı Çarşamba calisiyorum Perşembe cuma da eşim izin almak zorunda kalıyor bı cumartesi kalıyor o da tam 1 hafta geçmiş oluyor kafamda deli sorular
Ay sonu gel gelince bakarız detaylı dedi mi ? Burda bir arkadaş 11+5 de cinsiyetini de söylemişti sanki doktor. Ultrason da ense kalınlığı ve burun kemiği bakmıştı.

ohh hadi süper yavaş yavaş da yakalar zaten gününü vitamin soruyodun hıhh tamam decavit'i de aldın koyu alanı kanama bölgesi diye doktor mu söyledi sen kendin mi araştırdın? Doktor söylemediyse takma kafana, kahverengi akıntılar için de dinlen yorma kendini

Son düzenleme:
Kuzum decavit i rollercoaster da kullanıyor o bana demişti ama ben doktorumun önerisini beklemistim. Ben şimdi normal gebe kaldım 11+5 de baslicam gebelik sonuna kadar dedi doktor

Evet kuzum ya kendim kurdum kafamda kanama bölgesini. Keşke seni daha önce dinleseymisim ,ben demeden doktor decavit yazdı.

Canım benim inşallah kucağımıza alırız benimde 11+1 çıktı bir gün fazla diye bile mutlu oldum önceden kalan kanama alanım varmış benimde vucüt toparlar dedi progestan işe yarar kuzum ben hala duphaston içiyorum

Bana doktorum folik asiti bıraktırdı decavit verdi sadece canım 7.haftadan beri kullanıyorum. Benim de arada kasıklarım ağrıyor kızlar sizinde oluyor mu

Kuzum ben 11 oldum bugün bana diğer cumartesi gel dedi belki bakar dedim ama bir hevesle 12.haftada çağırdı

Evet kuzum ya kendim kurdum kafamda kanama bölgesini. Keşke seni daha önce dinleseymisim ,ben demeden doktor decavit yazdı.

Hallam yaaa sen durduk yere ne sokuyosun böyle şeyler kafana, olsa doktor söyler

vitamini aldın, her şey de yolunda, artık kafanda kurma keyfini çıkar

Ay sonu gel gelince bakarız detaylı dedi mi ? Burda bir arkadaş 11+5 de cinsiyetini de söylemişti sanki doktor. Ultrason da ense kalınlığı ve burun kemiği bakmıştı.
Dedi canım evet ikili test istersen onu konuşuruz falan demişti aman para benden çıkıyor sonuçta ben gideyim de sonra kontrol randevusuna çağırır belki cagirmazsa da yine para veririm ne yapayım çocuğuma feda olsun

Bana doktorum folik asiti bıraktırdı decavit verdi sadece canım 7.haftadan beri kullanıyorum. Benim de arada kasıklarım ağrıyor kızlar sizinde oluyor mu

benim de ara ara rahmimde ağrı oluyo bi kaç gün batma gibi oldu şimdi azaldı

Ben dün 11+2 de gittim salı bir daha gel biraz daha büyüsün dedi

Kuzum ben 11 oldum bugün bana diğer cumartesi gel dedi belki bakar dedim ama bir hevesle 12.haftada çağırdı
Yaa işte onun hesabına göre bende haftaya cumartesi 11+0 olucam bakmaz o zaman. Ama ben hile yapıp arada başka doktora gittim o +3 gün sata yetiştiğini söyledi yani 11+3 falan olucam. Valla kafalar karışık artık şu kadarlık deseler de bende tamam desem

Hahahahha sende benim koca gibi gerekirse ceketimi satarım diye geziyor o da . Aman Rabbim o zor durumlara hiçbirimizi sokmasın. Çocuklarımızi sağlıkla alalimda kucaklarimiza

Hahahahha sende benim koca gibi gerekirse ceketimi satarım diye geziyor o da . Aman Rabbim o zor durumlara hiçbirimizi sokmasın. Çocuklarımızi sağlıkla alalimda kucaklarimiza
Amin canım tabiki Allah'ım kimseyi zor duruma düşürmesin çocuklarımız sağlıkla gelsin inşallah

Ya Instagram da ne doktorlar var tüm kafa karışıklığını silen herşeyi sormadan anlatan detaylı detaylı ultrason da görüntüleyen, ben ne soracağım ı da bilemiyorum ki. Neden bize de öyle doktorlar denk gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…