- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.781
Aynı şeyi ben de merak ediyorum benim daha üç hafta falan var erken diye aramıyorum da bilen varsa söylerse çok makbule geçer:)))) en erken ne zaman gitmiştiniz ikili test içinKızlar benim doktorum ay sonunda gel demişti haftaya cumartesi gidersem hesaba göre 11+0 olacak en son 3 gün daha ilerlemişti yani 11+3 olmuş olacak. Ense kalınlığı vb ölçümleri yapabilir mi acaba 11+3 te ikili test için. Yoksa daha beklemeli miyim
Decavit başka kullanan var mı ne zaman başlanıyor bana hiç böyle bişi demedi doktor. Bu arada çok sevindim maşallah aman bişi olmasın daÖncellikle çok teşekkür ederim kizlar sordugunuz için. Doktordan geldim çok şükür kalp atışını duydum gelişimi de 11+5 dedi. Bı hafta gerideydi ya o 4 güne felan düşmüş sanırım. Progestan bir de decavit verdi. Yalnız ultrason görüntüsünde koyu bı alan var acaba orası kanama bölgesi felan diyorlar ya o olabilir mi sonradan farkettim . Kahverengi olcak şekilde devam eder dedi aynen de ara ara kahverengi olcak şekilde geliyor.
İste benim kendi doktorum ay sonu gibi gel demisti ama pazartesi salı Çarşamba calisiyorum Perşembe cuma da eşim izin almak zorunda kalıyorBu doktor bende bakmadı kuzumbende belki bakar dedim ama kendi hastası olmadığım içinde olabilir bende bir umit belki onlara da göz atar dedim Ama yok. Bence doktoruna sor hiç çekinme sonuçta para veriyoruz detay öğrenmekte bir yerde bakınca hakkımız .
Yaa iyi hadi toparlamis biraz daha çok sevindimdikkat et canım kendini çok yormamaya çalış. Çok sevindim sağlıkla duymussun kalp atışlarını da
Allah razı olsun kızlar hepinizden valla sabah uyandım kanı görünce elim titredi. Ne kötü bişeyDecavit başka kullanan var mı ne zaman başlanıyor bana hiç böyle bişi demedi doktor. Bu arada çok sevindim maşallah aman bişi olmasın da
Ay sonu gel gelince bakarız detaylı dedi mi ? Burda bir arkadaş 11+5 de cinsiyetini de söylemişti sanki doktor. Ultrason da ense kalınlığı ve burun kemiği bakmıştı.İste benim kendi doktorum ay sonu gibi gel demisti ama pazartesi salı Çarşamba calisiyorum Perşembe cuma da eşim izin almak zorunda kalıyorbı cumartesi kalıyor o da tam 1 hafta geçmiş oluyor kafamda deli sorular
Öncellikle çok teşekkür ederim kizlar sordugunuz için. Doktordan geldim çok şükür kalp atışını duydum gelişimi de 11+5 dedi. Bı hafta gerideydi ya o 4 güne felan düşmüş sanırım. Progestan bir de decavit verdi. Yalnız ultrason görüntüsünde koyu bı alan var acaba orası kanama bölgesi felan diyorlar ya o olabilir mi sonradan farkettim . Kahverengi olcak şekilde devam eder dedi aynen de ara ara kahverengi olcak şekilde geliyor.
Kuzum decavit iDecavit başka kullanan var mı ne zaman başlanıyor bana hiç böyle bişi demedi doktor. Bu arada çok sevindim maşallah aman bişi olmasın da
Evet kuzum ya kendim kurdum kafamda kanama bölgesini. Keşke seni daha önce dinleseymisim ,ben demeden doktor decavit yazdı.ohh hadi süperyavaş yavaş da yakalar zaten gününü vitamin soruyosun ıhh tamam decavit'i de aldın koyu alanı kanama bölgesi diye doktor mu söyledi sen kendin mi araştırdın? Doktor söylemediyse takma kafana, kahverengi akıntılar için de dinlen yorma kendini
Canım benim inşallah kucağımıza alırız benimde 11+1 çıktı bir gün fazla diye bile mutlu oldumÖncellikle çok teşekkür ederim kizlar sordugunuz için. Doktordan geldim çok şükür kalp atışını duydum gelişimi de 11+5 dedi. Bı hafta gerideydi ya o 4 güne felan düşmüş sanırım. Progestan bir de decavit verdi. Yalnız ultrason görüntüsünde koyu bı alan var acaba orası kanama bölgesi felan diyorlar ya o olabilir mi sonradan farkettim . Kahverengi olcak şekilde devam eder dedi aynen de ara ara kahverengi olcak şekilde geliyor.
Bana doktorum folik asiti bıraktırdı decavit verdi sadece canım 7.haftadan beri kullanıyorum. Benim de arada kasıklarım ağrıyor kızlar sizinde oluyor muDecavit başka kullanan var mı ne zaman başlanıyor bana hiç böyle bişi demedi doktor. Bu arada çok sevindim maşallah aman bişi olmasın da
Kuzum ben 11 oldum bugün bana diğer cumartesi gel dedi belki bakar dedim ama bir hevesle 12.haftada çağırdıKızlar benim doktorum ay sonunda gel demişti haftaya cumartesi gidersem hesaba göre 11+0 olacak en son 3 gün daha ilerlemişti yani 11+3 olmuş olacak. Ense kalınlığı vb ölçümleri yapabilir mi acaba 11+3 te ikili test için. Yoksa daha beklemeli miyim
Evet kuzum ya kendim kurdum kafamda kanama bölgesini. Keşke seni daha önce dinleseymisim ,ben demeden doktor decavit yazdı.
Dedi canım evet ikili test istersen onu konuşuruz falan demişti aman para benden çıkıyor sonuçta ben gideyim de sonra kontrol randevusuna çağırır belki cagirmazsa da yine para veririm ne yapayım çocuğuma feda olsunAy sonu gel gelince bakarız detaylı dedi mi ? Burda bir arkadaş 11+5 de cinsiyetini de söylemişti sanki doktor. Ultrason da ense kalınlığı ve burun kemiği bakmıştı.
Bana doktorum folik asiti bıraktırdı decavit verdi sadece canım 7.haftadan beri kullanıyorum. Benim de arada kasıklarım ağrıyor kızlar sizinde oluyor mu
Ben dün 11+2 de gittim salı bir daha gel biraz daha büyüsün dediKızlar benim doktorum ay sonunda gel demişti haftaya cumartesi gidersem hesaba göre 11+0 olacak en son 3 gün daha ilerlemişti yani 11+3 olmuş olacak. Ense kalınlığı vb ölçümleri yapabilir mi acaba 11+3 te ikili test için. Yoksa daha beklemeli miyim
YaaKuzum ben 11 oldum bugün bana diğer cumartesi gel dedi belki bakar dedim ama bir hevesle 12.haftada çağırdı
Hahahahha sende benim koca gibi gerekirse ceketimi satarım diye geziyor o daDedi canım evet ikili test istersen onu konuşuruz falan demişti aman para benden çıkıyor sonuçta ben gideyim de sonra kontrol randevusuna çağırır belki cagirmazsa da yine para veririm ne yapayım çocuğuma feda olsun
YaaBen dün 11+2 de gittim salı bir daha gel biraz daha büyüsün dedi
Amin canım tabiki Allah'ım kimseyi zor duruma düşürmesin çocuklarımız sağlıkla gelsin inşallahHahahahha sende benim koca gibi gerekirse ceketimi satarım diye geziyor o da. Aman Rabbim o zor durumlara hiçbirimizi sokmasın. Çocuklarımızi sağlıkla alalimda kucaklarimiza
Ya Instagram da ne doktorlar var tüm kafa karışıklığını silen herşeyi sormadan anlatan detaylı detaylı ultrason da görüntüleyen, ben ne soracağım ı da bilemiyorum ki. Neden bize de öyle doktorlar denk gelmiyor.Yaaişte onun hesabına göre bende haftaya cumartesi 11+0 olucam bakmaz o zaman. Ama ben hile yapıp arada başka doktora gittim o +3 gün sata yetiştiğini söyledi yani 11+3 falan olucam. Valla kafalar karışık artık şu kadarlık deseler de bende tamam desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?