Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam kizlar an itibariyle bende uyanigim. Midemi sakinlestirme yöntemleri deniyorum. Şu tiroit olayı da kafama takıldı baktirali bir ay oldu doktora sorup baktır derse pazartesi gidip baktirayim

Selam kizlar an itibariyle bende uyanigim. Midemi sakinlestirme yöntemleri deniyorum. Şu tiroit olayı da kafama takıldı baktirali bir ay oldu doktora sorup baktır derse pazartesi gidip baktirayim

uyuyamayanlar ekibine hoş geldin

senin tiroidin var mıydı ki hamile kalmadan önce hiç baktırmış mıydın?

uyuyamayanlar ekibine hoş geldin

senin tiroidin var mıydı ki hamile kalmadan önce hiç baktırmış mıydın?
Kuzum bende sağlık ocağında baktılar 4.o6 gibi değer çıktı doktor yüksek dedi sonra gittim özelde baktırdım. 2.70 çıktı ilaca gerek yok 2 ay sonra tekrar kan verirsin dedi ama 2 ay uzun bir süre bence

bu ölçümleri de anlamıyorum biri 4 ölçerken diğeri nasıl 2 ölçebiliyor yaa

bana kalsa sağlık ocağı verisindense özel hastanenin verisini daha çok dikkate alırım

ama bence çok haklısın 2 ay uzun, iki ayrı netice de çıkmışken bi ara kontrol daha yap kesinlikle tiroid önemli sen yine önlemini al

Kızlar az önce sarı akıntım oldu geçen hafta olmuştu gitmiştim bebek iyiydi doktorum devam ederse ilaç veririm dedi 1 hafta sonra kontrolüm zararı var mıdır bugün 11+0 olduk :)
10 dakika inceledim inanır mısınız kahverengi mi diye hala düşünüyorum korkudan

Kizlar günaydın bu sabah uyandım ve kanamam olduğunu farkettim. Kendi doktoruma da yazdım size de yazmak istedim şuan devam etmiyor sanırım sabah olsun doktora gidicem vajinal muayene ile mi bakılıyor yoksa karın mi ?
Canım benim inşallah bir şey olmaz karından bakıyor yani benim öyle bakmıştı.
Kaçıncı haftan?

Ben korkudan elimi suremiyorum oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…