Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ben de en son 11+0 da gitmiştim , doktorun ölçümüne göre 11+4 olmasına rağmen o gün bakmadı ikili teste, 2 hafta sonra gel dedi

çarşamba gidiyorum, benim hesabıma göre tam 13+0 olucam ikili test için gittiğimde

Benim dün 11+5 ti doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı canım

Ya benim doktorum öyle aslında ama işte 1 ayda bir gel deyince çok sorum birikiyor
Ben bir de kağıda yazıp götürüyorum kadın sağolsun kağıdı alıp her sorumu tek tek cevaplıyor bir de tik atıyor yanlarına
Ama işte illa 1 ay sonra geleceksin diyor hayır yani belki ben para verip çocuğumu gormek istiyorum ama yok izin vermiyor çocuğumla arama giriyor

Hı bakmıyorlar o zaman tamam ben sabredeyim en iyisi o kadar bekledim azıcık daha beklerim sağol canım
Benim dün 11+5 ti doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı canım
Tamam kuzum sağol cevabın için bende cumartesi değil de Perşembe gideyim en azından biraz daha büyümüş olur belki o zaman bakar

Kızlar içinizde Antalya da yaşayan var mı? Biz Antalya ya taşınıyoruz . Önerdiğiniz bir Kadın doğum doktoru var mı? Muratpaşa da ya da merkez lokasyonunda

Selamlar. Folik asit hapı bitince ne yapacağız kontrole 2 hafta var tekrar yazacak mı yoksa bitti mi artık kullanma sürem siz hala alıyor musunuz? Benim b12 takviye, folik asit ve demir haplarım var günlük.

12.haftadan sonraya denk geliyor benim de kontrolüm. En sağlamı 12.haftadan sonra gitmeniz.

Selamlar. Folik asit hapı bitince ne yapacağız kontrole 2 hafta var tekrar yazacak mı yoksa bitti mi artık kullanma sürem siz hala alıyor musunuz? Benim b12 takviye, folik asit ve demir haplarım var günlük.
Valla ben dün sormayı unuttum salı gittiğimde sorcam daha içecek miyim diye. 12 haftaya kadar içiliyor diye biliyorum çünkü

Ben ne yiycem modundayım artık yaa. Hiç mi bir şey istemez insanın canı yok valla. Düşünüyorum şu olsa yok hemen hemen her şeyden tiksiniyorum. Annemde ne yapacağını şaşırıyor kadın
Meyve veya şöyle renkli salata vs çekmez mi acaba canınız içine avokado doğrarsınız hem mide bulantılarına çok iyi gelir.

Benim de sorularım birikiyor. Not alıyorum. Mesela sma hastalığı hakkında sorum var. İkili testin sonucunun yaşla bağlantısı ile ilgili sorum var. Migren hastasıyım atakları tek parol içince atlatamıyorum acaba aynı anda 2 parol içsem bebeğe zararı olacak mı diye sorum var. Aklıma geldikçe yazıyorum

Siz Urfa'da hangi doktora gidiyorsunuz acaba sma konusunu bende merak ediyorum

Bursada çalışıyorum genelgeye göre izin veriliyor tüm memurlara kullanıyor ayrıca kamu kurumlarında ben farklı uygulama görmedim öğretmen arkadaşlarım var nüfusta kaymakamlıkta çalışan arkadaşlarım var hepsi kullandı. Bende adliyede çalışıyorum ve her haftası dolanı ayırdılar 24. Haftada hiç bi sıkıntı yaşanmadı. Sıkıntı çıkaran devlet kurumu olursada şikayet edin bu kuruma bağlı değilki cumhurbaşkanlığı genelgesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…