Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Metrolife hastanesinde Suna Şeren'e gidiyorum. Henüz 2 kontrolüm oldu. Ssvd düşünüyorum. Henüz doktora karar vermiş değilim.
Anladım eğer sma ile ilgili bir bilgi alırsanız etiketleyebilir misiniz beni. Burada test yapılıp yapılmadığını bilmiyorum şimdi söyleyince aklıma geldi sizden önce gider ben sormuş olursam etiketlerim

Kuzum decavit i @rollercoaster da kullanıyor o bana demişti ama ben doktorumun önerisini beklemistim. Ben şimdi normal gebe kaldım 11+5 de baslicam gebelik sonuna kadar dedi doktor
Bana doktorum folik asiti bıraktırdı decavit verdi sadece canım 7.haftadan beri kullanıyorum. Benim de arada kasıklarım ağrıyor kızlar sizinde oluyor mu
Bana folik asit devam et 12. Haftaya kadar dedi. Bu dacevit sorim ben en iyisi. Teşekkürler kızlar

Merhabalar. Uzun süredir giremiyorum maalesef 4 haftadır baya zor geçiyor hamilelik. Idrar yollarında iltihap vardı okadar fazlaymışki idrarda sonra kanama oluyordu baya korkuttu beni antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. O geçti hiç yemek yiyememekten basur sıkıntısı başladıonuda zeytinyağları yulaflı yiyecekler falan toparladım bu hafta da diş ağrısı başladı arada parol aldım mecburiyetten karanfille geziyorum sürekli. Karanfil in kokusunu da hiç sevmem kokusuna midem bulanıyor dişimin ağrısına canım acıyor saçma sapan bi döndü içine girdim bu da geçer inşallahtabloya baktım ama hiç işlenmemiş cinsiyet öğrenen oldumu merak ettim

Anayım ben ana deyip bu sisteme itiraz et balkiz
Selamlar. Folik asit hapı bitince ne yapacağız kontrole 2 hafta var tekrar yazacak mı yoksa bitti mi artık kullanma sürem siz hala alıyor musunuz? Benim b12 takviye, folik asit ve demir haplarım var günlük.
Valla 12 haftalık olduysan canım direk decavit e başla ben almadım bı kaç gün kanama yaşadım bilmiyorum ilgisi var mı ?

Kızlar kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda
Sata göre 8+2 normalde ama ultrasonda 9+0 çıktık bu sefer. Böyle oynamalar olabilir dedi doktor.

-C-A-N-A-N- oksapar I akşam kullanma konusunu özellikle sordum hayır sabah dedi. Artık doktoruma güvendiğim için o nasıl derse o şekilde devam ediyorum.

Doz ayarı için yapılan test “anti faktör” diye geçiyor. İğneyi vurduktan tam 4 saat sonra kan aldılar. Sonuç 1 haftada çıkıyormuş. SGK kapsamında değil. Benim hastanem 75 TL ücret aldı.

Yaa ben de panik heyecan ne soracağımı unutuyorum hep çıktıktan sonra aklıma geliyor hakkaten detaylı anlatan her şeyi sen sormadan söyleyen bi doktor istiyorum yaa

Selamlar. Folik asit hapı bitince ne yapacağız kontrole 2 hafta var tekrar yazacak mı yoksa bitti mi artık kullanma sürem siz hala alıyor musunuz? Benim b12 takviye, folik asit ve demir haplarım var günlük.
Demir kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz benim 10 çıktı ferritin ama vermedi Demir yA acaba alsa mıydım bu da sormayı unuttuğum şeylerden biriydi bak

Hadi gözünaydın

Çıkmaz bişi korkma bende korktum ama çıkmadı rahat ol
Kizlarr ben geldimmm..bugün 2li test yapıldı. Bir haftada çıkar dediler doktorum normal kan tahlili de aldı ve ciddi bir şekilde kansızlığım var. Kan hapı kullandığım halde yükselmiyor o yüzden damardan kan takviyesi yapacak doktorum. Haftaici gel dedi. Magnezyum kalsiyum OMEGA 3 takviyesi verdi. Bunlarda ekledim İlaclara. Bu arada cinsiyet tahminimiz KIZ Yolunda ilerliyor .

Canım çok geçmiş olsun yaa valla bende öyle her hafta ayrı bir şeyle karşılaşıyorum Allah tan diyorum hafta hafta geliyor birde toplu gelse halimiz ne olur .

Çok halsiz düştüm bugün. Kansızlık olunca 5 değerine düşmüş cnku.simdi eve geldim dinlenecegim. Temizlik yapmam lazım ev berbat durumda fakat hiç halim yok yan gelip yatmak daha keyifli geliyor gözüme

Siz Urfa'da hangi doktora gidiyorsunuz acaba sma konusunu bende merak ediyorum
Sma ile ilgili söyleyeceğim bir şey var, önce devlet hastanesine tıbbi genetik bölüme gittim ama maalesef yapmıyorlarmış doktor ailede yoksa muhtemelen çocuğunuzda da olmaz demişti. Ama panik atak olduğum için Ankara’da özelde yaptırdım sma taşıyıcı testi. Hatta kocam da dayanamadı yaptırdı. İkimizde de bir şey çıkmadı. Genetik olduğunu ve genlerinizde olsa mutlaka ailede daha önce görülmüş olacağı konusunda kesin bi görüş var. Böyle değerlendirilebilir bu konu. Biz de biraz boşuna yaptırmış olduk gibi bişi oldu

Rahatladım valla okuyunca. Hala soru işareti benim için bu durum ben tarım bakanlığında çalışıyorum geçen sene bizden de ayrılan oldu ama her şey yeni normal falan diye bunlara belli olmaz çıkarmazlar belki diyordum sevindim yaa inş devam eder 2022de de. Bence 32. Hafta falan çok geç yaa ben şu an bile o kadar zor gidiyorum ki işe yarı uyuyorumherkes niye solgunsun diyor bi de yA size de böyle diyen oldu mu hamilelikten heralde???

Merhaba bu Arada geçmiş olsun umarım daha iyi olursun yakın zamanda

Benim ikinci çocuğum olacak inşallah. Ilkinde izini doğum sonrasına aktarmak için 37ye kadar çalıştım. Şu an kendime çok şaşırıyorum nasıl çalışmışım ben 37ye kadar diye. 24 haftayı iple çekiyorum resmen sabahları çok zor uyanıyorum işten çok yorgun geliyorum. Oğlum 1. Sınıf dersleri yemek falan filan çok zorluyor beni. Yani 24. Haftadan sonra kimse tutamaz beni

Süper bi uygulama oldu umarım pandemi bitiminde de kalır böyle. 37 de işe gitmek falan şu an bana o kadar imkansız geliyor ki

Demir kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz benim 10 çıktı ferritin ama vermedi Demir yA acaba alsa mıydım bu da sormayı unuttuğum şeylerden biriydi bak
Şimdi baktım demir 20 çıkmış. Doktor diğer değerlere de bakıp ciddi derecede düşük dedi. Ferritin değeri sizin 10 ise referans değerleir arasında görünüyor. Doktor vermediyse güvenin kendiniz almayın zaten kan ilacını. Ben aile hekimimden aldım ilacı ve tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım. İsterseniz ramdevu alıp sonuçlarla beraber asm ye gidin doktorunuz sizi yönlendirir.

İki farklı doktora gösterdim ben de ama en iyisi tekrar gidip sorayım, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…