Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar merhaba nasılsınız? nasıl gidiyo hamilelik, bulantılarınız varmı, genelde sabah bulantıları derler ama ben akşamları fena oluyorum. Yokmu bunun bi çaresi

Yönetici insiyatifinde olduğunu bilmiyordum ben akademisyenim. 4 kaybım oldu daha önceden o nedenle çocuğumla tamamen ilgilenmek istiyorum kısmet olursa
Sorun çıkacağını sanmıyorum kullanırsınız sorunsuzbizde bazen oluyır kurumun salaklığı. Üniversitelerde olmaz böyle sorunlar ne kadarlık şimdi minik kuzu

Kızlar merhaba nasılsınız? nasıl gidiyo hamilelik, bulantılarınız varmı, genelde sabah bulantıları derler ama ben akşamları fena oluyorum. Yokmu bunun bi çaresi
Merhaba ben bulantı için hap içiyorum gün içinde iyiyim. Acıkınca oluyor biraz. Geceleri geç yattığım için açlıktan bulanıyor ama öyle çok değil. İlaç kullanmıyor musun bulantı için?

Az önce ne yediysem çıkardım üstüne bunu okudum valla tek çare zaman gibi duruyor haplara rağmen böyle
Ben fazla çıkarmıyorum ama acayip bulanıyo öğüre öğüre bi hal oluyorum midem ağzımda gibi her akşam ama yemekte yiyemiyorum napcaz bilmiyorum

Ben fazla çıkarmıyorum ama acayip bulanıyo öğüre öğüre bi hal oluyorum midem ağzımda gibi her akşam ama yemekte yiyemiyorum napcaz bilmiyorum
Sizin az kalmış bitmesine. 13-14. Hafta gibi geçiyor diyolar. Bir rivayete göre sabah bir uyanıyormuşuz bulantı bıçak gibi kesiliyormuş:)) iple çekiyorum o sabahı

Doktoruma sordum napcam felan diye ilaç kullandırmıyo, ayıptır soylemesi kusmaların yoksa dayanabildiğin kadar dayan diyo ama böyleside daha bi fena midem ağzımda resmen

Sizin az kalmış bitmesine. 13-14. Hafta gibi geçiyor diyolar. Bir rivayete göre sabah bir uyanıyormuşuz bulantı bıçak gibi kesiliyormuş:)) iple çekiyorum o sabahı
Ay inşallah ya,bide bi cok şey kokuyo evden taşınalim diye tutturdum gunlerdir,evim tertemiz biliyorum ama değisik bi koku var evde banamı öyle geliyo ben anlamadım bi biteydi şu dönem

Ay inşallah ya,bide bi cok şey kokuyo evden taşınalim diye tutturdum gunlerdir,evim tertemiz biliyorum ama değisik bi koku var evde banamı öyle geliyo ben anlamadım bi biteydi şu dönem
Sanırım aynı geçiriyoruz. Benim de burnuma devamlı bi koku geliyo evden halbuki bişi yok. Kendimden de koku geliyo burnuma gerçekten iğrenç bi dönem. Umuyorum ki geçecek

Sorun çıkacağını sanmıyorum kullanırsınız sorunsuzbizde bazen oluyır kurumun salaklığı. Üniversitelerde olmaz böyle sorunlar ne kadarlık şimdi minik kuzu
İnşallah ya umarım öyle olur. Biz 12 haftalığız küçük fasülyemle inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza Senin miniğin kaç haftalık

Doktoruma sordum napcam felan diye ilaç kullandırmıyo, ayıptır soylemesi kusmaların yoksa dayanabildiğin kadar dayan diyo ama böyleside daha bi fena midem ağzımda resmen
Ay bulantı da kötü. Benimki mecbur kalmazsan içme dedi de ben içiyorum doğuma kadar kullanan var sonuçta böyle hayat kaliten düşüyor. Kussan aslında rahatlarsın da

Sanırım aynı geçiriyoruz. Benim de burnuma devamlı bi koku geliyo evden halbuki bişi yok. Kendimden de koku geliyo burnuma gerçekten iğrenç bi dönem. Umuyorum ki geçecek
Ay bende öyle terim soğan kokusu gibi geliyor aslında öyle değilmiş eşime anneme soruyorum Eşimde sarımsak yemiş gibi kokuyor

Benim doktorum da böyle dedi. Zencefil tüketmemi tavsiye etti. İşyerinde falan da zencefilli pastil gibi şekerler oluyor ya ondan kullanabilirsin dedi

Benim de genel de akşam oluyor. Bir de berbat bir ağız tadım var. Naneli sakızla geziyorum. Havuç yeşil elma ayva iyi geliyor. Süt ve ayran da iyi geliyor bana. Salçalı yemiyorum 12. Haftaya giricem bazen daha iyiyim eskiye göre ama bazı günler tekrar artıyor. Manyak oldum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…