Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Süper bi uygulama oldu umarım pandemi bitiminde de kalır böyle. 37 de işe gitmek falan şu an bana o kadar imkansız geliyor ki
Ücretsiz izin kullanmayı düşünenler çıksınlar hemen zaten hiç izini aktarmaya falan uğraşmasınlar. İnşallah ücretsiz izin de düşünüyorum 2 sene iş yerinin önünden bile geçmeyi düşünmüyorum

Ayy çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş.

Dün benim cücüğe erkeğe benziyor dedi

Süper bi uygulama oldu umarım pandemi bitiminde de kalır böyle. 37 de işe gitmek falan şu an bana o kadar imkansız geliyor ki
Ben de SGK da çalışıyorum. İşyerinde herkes 24. Haftada ayrıldı ayrılmaya devam ediyor. Maliye ve iç işleri bakanlığında çalışan arkadaşlarım da ayrıldı hep. Umarım 2022 de de devam eder yoksa gerçekten bunu kaçırdığımıza çok üzülürüm.

Ayy çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş.

Dün benim cücüğe erkeğe benziyor dedi
Tahmini doğumlarımız arasında 1 gün var. Ben bugun 11+2yim. Aralığın 7si gibi kontrole gideceğim 13+4olacak galiba inşallah görür gittiğimde. Dah geç giderdim belki ama ikili testi 14. Haftaya kadar yapıyorlarmış o yüzden erteleyemiyorum daha fazla

Ben edeceğini düşünüyorum çünkü hamile ölümleri çok fazla bunu göze alamazlar bence. Ki vakalarda artıyor kış aylarında

Ben edeceğini düşünüyorum çünkü hamile ölümleri çok fazla bunu göze alamazlar bence. Ki vakalarda artıyor kış aylarında
Evet gerçekten vakalar artıyor işyerinde de yine bir sürü kişi covid olmaya başladı iyice tedirgin oluyorum. Umarım sorunsuzca atlatırız bu süreci. İzin de devam eder inşallah

Bence görür uygun pozisyonda olursa. En azından tahminde bulunur

Yaaaa, maşallah.
Çok sevindim canım.
Gözünüz aydın.
Bir sonraki randevuda hareketlerini de görürsünüz inşallah.

Bilgiler için de çok teşekkür ederim canım.
O testi sorucam doktoruma, olmazsa Hematoloji’den randevu alıcam.

Doktorum normalde 12. Haftada gel diyecektim ama sen o kadar duramazsın arada da benim sempozyumum var uzun süre yokum, istersen haftaya ben izne çıkmadan gel dedi haftaya cuma tekrar gideceğim

Şeyi söylemeyi unutmuşum az önce. Doktor oksapar için rapor çıkartmış benim bilgim yoktu. Geçen konuşmuştuk ya. Ondan benden hiç ücret almamışlar. Eczaneye gidip iğne bitince direkt ücretsiz alacaksın yine dedi.

Merhaba çalışanların iki yıl ücretsiz annelik hakkı devam ediyor değil mi? Parça parçamı alınıyor yoksa tümden mi alınıyor bilginiz varmı bu konuda ben sadece duymuştum ama kesinlikle kullanmayı düşünüyorum şayet böyle hak var ise

Memurlarda doğum sonrası izini bitiminden itibaren 24 ay ücretsiz izin kullanma hakkı var. Hatta yeni kanunla sözleşmeli çalışan memurlara da aynı hak tanındı kalkma gibi Bi durum söz konusu değil.

Ücretsiz şu an benim zor gibi duruyor da hayat ne gösterir bakalım

Bu izinlerde parçalı falan olmazı biraz yönetici insiyatifi oluyor. Bizim başka ilde bir yönetici ücretsiz izinde sorun çıkarmıştı eleman yok ıvır zıvır diyerek. 2 sene devam ediyor evet Memursunuz değil mi

Memurlarda doğum sonrası izini bitiminden itibaren 24 ay ücretsiz izin kullanma hakkı var. Hatta yeni kanunla sözleşmeli çalışan memurlara da aynı hak tanındı kalkma gibi Bi durum söz konusu değil.
İsterseniz tek seferde 2 seneyi alıp istediğiniz zaman bölüp başlayabilirsiniz isterseniz 1 sene alıp sonra 1 sene daha uzatabilirsiniz tercih sizin. Ben 24 ay almayı düşünüyorum çocuk büyüdüğünde ona göre bölüp başlayabilirim belkide tamamını kullanırım çocuğa göre bakalım artık

Ay oturur ağlarım heralde ama bence devam eder zaten Pandeminin de bittiği biteceği yok

Yönetici insiyatifinde olduğunu bilmiyordum ben akademisyenim. 4 kaybım oldu daha önceden o nedenle çocuğumla tamamen ilgilenmek istiyorum kısmet olursa

Aslında 1 sene alıp yaz dönemini yıllık izinle geçiştirip sonra gene 1 sene almak dahamı iyi olur bu şekilde yapabilirim sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…