Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ayaza bildiğim kadarı ile sende Ertan Adalı’ya gidiyordun sana da nifty test önerdi mi ?
Evet canım ben de Ertan hocaya gidiyorum. 2’li test düşünüyor musunuz dedi. Açıkçası düşünmüyorum hocam. Ultrason muayenesi yeterli benim için dedim. Fetal dna var bir de dedi. Bilgim var dedim. Ben yaptırın demiyorum ama bilgilendirmem gerekiyor dedi. Biliyorum hocam dedim. Benim hikayemi bildiği için hak verdi zaten. Geçen sene amniyon sıvı alınıp cvs, micro array vs yapıldı bana ama doğruyu yansıtmadı. Stres yaşamak istemiyorum dedim. Zaten bir sorun da görünmüyor, sizin seçiminiz dedi. Broşür verdi sadece merak edersek diye.

Çok şükür canım. Aynen, artık çok daha rahatım. Darısı bütün annelerin başına inşallah.

Bebek arabasını ben doona marka alıcam. Arkadaşımda var. Hem araba koltuğu, hem araç koltuğu hem de ana kucağı oluyor. Tek hareketle ana kucağına dönüyor ve tekerlekler kayboluyor halıya vs değme olmuyor. Çok beğenmiştim. Bagaja araba yerleştir derdi de olmayacak.

Aaa bakiyimm bende bii

Abooovvvv kızz çok pahalı buuuu

doona çok güzel

biz de bi inglesina'ya yükseldik ama onun fiyatları fezaya gidiyo n'apıcaz bakalım

Anladım canım bana da aynılarını söyledi bende verdiği broşürlerden birine yaptıracağım ama dediğin gibi olucağı varsa her türlü önüne geçemiyoruz işte… Sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz

İlk hamileliğimde benim de öyleydi. Plasenta previa adı. 24. Haftalarda yukarı çıkma ihtimali var. İnşallah çıkar. Benimki çıkmamıştı ne yazık ki. Kan sulandırıcı va. Kullanmaman lazım. Kan sulandırıcı gıdaları da sınırlandırmıştı doktor bana. Bazılarında hiç kanama olmuyormuş ama benim doğuma kadar sürmüştü. Benimki en ağırıydı. Plasenta previa totalis. Marjinal vs birkaç türü var. Evde yatacaksın bol bol. İnşallah 24. Haftaya kadar kendi yerine çıkar.

Anaaa aradığım bence hemen bakcam

Anaaa aradığım bence hemen bakcam
Kesinlikle. Arkadaşım evime geldi geçen sene. Kızı daha birkaç aylık. Kapıda arabadan indirdi kızı. Arabayı havaya kaldırıp çekti. Hoop içeri koydu. Halılarım açık renk, ben dehşet içinde belli etmemeye çalışıyorum ama anladı. Kahkaha attı tekerlekler yere değmiyor, korkma diye. O gün aşık oldum o arabaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…