Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooyyy canm biraz benek benek leke gelfi bugün amaa kahve sonuçta oyüzden çok şey yapmıyorum
Benim gitti gibi ya sadece buzdolabı açınca değişik kokular alıyorum bide mutfak eziyet gibi bana

Ooyyy canm biraz benek benek leke gelfi bugün amaa kahve sonuçta oyüzden çok şey yapmıyorum
Benim gitti gibi ya sadece buzdolabı açınca değişik kokular alıyorum bide mutfak eziyet gibi bana
Çok şükür canım, aman kahve olsun da...
Benim kokularla derdim yok henüz.
Açken ve tokken mide dalgalanıyo.
Bir şey yerken süper.
Onun için mütemadiyen bir şeyler yiyorum.

Benim de bugun kahve lékem geldi böyle akıntıya beraber çamur gibi. Yarında devam ederse gideyim diyorum neden oluyor biraz sıktı canımı. Daha önce olmamıştı hiç

Reactions: Jou
Benim de bugun kahve lékem geldi böyle akıntıya beraber çamur gibi. Yarında devam ederse gideyim diyorum neden oluyor biraz sıktı canımı. Daha önce olmamıştı hiç
Benimde dun oyleydiii ama bundan sebepmiş canımm demekkii normal hepimizde buzaman geldiğine göre kese büyüyoorr dahada iyice oturuyorr çünkü oyuzden geliyorr kırmızı ve pembe gelinfe tabii koş doktora ama kahveyse agrında yoksa normaldir

Hatta bende dün sorduğumda biri yollamıştı burda hatirlayadım nickini

Inşallah öyledir devam etmez endişelendim biraz

Reactions: Jou
Çok halsiz düştüm bugün. Kansızlık olunca 5 değerine düşmüş cnku.simdi eve geldim dinlenecegim. Temizlik yapmam lazım ev berbat durumda fakat hiç halim yok yan gelip yatmak daha keyifli geliyor gözüme
Kara üzüm pekmezi de al yavrum doğalından bulursan kan yapar. Bende bugün dışarı çıktım bebek reyonunun önünde baktım baktım hep erkek bebek kıyafetleri beni benden aldı , kız bebek olanlara da gidip baktım hiç içimden gelmedi allahalla neden böle oldum acaba. Nasıl güzeldi erkek bebek kıyafetleri ya nasıl cezbetti.

ben aratmıştım internette sen siyaha yakın kahve gibi geldi deyince

bir kaç yerde de eskiden olmuş kanlar diye yazıyordu yine internette, onlar gelebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…