Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım geçmiş olsun 3 aydan sonra rahat edersin inşallah iyimisin şimdi
Kızlar doktordan çıktım. Ense kalınlığı, burun kemiği her şey normal çıktı çok şükür.
%80 kız dedi.
Gözün aydın canım çok sevindim
Kizlar günaydın bu sabah uyandım ve kanamam olduğunu farkettim. Kendi doktoruma da yazdım size de yazmak istedim şuan devam etmiyor sanırım sabah olsun doktora gidicem vajinal muayene ile mi bakılıyor yoksa karın mi ?
Geçmiş olsun sanırım bu haftalarda çoğu kişide yaşanıyor bu durum sorun yok sanırım doktora gitmişsiniz hepsini okuyamadım mesajların

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum size bir listemi verildi yasaklarla ilgili bana birşey söylenmedi. Şuan uyduğunuz bir programınız varmı?
Yok tamamen internetten ve facebookta kan pıhtılaşması olanlar var grup oralardan felan edindiğim bilgiler

benim bildiğim doona ilk 6 ay, videolarından izlediğim kadarıyla, biz bu sebeple inglesina'ya kaymıştık ama yine de detaylı bilen yazsın

gönlümüzün istedikleri hep pahalı
Aynen bende düşünmüştük çok pratik görünüyor ama çok kısa süreliğine kullanılacağı için bana mantıklı gelmedi. Opera istanbul diye bir mağaza var onun sattığı ürünleri alıp memnun kalmayanıda görmedim.

Yok tamamen internetten ve facebookta kan pıhtılaşması olanlar var grup oralardan felan edindiğim bilgiler
Anladım bende bayağı baktım özellikle yeşillikler pıhtılaşmayı arttırıyor ama açıkçası ben çok dikkat etmedim yani herşeyin azı zarar olmaz diye düşünüyorum tabi inşallah öyledir

Günaydın kızlar.
Dün bende kontrole gittim, normalde 6+5 iken ultrasonda 11 haftalık göründü bebeğim Maşallah bizimki de çok hareketliydi
Cinsiyet için doktor tahminim var ama söylemeyeceğim dedi, 2 hafta sonra bir daha kontrolüm var. Gelde bekle 2 hafta simdi

Çok güzel bende getirtcem köyden birilerine kısmet olursa. Tahini de bascam içine yicem ☀ bi pazar uyuyayım öğlene kadar dedim yine kaç saattir ayaktayım hamileler uyumaz mı ya ben neden hep uyanığım

Tamam artık sıkma canını bebekte etkilenmesin. Sen şikayetini et inşallah cezasız kalmaz

12.hafta duymadım ben 20 de ve ondan sonra 2 kere daha bakıyorlarmıș diye biliyorum
HastAne hiç bir şekilde gerri dönüş yApmadı biliyormusunuz ayrıca doktor takvimi sitesine yazdım yayınlamadılar demekki doktor takvimide yanlı yayın yapıyor burdan bunu anladım .. acıbademde dogumumu yapıcaktım vazgeçtim kimseye de önermiyorum kızlar ... hele Elif ganime aygünü asla önermiyorum

Ben olsam adamın yakasına yapışmıştım hayatta eve gidemezdim

Gunaydin kizlar bebek arabasini konusmussunuz. Benim oglum 5 bucuk aylik ona ABC design salsa air 4 aldik. Simdide yine ona bakiyorum ama travel yani kucuk bisey alicam oturmali sadece. Kismet olursa 1 aydin da olucak bebis geldigi zaman. Onun arabasini bebise kullaniriz diye dusundum. Burda baston ya da travel sistem diyolar. Onerisi olan var mi??

Çok geçmiş olsun canım.
Bende bakteri değil de lökosit ve eritrosit sınırdan yüksek çıkmıştı. Bana da bol su iç demişti doktorum. 1 ay dolsun, tekrar idrar vericem.

Fitil kullanırken oluyo böyle şeyler. Çok dikkat ediyordum aslında. Günlük ped kullanmıyordum. Günde 2 kere çamaşırımı değişiyordum. Ama yine de fitilden dolayı sürekli nemli oluyor o bölge. Onun için bir süre ağızdan al demiştir sana.

İnşallah kısa zamanda geçer.

Canım geçmiş olsun 3 aydan sonra rahat edersin inşallah iyimisin şimdi

Çok teşekkür ederim canım.
Dünden beri iyiyim hamdolsun.
Bu sefer tam 48 saat sürdü migren.

Ağrıdan çok mide bulantısı yordu beni.
Dünden beri yine bulanıyo midem ama bu hamilelikten.

Bunda araba tutması gibi, dalgalanma şeklinde sürekli bir bulantı var ama çıkarmıyorum.

Diğeri daha farklıydı, sürekli çıkarıyordum.

10+5 yazacaktın heralde canım.

Maşallah, çok sevindim.
Hadi bakalım, inşallah gönlünden geçendir.

Ramzi’ye göre senin erkekti değil mi?

Dur bakalım, belki onaydan geçmemiştir henüz canım. Yarınlarlar belki.

Başhekim ile görüşebildiniz mi?
İnstagram’dan falan ona ulaşsanız?
Veya kendi doktorunla telefonda görüşüp olanları anlatsan belki bir yol gösterir size?

İnşallah

Evett yasal olarakk erken söylemiyolarr doktorrlar canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…