- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.981
Canım geçmiş olsun 3 aydan sonra rahat edersin inşallahsweetgirlcandy ve @rollercoaster
Kızlar çok teşekkür ederim sorduğunuz için.
Dün sabahtan beri başlayan migren ağrım hala geçmedi maalesef.
Söylemiştim ya, auralı migren benimki.
Mide bulantısı oluyo.
Dün akşama kadar çubuk kraker, 1 galeta, 3 kayısı yedim ve 6 kere çıkardım.
En sonunda halamdan şehriye çorbası istedik, eşim de patates haşladı.
Azıcık onları yiyip uyuyabildim.
Bugün işe giderken eşim beni anneme bıraktı. Eve girer girmez tekrar çıkardım.
Çok şükür, kahvaltı falan yaptım. Biraz önce de meyve ve kefir saatimdi. Midem düzeldi sanırım. Ama başım geçmedi hala.
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar doktordan çıktım. Ense kalınlığı, burun kemiği her şey normal çıktı çok şükür.
%80 kız dedi.
Geçmiş olsun sanırım bu haftalarda çoğu kişide yaşanıyor bu durum sorun yok sanırım doktora gitmişsiniz hepsini okuyamadım mesajlarınKizlar günaydın bu sabah uyandım ve kanamam olduğunu farkettim. Kendi doktoruma da yazdım size de yazmak istedim şuan devam etmiyor sanırım sabah olsun doktora gidicem vajinal muayene ile mi bakılıyor yoksa karın mi ?
Yok tamamen internetten ve facebookta kan pıhtılaşması olanlar var grup oralardan felan edindiğim bilgilerBende kan sulandırıcı kullanıyorum size bir listemi verildi yasaklarla ilgili bana birşey söylenmedi. Şuan uyduğunuz bir programınız varmı?
Aynen bende düşünmüştük çok pratik görünüyor ama çok kısa süreliğine kullanılacağı için bana mantıklı gelmedi. Opera istanbul diye bir mağaza var onun sattığı ürünleri alıp memnun kalmayanıda görmedim.benim bildiğim doona ilk 6 ay, videolarından izlediğim kadarıyla, biz bu sebeple inglesina'ya kaymıştık ama yine de detaylı bilen yazsın
gönlümüzün istedikleri hep pahalı
Anladım bende bayağı baktım özellikle yeşillikler pıhtılaşmayı arttırıyor ama açıkçası ben çok dikkat etmedim yani herşeyin azı zarar olmaz diye düşünüyorum tabi inşallah öyledirYok tamamen internetten ve facebookta kan pıhtılaşması olanlar var grup oralardan felan edindiğim bilgiler
Çok güzel bende getirtcem köyden birilerine kısmet olursa. Tahini de bascam içine yicem ☀Allah'ım gönlümüzden geçeni ve hayırlısını versin inşallah canım. Üzüm pekmezini annemler kendileri yapıyor canım elimde en dogalindan var ama ise yaramıyor nedense. Öyle halsizimki anlatamam. Sürekli uyusam ayağa bıle kalkmadan hiç
HastAne hiç bir şekilde gerri dönüş yApmadı biliyormusunuz ayrıca doktor takvimi sitesine yazdım yayınlamadılar demekki doktor takvimide yanlı yayın yapıyor burdan bunu anladım .. acıbademde dogumumu yapıcaktım vazgeçtim kimseye de önermiyorum kızlar ... hele Elif ganime aygünü asla önermiyorumTamam artık sıkma canını bebekte etkilenmesin. Sen şikayetini et inşallah cezasız kalmaz
12.hafta duymadım ben 20 de ve ondan sonra 2 kere daha bakıyorlarmıș diye biliyorum
Ben olsam adamın yakasına yapışmıştım hayatta eve gidemezdimGünaydın kızlar.
Dün bende kontrole gittim, normalde 6+5 iken ultrasonda 11 haftalık göründü bebeğimMaşallah bizimki de çok hareketliydi
Cinsiyet için doktor tahminim var ama söylemeyeceğim dedi, 2 hafta sonra bir daha kontrolüm var. Gelde bekle 2 hafta simdi
Ya şimdi sadece tahmin olduğu için söylemedi bende ustelemedim, şimdi söylesem öyle çıkmasa ayıp etmiş olurum dedi doktorumBen olsam adamın yakasına yapışmıştım hayatta eve gidemezdim
Hii tamam bende sandım tam emin ama bilerek demiyorYa şimdi sadece tahmin olduğu için söylemedi bende ustelemedim, şimdi söylesem öyle çıkmasa ayıp etmiş olurum dedi doktorum
Amin inşallah, hepimiz güzel haberler verelim buraya inşallahHii tamam bende sandım tam emin ama bilerek demiyorhadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Aminnnnnn inşallahAmin inşallah, hepimiz güzel haberler verelim buraya inşallah
Merhaba kızlar idrar tahlilimde doktor bakteri olduğunu söyledi ama ilaç falan da vermedi, bol su içmeye çalışıyorum sadece. Progestanı fitil olarak alıyordum şimdi ağızdan alıyorum. Arada özellikle sabahları ysnma oluyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ? Tahlil sonucumu da ekledim.
Canım geçmiş olsun 3 aydan sonra rahat edersin inşallahiyimisin şimdi
Günaydın kızlar.
Dün bende kontrole gittim, normalde 6+5 iken ultrasonda 11 haftalık göründü bebeğimMaşallah bizimki de çok hareketliydi
Cinsiyet için doktor tahminim var ama söylemeyeceğim dedi, 2 hafta sonra bir daha kontrolüm var. Gelde bekle 2 hafta simdi
HastAne hiç bir şekilde gerri dönüş yApmadı biliyormusunuz ayrıca doktor takvimi sitesine yazdım yayınlamadılar demekki doktor takvimide yanlı yayın yapıyor burdan bunu anladım .. acıbademde dogumumu yapıcaktım vazgeçtim kimseye de önermiyorum kızlar ... hele Elif ganime aygünü asla önermiyorum
İnşallahAlındı canım şuan bağışıklığı baskılamak için kortizon ve serum alıyorum ayrıca günde iki tane yüksek doz iğne ve aspirin kullanıyorum. 4 kayptan sonra ilk kez ilerledik bukadar zaten en agresif tedaviyi uyguluyoruz. Yapılabilecek herşeyi yaptım gerisi nasip... İnşallah sağlıcakla kavuşurum bu defa.
Evett yasal olarakk erken söylemiyolarr doktorrlar canımmGünaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?