- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.921
Eşin toplasın bugün de canım.Oturdumm evetttsabah 10 da kalktım kaçgündür uyuyorum ya böyle anlamadımm duş aldım yrmek yaptım yedim uyumuşum gitmişim mutfağı kim toplayacakk
Gece glriyor kuzu teeeee 12buçukta evde olmuş oluyorrEşin toplasın bugün de canım.
Aaaa...
Yaaa inanmıyorum, hala deniyor musun?sorduğun için sağol Canan'ım
ben afedersin dana gibi yemeye başladım,bunun için çok mutluyum
52 kilodan 48'e kadar düşmüştüm 50'ye çıktım tekrar
çarşamba kontrolüm evet çok heyecanlıyım, her gece steteskop denemelerim devam ediyofetal doppler almamak için çok zor tutuyorum kendimi
sen de hileyle cumartesi gidiyodun
Yaaa inanmıyorum, hala deniyor musun?
18-20’den önce duyamazsın kuzum.
Evet, resmen doktoru ikna ettim.
Ayyy çok sevindim artık yiyebildiğine ve kilo aldığına.Sen yine de ipin ucunu çok kaçırma da...
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın ikili testten.
Evet yaa, içeride neler oluyo bilmiyoruz ve merak ediyoruz.iyi yaptın ya, içerisi bilinmezlik dolu, meraktan ölelim mi
sen de gittiğinde artık kocaman olacak
ben akşamları bi posta fotosuna bakıyorum
inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
Canım rengi kahve ise eski kan diyorlar ama kırmızı kan taze kan oluyormuş. Bende bu sabah yaşadım o stresi ilk defa yaşadım şuan hafifledi afedersin her küçüğümü yaptığımda kontrol ediyorum peceteye bulaşıyor kahverengi ama nereden geldiğini anlamış değilim. Özellikle kırmızı kanBenim de bugun kahve lékem geldi böyle akıntıya beraber çamur gibi. Yarında devam ederse gideyim diyorum neden oluyor biraz sıktı canımı. Daha önce olmamıştı hiç
İyiyim çok şükürKızlaarr nasılsınızz herşey yolunda inşaallahhh
Aaaaa biliyolarmı hamiş olduğunu pekiii korona var ya ne yatılımış kızz buİyiyim çok şükür3 gündür yatılıya misafirler vardı gittiler baya Yoruldum ya otururken bile yorgunluk çöküyordu dün gece karın ağrısından uyandım wc koştum kabız olmuşum inan totoşum kanadı şükür o anlıktı sende durumlar nasıl canım
İyiyim çok şükür3 gündür yatılıya misafirler vardı gittiler baya Yoruldum ya otururken bile yorgunluk çöküyordu dün gece karın ağrısından uyandım wc koştum kabız olmuşum inan totoşum kanadı şükür o anlıktı sende durumlar nasıl canım
Hamiş olduğumu biliyorlar canım çokta yardımcı oldu ama illaki yoruluyordum walla yakın akraba geliyoruz dediler bişey diyemedikAaaaa biliyolarmı hamiş olduğunu pekiii korona var ya ne yatılımış kızz buamanın dikat ede de yanii allah korusuunnnn sulu sulu şeyler ye iç canımm corba bol iç hep sıvı all
Bende aynı neolsun dün bi lekelenme yaşadımm ama çok şükür durdu gibi dün odüm koptuu
Biliyordu kuzu maksat bizi görmekti sağolsun herşeye koşuyordu ama bende Yoruldum olur olmaz eşime dedim bi daha misafir kabul etmiyoruz oda haklısın dediüfff yatılıya misafir en sevmediğim
bilmiyolardı di mi hamile olduğunu
Biliyordu kuzu maksat bizi görmekti sağolsun herşeye koşuyordu ama bende Yoruldum olur olmaz eşime dedim bi daha misafir kabul etmiyoruz oda haklısın dedineyse sağlık olsun ya napalim.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Olsunnn tabii insan çok yoruluyorr kolay değillHamiş olduğumu biliyorlar canım çokta yardımcı oldu ama illaki yoruluyordum walla yakın akraba geliyoruz dediler bişey diyemedikşükür geçti
Ayy geçmiş olsun canım inşallah iyisindir korkma kötü bişey değildir inşallah gerçi kim olsa panik yapar ama korkma rabb'im bütün annelerin yardımcısı olsun
Ayy bi. Dizide dolma gördüm allah kahretmesin canım çekiyor uyuyana kadar unuturum inşallaholmadı yarın yapayım anlık aşerme kötü ya
Yarasın kuzuşaevet yaa yine de insan yoruluyo, onlar yapmasın diye insan kendi de bi şeyler yapmak istiyo çünkü
bence de bu süreçte yatılı misafir yok
ben iyiyim iştahım da iyiarada böyle karnımda çekilme oluyo ama hissetmek için erken, çok yiyorum galiba kesin rahatsız ediyo ahahaaa
Rabbim hep iyi etsin aminnnnOlsunnn tabii insan çok yoruluyorr kolay değill
Iyiyimm ya çok şükürrr gerçekten hem stres hem mutlulukk değişikk birşeyy
Ayyy sorma anlık bi aşerme oluncaa beynimizi yiyooo illede yap ye diyo
Yarasın kuzuşacan boğazdan gelir çok. Şükür benimde eskisine göre iştahım açıldı
İnan her gün değişik ağrı yaşıyoruz google amca da bıktı bizdenher ağrıyı yazıyoruz
Hahahahaha hangi dizide o kızzz dolmaRabbim hep iyi etsin aminnnn
Yarın o dolma yapılacak lanet adam iştahlı yedi ne güzel olmuş dedi kadına
Rabbim hep iyi etsin aminnnn
Yarın o dolma yapılacak lanet adam iştahlı yedi ne güzel olmuş dedi kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?