Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
rollercoaster sen nasılsın kuzum?
Az kaldı kontrolüne, Çarşamba günü değil mi?
Var mı heyecan?

sorduğun için sağol Canan'ım

ben afedersin dana gibi yemeye başladım,bunun için çok mutluyum

52 kilodan 48'e kadar düşmüştüm 50'ye çıktım tekrar

çarşamba kontrolüm evet çok heyecanlıyım, her gece steteskop denemelerim devam ediyo fetal doppler almamak için çok zor tutuyorum kendimi

sen de hileyle cumartesi gidiyodun

Yaaa inanmıyorum, hala deniyor musun?
18-20’den önce duyamazsın kuzum.

Evet, resmen doktoru ikna ettim.

Ayyy çok sevindim artık yiyebildiğine ve kilo aldığına. Sen yine de ipin ucunu çok kaçırma da...

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın ikili testten.

iyi yaptın ya, içerisi bilinmezlik dolu, meraktan ölelim mi
sen de gittiğinde artık kocaman olacak
ben akşamları bi posta fotosuna bakıyorum

inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız

iyi yaptın ya, içerisi bilinmezlik dolu, meraktan ölelim mi
sen de gittiğinde artık kocaman olacak
ben akşamları bi posta fotosuna bakıyorum

inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
Evet yaa, içeride neler oluyo bilmiyoruz ve merak ediyoruz.
Bakalım, hareketini görebilecek miyiz bu sefer?

İnşallah kuzum, inşallah çok güzel sonuçlarla geliriz.

Benim de bugun kahve lékem geldi böyle akıntıya beraber çamur gibi. Yarında devam ederse gideyim diyorum neden oluyor biraz sıktı canımı. Daha önce olmamıştı hiç
Canım rengi kahve ise eski kan diyorlar ama kırmızı kan taze kan oluyormuş. Bende bu sabah yaşadım o stresi ilk defa yaşadım şuan hafifledi afedersin her küçüğümü yaptığımda kontrol ediyorum peceteye bulaşıyor kahverengi ama nereden geldiğini anlamış değilim. Özellikle kırmızı kan uyumaya korkuyorum açıkçası gece uyurken ters bir hareket mi yaptım bilmeden bilemiyorum. Bana da progestan verdi rahmini rahatlatır bu dedi . Ama ne işe yarıyor gerçekten bilmiyorum.

Kızlaarr nasılsınızz herşey yolunda inşaallahhh
İyiyim çok şükür 3 gündür yatılıya misafirler vardı gittiler baya Yoruldum ya otururken bile yorgunluk çöküyordu dün gece karın ağrısından uyandım wc koştum kabız olmuşum inan totoşum kanadı şükür o anlıktı sende durumlar nasıl canım

Aaaaa biliyolarmı hamiş olduğunu pekiii korona var ya ne yatılımış kızz bu amanın dikat ede de yanii allah korusuunnnn sulu sulu şeyler ye iç canımm corba bol iç hep sıvı all

Bende aynı neolsun dün bi lekelenme yaşadımm ama çok şükür durdu gibi dün odüm koptuu

üfff yatılıya misafir en sevmediğim

bilmiyolardı di mi hamile olduğunu

Hamiş olduğumu biliyorlar canım çokta yardımcı oldu ama illaki yoruluyordum walla yakın akraba geliyoruz dediler bişey diyemedik şükür geçti

Ayy geçmiş olsun canım inşallah iyisindir korkma kötü bişey değildir inşallah gerçi kim olsa panik yapar ama korkma rabb'im bütün annelerin yardımcısı olsun

Ayy bi. Dizide dolma gördüm allah kahretmesin canım çekiyor uyuyana kadar unuturum inşallah olmadı yarın yapayım anlık aşerme kötü ya

üfff yatılıya misafir en sevmediğim

bilmiyolardı di mi hamile olduğunu
Biliyordu kuzu maksat bizi görmekti sağolsun herşeye koşuyordu ama bende Yoruldum olur olmaz eşime dedim bi daha misafir kabul etmiyoruz oda haklısın dedi neyse sağlık olsun ya napalim.

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor

evet yaa yine de insan yoruluyo, onlar yapmasın diye insan kendi de bi şeyler yapmak istiyo çünkü

bence de bu süreçte yatılı misafir yok

ben iyiyim iştahım da iyi arada böyle karnımda çekilme oluyo ama hissetmek için erken, çok yiyorum galiba kesin rahatsız ediyo ahahaaa

Olsunnn tabii insan çok yoruluyorr kolay değill
Iyiyimm ya çok şükürrr gerçekten hem stres hem mutlulukk değişikk birşeyy
Ayyy sorma anlık bi aşerme oluncaa beynimizi yiyooo illede yap ye diyo

Yarasın kuzuşa can boğazdan gelir çok. Şükür benimde eskisine göre iştahım açıldı

İnan her gün değişik ağrı yaşıyoruz google amca da bıktı bizden her ağrıyı yazıyoruz

Olsunnn tabii insan çok yoruluyorr kolay değill
Iyiyimm ya çok şükürrr gerçekten hem stres hem mutlulukk değişikk birşeyy
Ayyy sorma anlık bi aşerme oluncaa beynimizi yiyooo illede yap ye diyo
Rabbim hep iyi etsin aminnnn

Yarın o dolma yapılacak lanet adam iştahlı yedi ne güzel olmuş dedi kadına

çok sevindim yaa hem kendi iştahımın açılmasına, hem de iştahı açılanlara çok seviniyorum, inşallah diğer kızların da 10. hafta, 11. haftalarda erkenden kusmalar kesilir de iştahları açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…