Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya 24. Haftaya kadar sürer mi ki benim çok kanamam olmadı sadece lekelenme oldu.Şuan çok koyu bir şekilde kahverengi lekelenme sürüyor.Bol bol dinleniyorum.Ama bana kan sulandırıcı vs bişey demedi sadece kendine dikkat et bol bol istirahat et dedi.Birde haftada bir iğne yaptırmamı istedi.Ağrım sızım hiçç yok gayet iyiyim inşallah bi an önce kendi yerine çıkar

Ay sonu gel gelince bakarız detaylı dedi mi ? Burda bir arkadaş 11+5 de cinsiyetini de söylemişti sanki doktor. Ultrason da ense kalınlığı ve burun kemiği bakmıştı.
Benim canım. Dün 11+4 te ense, burun kemiği ve cinsiyet çıktı aradan şükür.

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür Sessizce okuyorum sayfayı
Nasipse bende Haziran annesi olacağım
Ocak ayında başladı serüvenimiz.2 yıl çocuğumuz olmayınca aşılama vs derken tüp bebek tedavisine başladık.temmuz ayında 7 haftalıkken kalbi duran bir bebeğimi kaybettim
Eylül sonu tekrar tedaviye başladım çok şükür 10+4 haftalık hamileyim şuan.allahım herkesin gönlüne göre versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

hoş geldin

kayıbın için çok üzüldüm, umarım hiç birimizin kucağı boş kalmaz sağlıkla devam etsin inşallah

Allah'ım gönlümüzden geçeni ve hayırlısını versin inşallah canım. Üzüm pekmezini annemler kendileri yapıyor canım elimde en dogalindan var ama ise yaramıyor nedense. Öyle halsizimki anlatamam. Sürekli uyusam ayağa bıle kalkmadan hiç

Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun

Baktım şimdi baya güzel. Ama çocuk büyüdüğünde kullanılabilir mi ki?

Ana kucağı ve oto koltuğu almayacaksın ama öyle düşün. Bir de ben 2. El alacağım. Dolapta falan var yarı fiyatına nerdeyse.
Heee öylemii varsa alınır tabiikii ama çok güzelmiş yaa bende çok beğendiimm fiyatını gorünce aman allahımmm

Bende çok beğendim ama bana biraz pahalı geldi ya önceki seneler de çok uygun du fiyatı uçurmuşlar

Son düzenleme:
Bir önlem alındı mı sorunlara karşı içinizi ferah tutun umuyorum ki sağ Salim doğacak miniklerimiz
Alındı canım şuan bağışıklığı baskılamak için kortizon ve serum alıyorum ayrıca günde iki tane yüksek doz iğne ve aspirin kullanıyorum. 4 kayptan sonra ilk kez ilerledik bukadar zaten en agresif tedaviyi uyguluyoruz. Yapılabilecek herşeyi yaptım gerisi nasip... İnşallah sağlıcakla kavuşurum bu defa.

Ya zencefil duydum ama tüketemiyorum bazı yiyecekler yasak kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.allahtan kahvaltıyı güzel yapabiliyorum yoksa aç geziyorum gibi bişey
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum size bir listemi verildi yasaklarla ilgili bana birşey söylenmedi. Şuan uyduğunuz bir programınız varmı?

Allah aşkına sağlıklı beslenmeyi yapabilen var mı ben gece elim ayağım titriyor sağlıksız şeyler yiyorum
Benim de ani acıkma titreme sorunum var yatmadan önce bir tane avokado yiyorum. Türkiye'de her yerde var mı avokado bilmiyorum da bana en iyi o geliyor yoksa gece yarısı uyanıyorum çok fena oluyorum. Bazen salatalık yiyorum. Kuruyemişle yoğurt da güzel oluyor. Hem bulantıyı kesiyor hem gece acıkıp uyanmamı engelliyor. Ağır yiyecekler gece daha kötü yapıyor reflüye sebebiyet veriyor.

Bir de ne kadar şeker oranı yüksek şeyler yersen o titremelerin şiddeti o kadar fazla oluyor o yüzden ben şekeri tamamen hayatımdan çıkardım. Meyveyi de tek başına değil yemeğin yanında yiyorum tek yersem gene sorun oluyor birkaç saate elim ayağım birbirine giriyor çok fena bir his o an gözüm görmüyor hiçbir şeyi. Şekeri bıraktığımdan beri daha kontrol edilebilir durumda ama.

Bende zaten pcos var o tetikliyor canım sende de var mı pcos?

Merhaba, hoş geldin tatlım.

Hamileliğin hayırlı olsun. Sayfada ilk hamileliğinde kaybı olan ben dahil birçok kişi var, yalnız değilsin.

İnşallah bu sefer hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

benim bildiğim doona ilk 6 ay, videolarından izlediğim kadarıyla, biz bu sebeple inglesina'ya kaymıştık ama yine de detaylı bilen yazsın

gönlümüzün istedikleri hep pahalı
İşin kötü tarafı, biz alana kadar daha da pahalanacak hepsi canım.

Allah sağlık versin, napalım.
Gerisi bir şekilde hallolur.

Merhaba kızlar idrar tahlilimde doktor bakteri olduğunu söyledi ama ilaç falan da vermedi, bol su içmeye çalışıyorum sadece. Progestanı fitil olarak alıyordum şimdi ağızdan alıyorum. Arada özellikle sabahları ysnma oluyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ? Tahlil sonucumu da ekledim.

Eklentiler

• AA5431CC-3B93-4E1F-8361-C568C9825728.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…