Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Baston olarak katlanıp kabin boy olanları tavsiye ederim canım. Hem daha hafif hem yer acısından daha az yer kaplıyor. 2. bebişler daha az masraflı oluyormuş ilkinde herşeyi hevesli hevesli bakardım bunda da ablasının eskilerini kulanır diye geçiştiriyorum

Hoşgeldinhepimiz sağlıcakla doğurcaz bebişlerimizi o günler de gelcek
Allah aşkına sağlıklı beslenmeyi yapabilen var mı ben gece elim ayağım titriyor sağlıksız şeyler yiyorum
Ben hiç yapamıyorum gebelikten önce o kadar dikkat ediyordum ki protein falan sayıyordum glikoz şurubu olan şeyleri asla almıyordum kliktag kullanıyordum sürekli. Şimdi midem yüzünden hiçbir şey umrumda değil sadece kalori olarak bakıyorum yiyebiliyorsam yiyorum hiç dikkat etmiyorum edemiyorum yAni kokusuz şeyler yiyebiliyorum onlar da bisküvi gevrek hep o tarz şeyler bi de sek quark meyveli olanlar bana iyi geldi bi denemenizi tavsiye ediyorum belki yiyebilirsiniz. İştahımız açılacak nasılsa yavaş yavaş o yüzden endişelenmeyi bıraktım ben

Daha iyi misin allahım ne zaman geçecek bu çile yaa
Hemde uykumda yakalandımm ya boğazıma kadar geldi aha kusuyorum dedim wc ye gidene kadar canım çıktı en sonda kustumm amaa yemeğim biraz acıydı midemde yanıyorduu o yaptı benii daha tövbe ettim acı yememm

Hemde uykumda yakalandımm ya boğazıma kadar geldi aha kusuyorum dedim wc ye gidene kadar canım çıktı en sonda kustumm amaa yemeğim biraz acıydı midemde yanıyorduu o yaptı benii daha tövbe ettim acı yememm
İğrenç bişi yaa hayatımda kusmadığm kadar kustum şu bir ayda ben de. Ama bir yandan da diyorum bebişler konuşuyor bizle anniş burdayım diyor

10+5 yazacaktın heralde canım.

Maşallah, çok sevindim.
Hadi bakalım, inşallah gönlünden geçendir.

Ramzi’ye göre senin erkekti değil mi?
Evet canım 10+5 o nerden çıktıysa
Evet kuzum erkekti Ramziye göre

Travel sistem çok güzel görünse de genellikle uzun süreli tavsiye edilmiyor diye gördüm. Valla benim de çok hoşuma gidiyor yatak gibi minik pusetleri ama son zamanlarda hamilelerde baston tipi puset de takılabilen kapanınca kabin boy olan çok çok az yer kaplayan bebek arabalarını görüyorum muhtemelen ben de bunlardan alacağım. Hem arabamız küçük hem de ailelerimiz bize çok uzak bir yere gitsek valizdir bebek, eşyalar derken bir de bebek arabasını oradan oraya yük edemem diye düşünüyorum hem uzun süre de kullanılmış olur

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Evet fitil kullanırken çok akıntım da oluyordu şimdi ağızdan alıyorum artık. Günlük ped değilde şimdi peçete koyuyorum saat başı değiştiriyorum neredeyse. İç çamaşırımı da sık değiştiriyorum yine. İnşallah en kısa zamanda atlatırız.

benim bildiğim doona ilk 6 ay, videolarından izlediğim kadarıyla, biz bu sebeple inglesina'ya kaymıştık ama yine de detaylı bilen yazsın

gönlümüzün istedikleri hep pahalı
Ben çok araştırmadım bu arabayı ama başka topikte bir kaç arkadaş çok alçak olduğunu bebeğin almak ilgilenmek için zor olacağını yazmışlar.özellikle uzun boylu anneler için daha da zor oluyormuş..

Günaydıınnnnn kızlarrrr

Dün bi kustumm anlatamam çok kötüydü

Oyyyy kuzum benim yaa, çok geçmiş olsun.

Ben de sabah namaza kalktıktan sonra zar zor uyudum. Çok bulandı midem, uyutmadı resmen.

Şimdi daha iyiyim çok şükür.

İstanbul’da hava da çok güzel bugün.
Kahvaltılıklarımızı hazırladık, Maltepe Sahil’e gidiyoruz.

Allah aşkına sağlıklı beslenmeyi yapabilen var mı ben gece elim ayağım titriyor sağlıksız şeyler yiyorum
Kesinlikle hayır. Et balık tavuk yumurta bakliyat hiç biri yok. Resmen yaşamak için yiyorum sadece
Ayyy maşallah kuzucuğa
Ben travel düşünüyordum ama kesinlikle vazgeçtim. Araçta falan çok yer kaplıyormuș. Kabin tiplere bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…