Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

aa bizim buralar biz de Kartal'da oturuyoruz

Çok sağol canım çok şükür kalp atışını duydum. İki adet ilaç verdi. Bu arada rollercoaster doktor sana decavit i kan değerlerini baz alarak mi verdi kuzum yoksa kandaki vitamin değerlerine bakmadan mi?

o zaman kana bakmış mıydık hiç hatırlamıyorum ama transfer yapıldı, doktorum yanıma gelip ilaçların artık bunlar dedi, transferden hemen sonra folik asiti kesmişti, o zaman ben serum falan da vermişti, haftada 1 serumum vardı, bence benim bağışıklığımı güçlendirmek için de erken başlatmış olabilir decavit'e

sen artık ona takılma kuzum sonuçta bebeğin sağlıklı daha erken ihtiyacın olsa mutlaka verirdi her şeyin yolunda gidiyo

Allah aşkına sağlıklı beslenmeyi yapabilen var mı ben gece elim ayağım titriyor sağlıksız şeyler yiyorum
Kuzum öncelikle geçmiş olsun. Valla sağlıklı beslenmek ne mümkün önümüze ne konuluyorsa o valla koku sıkıntısını atlatamadım ben hala .zar zor yemek yiyorum bu sabah yumurta yedim ama zorla Çok şükür kusma yaşamadım ama midem ağızda dolaşıyorum.
benim bildiğim doona ilk 6 ay, videolarından izlediğim kadarıyla, biz bu sebeple inglesina'ya kaymıştık ama yine de detaylı bilen yazsın

gönlümüzün istedikleri hep pahalı
Bende bebek arabasını pek pahalı bir şey almayı düşünmüyorum çünkü en fazla 2 sene kullanılıyor sonra hep annelerin elinde yükten başka bişey değil gibi geliyor.
Maşallah canım beslenme de dikkat ettiğim biseyler var mı ? Benimde hep geri çıkıyor bı haftayı yakalayamadım.
Günaydıınnnnn kızlarrrr

Dün bi kustumm anlatamam çok kötüydü
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Gece yatarken muhakkak başında bı kova bulundur umarım uzun süre sürmez bu durum.

Son düzenleme:
Reactions: Jou
Kızlar okuduğunuz kitaplar var mı? Ya da arastirdiniz mi birisi yazmıştı ama tam hatırlayamadım kitap almak istiyorum bebek egitimi ile ilgili ya da hamilelikle ilgili belki alan vardır diye sormak istedim

Şimdilik bunlar aldıklarımız. inşallah eklendikçe yazarım buraya yine. (Sıralı değil bu arada, karışık dizdim.)

Kızlar bebeğimin plasenta rahim ağzına yakınmış.Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim ilk hamileliğimde plasenta aşağıdaydı. Hatta 10+5 de kanamam olunca doktora gidip öyle anlamıştım. Doktor problem yok rahim büyüdükçe yukarı çıkar demişti öyle de oldu ve oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim. Şu an yine 12 haftalık hamileyim ve eşin yine biraz aşağıda olduğunu söyledi. Yine aynı şekilde dert etme rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi. 20. Haftaya kadar yukarı çıkmazsa sıkıntılı oluyormuş araştırdığım kadarıyla. Takibi gerekiyormuş.

Kızz senin bebiş emojin tam bebeğe benzemiş bizimki hala fasulye gibi yamuk

Peki doktorunuz hareketlerinizi kısıtladı mı? Bana bol bol yat dedi.Eşim hiçç kaldırmıyor yerimden oysa ki benim enerjim tavan gayet iyiyimm öyle sıkılıyorum kii

Kızz senin bebiş emojin tam bebeğe benzemiş bizimki hala fasulye gibi yamuk

sen bi de tipine bak allasen
bunu 11. haftada kontrolde almıştık

şimdi artık 10. haftadan, 11. haftadan sonra sizinkiler de böyle

Eklentiler

• CE9DC92D-B5E5-44D6-B7BD-1C3F78F7D4A5.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bebek arabası konusun da benim de çok fikrim yok 2. Kez anne olucak tecrübeli anneler bize yardımcı olursanız çok sevinirim
traveller hantal ve ağır oluyor 1 bucuk yaşına kadar kullandım ama sonradan bastona gectim. yaz bebişi olacağı için bu sefer hem sling hem kanguru kulanamayı düşünüyorum ilk zamanlar.

Tabii aynen canım, bende çok erken öğrenmek istemiyorum zaten
Ben aslında meraktan çatlıyorumda erkek olcak gibii aynı babasına benziyor
Aaayyyyyy ne iyi ediyorsunuzzz canoooo güzel güzelll gününüz olsun inşaallahh burasıda çok güzel hava ama eşim bitürlü dinlenemiyoki bende kıyamıyorum ona
Sağoll kuzum beniimm

Buarada kızlarrr sabahh benim aklımm çıktıı resmenn baya çamur gibi lekelenmem oldu arasında değişik bi pembemsi birşey gördüm ama hemen doktora gittimm ben doktorum geldii aramışlarr evham yapmışım neyseki birşey yokmuş plasenta büyüyo dedii rahme sıkışmaya başlayınca ordan geliyor dedii kahve leke hiçbirşey değill dedii degişik lekeler gelir dedi öyle olsa dedi sen ağrıya dayanamazsın dedii ağrın olur çok dediii öyle dedi yanii hala lekelenmem varr sabah çamur gibi geldii resmen pembemside görünce nesekii koca adam olmuş hele yaaa daha hareket etmiyorduu erken demekkii ama aynıı babasıı sanırım erkek olcakk

oh bee, bi şey olmamasına çok sevindim böyle kahve geldikçe içimizde kuşku olacaktı yanii, iyi ki sormuşsun

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

oh bee, bi şey olmamasına çok sevindim böyle kahve geldikçe içimizde kuşku olacaktı yanii, iyi ki sormuşsun

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Canimm benimm sen mi benmii ağrın çok olması lazım dedi öyle olsa dedii birşey yok dedi kalbide pıtoıt teyzoşuuu koca adam olduuu

sen bi de tipine bak allasen
bunu 11. haftada kontrolde almıştık

şimdi artık 10. haftadan, 11. haftadan sonra sizinkiler de böyle
Maşallah kuzuya benimki bundan küçük inan profilde imza alanında çıkan bebiş kadardı zâten 6 gün geç döllenme hepten minik kaldı

Kızlar okuduğunuz kitaplar var mı? Ya da arastirdiniz mi birisi yazmıştı ama tam hatırlayamadım kitap almak istiyorum bebek egitimi ile ilgili ya da hamilelikle ilgili belki alan vardır diye sormak istedim
Bende bi tane yabancı bir yazarın bebek bakımıyla ilgili var onu mutlaka alcam herkes çok övüyor
Iyi rahatlamışsındır Uyuyordur belki annesi yoksa kesin hareket ediyordur bu haftalarda

Aaa kaş göz arasında doktora gitmiş geçmiş olsun canım neyseki korkulacak birşey yokmuş biz ana olana kadar korkudan nine gibi saçımız beyazlicak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…