- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.021
Oyyyy kuzum benim yaa, çok geçmiş olsun.
Ben de sabah namaza kalktıktan sonra zar zor uyudum. Çok bulandı midem, uyutmadı resmen.
Şimdi daha iyiyim çok şükür.
İstanbul’da hava da çok güzel bugün.
Kahvaltılıklarımızı hazırladık, Maltepe Sahil’e gidiyoruz.
Çok sağol canımCanım geçmiş olsun 3 aydan sonra rahat edersin inşallahiyimisin şimdi
Gözün aydın canım çok sevindim
Geçmiş olsun sanırım bu haftalarda çoğu kişide yaşanıyor bu durum sorun yok sanırım doktora gitmişsiniz hepsini okuyamadım mesajların
Çok sağol canımçok şükür kalp atışını duydum. İki adet ilaç verdi. Bu arada rollercoaster doktor sana decavit i kan değerlerini baz alarak mi verdi kuzum yoksa kandaki vitamin değerlerine bakmadan mi?
Kuzum öncelikle geçmiş olsun. Valla sağlıklı beslenmek ne mümkünAllah aşkına sağlıklı beslenmeyi yapabilen var mıben gece elim ayağım titriyor sağlıksız şeyler yiyorum
Bende bebek arabasını pek pahalı bir şey almayı düşünmüyorum çünkü en fazla 2 sene kullanılıyor sonra hep annelerin elinde yükten başka bişey değil gibi geliyor.benim bildiğim doona ilk 6 ay, videolarından izlediğim kadarıyla, biz bu sebeple inglesina'ya kaymıştık ama yine de detaylı bilen yazsın
gönlümüzün istedikleri hep pahalı
Maşallah canımGünaydın kızlar.
Dün bende kontrole gittim, normalde 6+5 iken ultrasonda 11 haftalık göründü bebeğimMaşallah bizimki de çok hareketliydi
Cinsiyet için doktor tahminim var ama söylemeyeceğim dedi, 2 hafta sonra bir daha kontrolüm var. Gelde bekle 2 hafta simdi
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Gece yatarken muhakkak başında bı kova bulundur umarım uzun süre sürmez bu durum.Günaydıınnnnn kızlarrrr
Dün bi kustumm anlatamam çok kötüydü
Kızlar okuduğunuz kitaplar var mı? Ya da arastirdiniz mi birisi yazmıştı ama tam hatırlayamadım kitap almak istiyorum bebek egitimi ile ilgili ya da hamilelikle ilgili belki alan vardır diye sormak istedim
Benim ilk hamileliğimde plasenta aşağıdaydı. Hatta 10+5 de kanamam olunca doktora gidip öyle anlamıştım. Doktor problem yok rahim büyüdükçe yukarı çıkar demişti öyle de oldu ve oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim. Şu an yine 12 haftalık hamileyim ve eşin yine biraz aşağıda olduğunu söyledi. Yine aynı şekilde dert etme rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi. 20. Haftaya kadar yukarı çıkmazsa sıkıntılı oluyormuş araştırdığım kadarıyla. Takibi gerekiyormuş.Kızlar bebeğimin plasenta rahim ağzına yakınmış.Böyle bir durum yaşayan var mı?
Kızz senin bebiş emojin tam bebeğe benzemiş bizimki hala fasulye gibi yamuko zaman kana bakmış mıydık hiç hatırlamıyorum ama transfer yapıldı, doktorum yanıma gelip ilaçların artık bunlar dedi, transferden hemen sonra folik asiti kesmişti, o zaman ben serum falan da vermişti, haftada 1 serumum vardı, bence benim bağışıklığımı güçlendirmek için de erken başlatmış olabilir decavit'e
sen artık ona takılma kuzum sonuçta bebeğin sağlıklıdaha erken ihtiyacın olsa mutlaka verirdi her şeyin yolunda gidiyo
Peki doktorunuz hareketlerinizi kısıtladı mı? Bana bol bol yat dedi.Eşim hiçç kaldırmıyor yerimden oysa ki benim enerjim tavan gayet iyiyimm öyle sıkılıyorum kiiBenim ilk hamileliğimde plasenta aşağıdaydı. Hatta 10+5 de kanamam olunca doktora gidip öyle anlamıştım. Doktor problem yok rahim büyüdükçe yukarı çıkar demişti öyle de oldu ve oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim. Şu an yine 12 haftalık hamileyim ve eşin yine biraz aşağıda olduğunu söyledi. Yine aynı şekilde dert etme rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi. 20. Haftaya kadar yukarı çıkmazsa sıkıntılı oluyormuş araştırdığım kadarıyla. Takibi gerekiyormuş.
Kızz senin bebiş emojin tam bebeğe benzemiş bizimki hala fasulye gibi yamuk
Aysen bi de tipine bak allasen
bunu 11. haftada kontrolde almıştık
şimdi artık 10. haftadan, 11. haftadan sonra sizinkiler de böyle
traveller hantal ve ağır oluyor 1 bucuk yaşına kadar kullandım ama sonradan bastona gectim. yaz bebişi olacağı için bu sefer hem sling hem kanguru kulanamayı düşünüyorum ilk zamanlar.Kızlar bebek arabası konusun da benim de çok fikrim yok 2. Kez anne olucak tecrübeli anneler bize yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben aslında meraktan çatlıyorumda erkek olcak gibii aynı babasına benziyorTabii aynen canım, bende çok erken öğrenmek istemiyorum zaten
Aaayyyyyy ne iyi ediyorsunuzzz canoooo güzel güzelll gününüz olsun inşaallahh burasıda çok güzel hava ama eşim bitürlü dinlenemiyoki bende kıyamıyorum onaOyyyy kuzum benim yaa, çok geçmiş olsun.
Ben de sabah namaza kalktıktan sonra zar zor uyudum. Çok bulandı midem, uyutmadı resmen.
Şimdi daha iyiyim çok şükür.
İstanbul’da hava da çok güzel bugün.
Kahvaltılıklarımızı hazırladık, Maltepe Sahil’e gidiyoruz.
Sağoll kuzum beniimmKuzum öncelikle geçmiş olsun. Valla sağlıklı beslenmek ne mümkünönümüze ne konuluyorsa o valla koku sıkıntısını atlatamadım ben hala .zar zor yemek yiyorum bu sabah yumurta yedim ama zorla Çok şükür kusma yaşamadım ama midem ağızda dolaşıyorum.
Bende bebek arabasını pek pahalı bir şey almayı düşünmüyorum çünkü en fazla 2 sene kullanılıyor sonra hep annelerin elinde yükten başka bişey değil gibi geliyor.
Maşallah canımbeslenme de dikkat ettiğim biseyler var mı ? Benimde hep geri çıkıyor bı haftayı yakalayamadım.
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Gece yatarken muhakkak başında bı kova bulundur umarım uzun süre sürmez bu durum.
Ben aslında meraktan çatlıyorumda erkek olcak gibii aynı babasına benziyor
Aaayyyyyy ne iyi ediyorsunuzzz canoooo güzel güzelll gününüz olsun inşaallahh burasıda çok güzel hava ama eşim bitürlü dinlenemiyoki bende kıyamıyorum ona
Sağoll kuzum beniimm
Buarada kızlarrr sabahh benim aklımm çıktıı resmenn baya çamur gibi lekelenmem oldu arasında değişik bi pembemsi birşey gördüm ama hemen doktora gittimm ben doktorum geldii aramışlarr evham yapmışım neyseki birşey yokmuş plasenta büyüyo dedii rahme sıkışmaya başlayınca ordan geliyor dedii kahve leke hiçbirşey değill dedii degişik lekeler gelir dedi öyle olsa dedi sen ağrıya dayanamazsın dedii ağrın olur çok dediii öyle dedi yanii hala lekelenmem varr sabah çamur gibi geldii resmen pembemside görünce nesekii koca adam olmuş hele yaaa daha hareket etmiyorduu erken demekkii ama aynıı babasıı sanırım erkek olcakk
Canimm benimm sen mi benmii ağrın çok olması lazım dedi öyle olsa dedii birşey yok dedi kalbide pıtoıt teyzoşuuu koca adam olduuuoh bee, bi şey olmamasına çok sevindim böyle kahve geldikçe içimizde kuşku olacaktı yanii, iyi ki sormuşsun
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Maşallah kuzuyasen bi de tipine bak allasen
bunu 11. haftada kontrolde almıştık
şimdi artık 10. haftadan, 11. haftadan sonra sizinkiler de böyle
Bende bi tane yabancı bir yazarın bebek bakımıyla ilgili var onu mutlaka alcam herkes çok övüyorKızlar okuduğunuz kitaplar var mı? Ya da arastirdiniz mi birisi yazmıştı ama tam hatırlayamadım kitap almak istiyorum bebek egitimi ile ilgili ya da hamilelikle ilgili belki alan vardır diye sormak istedim
Iyi rahatlamışsındırBen aslında meraktan çatlıyorumda erkek olcak gibii aynı babasına benziyor
Aaayyyyyy ne iyi ediyorsunuzzz canoooo güzel güzelll gününüz olsun inşaallahh burasıda çok güzel hava ama eşim bitürlü dinlenemiyoki bende kıyamıyorum ona
Sağoll kuzum beniimm
Buarada kızlarrr sabahh benim aklımm çıktıı resmenn baya çamur gibi lekelenmem oldu arasında değişik bi pembemsi birşey gördüm ama hemen doktora gittimm ben doktorum geldii aramışlarr evham yapmışım neyseki birşey yokmuş plasenta büyüyo dedii rahme sıkışmaya başlayınca ordan geliyor dedii kahve leke hiçbirşey değill dedii degişik lekeler gelir dedi öyle olsa dedi sen ağrıya dayanamazsın dedii ağrın olur çok dediii öyle dedi yanii hala lekelenmem varr sabah çamur gibi geldii resmen pembemside görünce nesekii koca adam olmuş hele yaaa daha hareket etmiyorduu erken demekkii ama aynıı babasıı sanırım erkek olcakk
Aaa kaş göz arasında doktora gitmişBen aslında meraktan çatlıyorumda erkek olcak gibii aynı babasına benziyor
Sağoll kuzum beniimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?