Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa kaş göz arasında doktora gitmiş geçmiş olsun canım neyseki korkulacak birşey yokmuş biz ana olana kadar korkudan nine gibi saçımız beyazlicak artık
Aayyy sorma evettt yaaa gittim vallahaa napiyim korktumm bune dedim böyle ya değişik değişik şeyler görüyorum normalmiş işte alistık artık şu kahve lekeden

Aaaaaaa ondan mı oluyor ki doktorun ne güzel açıklamış

Ay eşim gripti kaç gündür o iyileşti sanırım ben olacam ya. Başlıyorum hemen bir şeyler yapmaya valla çekilmez
Zeytinyağı 1 yemek kaşığı 1 fincan ıhlamur ve ılık limonlu su canım ben böyle toparladım hala daha balgam atıyorum afedersin. Birde buharlı tuzlu su solumak iyi geliyor.

Kızlar okuduğunuz kitaplar var mı? Ya da arastirdiniz mi birisi yazmıştı ama tam hatırlayamadım kitap almak istiyorum bebek egitimi ile ilgili ya da hamilelikle ilgili belki alan vardır diye sormak istedim
Canım ben Güncel Annenin bebekler ne ister kitabını sipariş ettim daha gelmedi çok ayrıntılı bebek ürünlerine kadar anlatmış yorumları çok iyiydi normalin yarı fiyatına aldım dolaptan aldım üstelik okunmamıştı ama temiz okunmuş olsa da alırdım aradaki farkla bir kitap daha alırım diye düşündüm. Bir de Harika Haftalar kitabının çok iyi olduğunu duydum ona bakabilirsin onun haricinde en son bu kitapları almıştım. Çocuğunuz büyürken sizi neler bekler kitabı çok kalın 700küsür sayfa ansiklopedi tarzı gibi ben gene dolaptan aldım çok uyguna ve çok güzel öneri ve tavsiyeler var kriz durumlarında baş etme yolları vs. Kendi alanım olduğundan da çok hoşuma gitti bu kitap bir de bu serinin Bebeğimi Beklerken Beni Neler Bekler (yanlış yazmadıysam) hamilelikle bilgiler içeren kitabı varmış beslenme tavsiyeler vs onu da almayı düşünüyorum bunlara bakabilirsin Banu Çiftçinin kitabı da var duymuşsundur, içersinde ultrason fotoğrafı yapıştırışacak alan da varmış çok sevimli görünüyordu hamilelikle ilgili bilgiler içeriyor bunu da inceleyebilirsin aldıkça paylaşalım birbirimizle

Eklentiler

• IMG_20211121_142617.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 37
Aynen kan sulandırıcı özellikleri olduğu için iğneyle etkileşime geçiyo, zaten miktarları yazıyo detaylı bakınca. bende yiyorum yeşillik felan az miktarlarda, ama ne bileyim dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…