Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Zeytinyağı 1 yemek kaşığı 1 fincan ıhlamur ve ılık limonlu su canım ben böyle toparladım hala daha balgam atıyorum afedersin. Birde buharlı tuzlu su solumak iyi geliyor.
Teşekkür ederim denerim mutlaka
Kızlar size bişey dicem, şimdi lekenme varya kahverengi abdest alsak kabul olur mu? Yoksa sıkıntı mı ?
Namaz içinse her vakitte alman gerek diye düşünüyorum özür gibi

Kızlar size bişey dicem, şimdi lekenme varya kahverengi abdest alsak kabul olur mu? Yoksa sıkıntı mı ?
Lekelenme gusül abdesti gerekiyor diğer akıntılar normal sayılıyor (beyaz sarı yeşil) ama normal abdest gerektiriyor bende bir vakit kıldığım namaza diğer 2. Vakte abdestim yetişmiyor

Günaydın hayırlı pazarlar herkes nerde ?
Merhaba canım. Bugün eşim evde olunca klasik pazar klasiği ama temizliği eşime sattım ayakta duramıyorum. Ben sadece banyoyu yaptım ve tozları aldim. Eşim koltuklari çeke çeke süpürdü sildi tüm evi ayakta duramıyorum çünkü hemen kilitleniyorum basamiyorum ustune çok kötü oluyorum.

Sizler nasılsınız kizlar. Nasıl geçiyor pazar gününüz. Keyifler ve sağlık durumlarınız nasıl.

Eki Görüntüle 2956452
Şimdilik bunlar aldıklarımız. inşallah eklendikçe yazarım buraya yine. (Sıralı değil bu arada, karışık dizdim.)
Yaa çok teşekkür ederim bakacağım bunlara ne güzel kitaplar almışsınız
Aa evet bunlari bende görmüştüm hatta bayağı yorum da vardı çok iyi olduğu ile ilgili falan bakayım bende
Tamam canım not aldım dediklerini de çok teşekkür ederim

sen bi de tipine bak allasen
bunu 11. haftada kontrolde almıştık

şimdi artık 10. haftadan, 11. haftadan sonra sizinkiler de böyle

Oyyy maşallah, tipini sevdiğim.

Ben Çamlıca’da oturuyorum canım, annemler Cevizli’de oturuyorlar.

Hamilelikten önce her Cumartesi sabahı sahile yürüyüşe gelirdik.

İnşallah bebişlerimiz doğduğunda atar arabaya buluşuruz Maltepe Sahil’de.

Ay hayali bile bir harika.

Allah aşkına sağlıklı beslenmeyi yapabilen var mı ben gece elim ayağım titriyor sağlıksız şeyler yiyorum
Mümkün degil, gece 2de kalkıp kendime tost yaptım koccaaaaamann hayatımın en sağlıksız beslenmeli günlerini yaşıyorum herhalde, 2.trimesterda inşallah düzene oturtabilirim❤
+1 le aynen katılıyorum

Kızlar bebek arabası konusun da benim de çok fikrim yok 2. Kez anne olucak tecrübeli anneler bize yardımcı olursanız çok sevinirim
Bebek arabasında ne alırsanız alin ama travel sistem almayın, inanin ki pişmanlık. Brn pierre cardinin travel sistemini almistim, evet çok güzel ve klas görünüyor ama hem ağır hem de hiçbir yere sığmıyor, pratik değil, katlayinca elinizde 2 ayrı parça oluyor.. Vs vs.. Ben daha sonra bastona geçtim rahat ettim. Yani ne alırsanız alın ama bence travel sistem bebek arabasi almayin

Ay harika bir hava vardı.
Fazla oturamadım sandalyede, 2 saate döndük.
Ama o kadar bile yetti.

Yaaaa, çok geçmiş olsun canım.
Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Bizim hamilelikler böyle kanamayla geçiyor, napalım.

Geçen anneme gittiğimde eczanede vurdurdum iğneyi. Tedavi ile mi oldu dedi eczacı, yok dedim düşük tehlikesi var. Kanama oluyorum başından beri.
O zaman erkek dedi. Genelde öyle oluyormuş. Benim de oğlumda hamileliğim hep kanamalıydı dedi.

Hayırlısı inşallah yavrum, kız erkek hiç önemli değil.
Yeter ki aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar olsunlar.

Sormaa canım aklımm gittii ama normalmiş çok şükür benimkide erkek cak gibiii suratı aynı babası gibii okadar net aminnnnnn yeterkii sağlımlı uslu aklı ruhen bedenen iyi sağlıklı olsun

ayy evett biz zaten sahile çok yakın yürüme mesafesindeyiz, annenlere yakınmışız Orhantepe'deyiz bebelerimizi gezdiririz

Sormaa canım aklımm gittii ama normalmiş çok şükür benimkide erkek cak gibiii suratı aynı babası gibii okadar net aminnnnnn yeterkii sağlımlı uslu aklı ruhen bedenen iyi sağlıklı olsun

Benim kız kardeşimin 3 kızı var, ortanca aynı babası. Sarışın, mavi gözlü falan.

Kız kardeşimin gözler koyu kahve, teni buğday. Ona rağmen hem de.

Hiç belli olmaz diyorum, babasının kızı da olabilir seninki.

Ramzi Bey sana kız demişti, hatırlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…