- 2 Ağustos 2013
- 38.626
- 130.632
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.061
Teşekkür ederim denerim mutlakaZeytinyağı 1 yemek kaşığı 1 fincan ıhlamur ve ılık limonlu su canım ben böyle toparladım hala daha balgam atıyorum afedersin. Birde buharlı tuzlu su solumak iyi geliyor.
Namaz içinse her vakitte alman gerek diye düşünüyorum özür gibiKızlar size bişey dicem, şimdi lekenme varya kahverengi abdest alsak kabul olur mu? Yoksa sıkıntı mı ?
Lekelenme gusül abdesti gerekiyor diğer akıntılar normal sayılıyor (beyaz sarı yeşil) ama normal abdest gerektiriyor bende bir vakit kıldığım namaza diğer 2. Vakte abdestim yetişmiyorKızlar size bişey dicem, şimdi lekenme varya kahverengi abdest alsak kabul olur mu? Yoksa sıkıntı mı ?
Evett canımm bide ikili test için
Doğrudur canım eşim istedi tutturdu bende birşey diyemedimmBen ikili test istemedim ya boşuna kafami kurcalamak istemiyorum allah'a emanet akışına bıraktım canım
Hayırlısı olsun inşallah canımDoğrudur canım eşim istedi tutturdu bende birşey diyemedimmkafamız rahat olur dedii
Evett canım inşallahh 500 600 olur herhalde gibiHayırlısı olsun inşallah canım
Merhaba canım. Bugün eşim evde olunca klasik pazar klasiği ama temizliği eşime sattım ayakta duramıyorum. Ben sadece banyoyu yaptım ve tozları aldim. Eşim koltuklari çeke çeke süpürdü sildi tüm eviGünaydın hayırlı pazarlar herkes nerde ?
İyi yapmışsın kuzum rahatlamışsındır maşallah kuzuya iyi olsunlar inşallah hepAayyy sorma evettt yaaa gittim vallahaa napiyim korktumm bune dedim böyle ya değişik değişik şeyler görüyorum normalmiş işte alistık artık şu kahve lekeden
Yaa çok teşekkür ederim bakacağım bunlara ne güzel kitaplar almışsınızEki Görüntüle 2956452
Şimdilik bunlar aldıklarımız. inşallah eklendikçe yazarım buraya yine. (Sıralı değil bu arada, karışık dizdim.)
Aa evet bunlari bende görmüştüm hatta bayağı yorum da vardı çok iyi olduğu ile ilgili falan bakayım bendeBende bi tane yabancı bir yazarın bebek bakımıyla ilgili var onu mutlaka alcam herkes çok övüyor
Iyi rahatlamışsındırUyuyordur belki annesi yoksa kesin hareket ediyordur bu haftalarda
Tamam canım not aldım dediklerini de çok teşekkür ederimCanım ben Güncel Annenin bebekler ne ister kitabını sipariş ettim daha gelmedi çok ayrıntılı bebek ürünlerine kadar anlatmış yorumları çok iyiydi normalin yarı fiyatına aldım dolaptan aldım üstelik okunmamıştı ama temiz okunmuş olsa da alırdım aradaki farkla bir kitap daha alırım diye düşündüm. Bir de Harika Haftalar kitabının çok iyi olduğunu duydum ona bakabilirsin onun haricinde en son bu kitapları almıştım. Çocuğunuz büyürken sizi neler bekler kitabı çok kalın 700küsür sayfa ansiklopedi tarzı gibi ben gene dolaptan aldım çok uyguna ve çok güzel öneri ve tavsiyeler var kriz durumlarında baş etme yolları vs. Kendi alanım olduğundan da çok hoşuma gitti bu kitap bir de bu serinin Bebeğimi Beklerken Beni Neler Bekler (yanlış yazmadıysam) hamilelikle bilgiler içeren kitabı varmış beslenme tavsiyeler vs onu da almayı düşünüyorum bunlara bakabilirsinBanu Çiftçinin kitabı da var duymuşsundur, içersinde ultrason fotoğrafı yapıştırışacak alan da varmış çok sevimli görünüyordu hamilelikle ilgili bilgiler içeriyor bunu da inceleyebilirsin aldıkça paylaşalım birbirimizle
sen bi de tipine bak allasen
bunu 11. haftada kontrolde almıştık
şimdi artık 10. haftadan, 11. haftadan sonra sizinkiler de böyle
Mümkün degil, gece 2de kalkıp kendime tost yaptım koccaaaaamannAllah aşkına sağlıklı beslenmeyi yapabilen var mıben gece elim ayağım titriyor sağlıksız şeyler yiyorum
+1 le aynen katılıyorumBaston olarak katlanıp kabin boy olanları tavsiye ederim canım. Hem daha hafif hem yer acısından daha az yer kaplıyor. 2. bebişler daha az masraflı oluyormuşilkinde herşeyi hevesli hevesli bakardım bunda da ablasının eskilerini kulanır diye geçiştiriyorum
Bebek arabasıyla ilgili de şöyle düşünüyorum biri bana bu senin için en kullanışlısı diyip bi tane göstersin ve onu alayım. Bi ara bakmıştım anam bir sürü çeşit ve fiyatlar da çok oynak. Yani karar vermek imkansız
Bebek arabasında ne alırsanız alin ama travel sistem almayın, inanin ki pişmanlık. Brn pierre cardinin travel sistemini almistim, evet çok güzel ve klas görünüyor ama hem ağır hem de hiçbir yere sığmıyor, pratik değil, katlayinca elinizde 2 ayrı parça oluyor.. Vs vs.. Ben daha sonra bastona geçtim rahat ettim. Yani ne alırsanız alın ama bence travel sistem bebek arabasi almayinKızlar bebek arabası konusun da benim de çok fikrim yok 2. Kez anne olucak tecrübeli anneler bize yardımcı olursanız çok sevinirim
Evett kuzumm çok şükürrrİyi yapmışsın kuzum rahatlamışsındır maşallah kuzuya iyi olsunlar inşallah hep
Aaayyyyyy ne iyi ediyorsunuzzz canoooo güzel güzelll gününüz olsun inşaallahh burasıda çok güzel hava ama eşim bitürlü dinlenemiyoki bende kıyamıyorum ona
Buarada kızlarrr sabahh benim aklımm çıktıı resmenn baya çamur gibi lekelenmem oldu arasında değişik bi pembemsi birşey gördüm ama hemen doktora gittimm ben doktorum geldii aramışlarr evham yapmışım neyseki birşey yokmuş plasenta büyüyo dedii rahme sıkışmaya başlayınca ordan geliyor dedii kahve leke hiçbirşey değill dedii degişik lekeler gelir dedi öyle olsa dedi sen ağrıya dayanamazsın dedii ağrın olur çok dediii öyle dedi yanii hala lekelenmem varr sabah çamur gibi geldii resmen pembemside görünce nesekii koca adam olmuş hele yaaa daha hareket etmiyorduu erken demekkii ama aynıı babasıı sanırım erkek olcakk
Ay eşim gripti kaç gündür o iyileşti sanırım ben olacam ya. Başlıyorum hemen bir şeyler yapmaya valla çekilmez
Sormaa canım aklımm gittii ama normalmiş çok şükür benimkide erkek cak gibiii suratı aynı babası gibii okadar netAy harika bir hava vardı.
Fazla oturamadım sandalyede, 2 saate döndük.
Ama o kadar bile yetti.
Yaaaa, çok geçmiş olsun canım.
Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Bizim hamilelikler böyle kanamayla geçiyor, napalım.
Geçen anneme gittiğimde eczanede vurdurdum iğneyi. Tedavi ile mi oldu dedi eczacı, yok dedim düşük tehlikesi var. Kanama oluyorum başından beri.
O zaman erkek dedi. Genelde öyle oluyormuş.Benim de oğlumda hamileliğim hep kanamalıydı dedi.
Hayırlısı inşallah yavrum, kız erkek hiç önemli değil.
Yeter ki aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar olsunlar.
Oyyy maşallah, tipini sevdiğim.
Ben Çamlıca’da oturuyorum canım, annemler Cevizli’de oturuyorlar.
Hamilelikten önce her Cumartesi sabahı sahile yürüyüşe gelirdik.
İnşallah bebişlerimiz doğduğunda atar arabaya buluşuruz Maltepe Sahil’de.
Ay hayali bile bir harika.
Sormaa canım aklımm gittii ama normalmiş çok şükür benimkide erkek cak gibiii suratı aynı babası gibii okadar netaminnnnnn yeterkii sağlımlı uslu aklı ruhen bedenen iyi sağlıklı olsun
ayy evettbiz zaten sahile çok yakın yürüme mesafesindeyiz, annenlere yakınmışız Orhantepe'deyiz bebelerimizi gezdiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?