- 25 Ağustos 2019
- 62.739
- 120.766
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.081
Haaa dimiii ama erkek gibi gozüküyorr ne bilimmBenim kız kardeşimin 3 kızı var, ortanca aynı babası.Sarışın, mavi gözlü falan.
Kız kardeşimin gözler koyu kahve, teni buğday. Ona rağmen hem de.
Hiç belli olmaz diyorum, babasının kızı da olabilir seninki.
Ramzi Bey sana kız demişti, hatırlatırım.
Çok sağol canım. Teşekkür ederim@Mizgincelik ve B basiliferd
Lekelenmelerin hepsi özür sayılıyor kızlar.
Onun için her vakitte namaz abdestini yenilemek gerekiyor.
Gusül abdestine gerek yok.
Tabi namaz kılabilmek için çamaşıra da bulaşmamış olması gerekiyor.
Annemler de Orhantepe’de.
Sıfırları çok uçuk gerçekten. Ben 2. Ellere bakıyorum. Zaten kaliteli ürün. Arkadaşım da 2. El aldı, hiç sorun yaşamadan kullanıyor.Bende çok beğendim ama bana biraz pahalı geldi ya önceki seneler de çok uygun du fiyatı uçurmuşlar
Yok canım 18 ay kullanılıyor. Arkadaşım 20. ayda hala kullanıyor.Çok küçük geldi bana bu araba, ilk 6 ay mı kullanılıyor sadece?
Çok teşekkür ederim canım. Darısı herkesin başına İnşallah.Canım geçmiş olsun 3 aydan sonra rahat edersin inşallahiyimisin şimdi
Gözün aydın canım çok sevindim
Geçmiş olsun sanırım bu haftalarda çoğu kişide yaşanıyor bu durum sorun yok sanırım doktora gitmişsiniz hepsini okuyamadım mesajların
Decavit’i soran biri vardı ama mesajı tekrar bulup alıntılayamadım.
Bana doktorum hamilelik düşündüğünde Decavit kullan demişti. Hamilelik olunca kan değerlerimi istedi ve ferritin kan sayımı falan çok yüksekti. Decavit’i kesip Folbiol’e başlattı. İçinde 50 tane var, 20 gün kullandım. Şimdi de Folidoce diye bir ilaç verdi. Bunda B12’de var.
Magnorm diye bir magnezyum kullanıyordum, efervesan olduğu için aşırı bulantı yaptı bende. Suya atınca Fanta gibi oluyordu.
Görünce midem kalkıyordu, söyledim doktora. Magzinc diye bir magnezyum hapı verdi şimdi.
Valla sorgulamıyorum artık.
Ne veriyorsa yutuyorum.
Söyleyecem de şimdi buradan açık adres vermeyeyim.ahahaa aynı bina çıkarmışız bi de
Yok canım 18 ay kullanılıyor. Arkadaşım 20. ayda hala kullanıyor.
Sen söyleyince baktım da gerçekten baya uçuk onun fiyatı. Doona iyidir. 2. Elde çabuk alınıp satılabiliyor hem.doona çok güzel
biz de bi inglesina'ya yükseldik ama onun fiyatlarıfezaya gidiyo n'apıcaz bakalım
Bircogumuz Anadolu yakasindayiz galibaOyyy maşallah, tipini sevdiğim.
Ben Çamlıca’da oturuyorum canım, annemler Cevizli’de oturuyorlar.
Hamilelikten önce her Cumartesi sabahı sahile yürüyüşe gelirdik.
İnşallah bebişlerimiz doğduğunda atar arabaya buluşuruz Maltepe Sahil’de.
Ay hayali bile bir harika.
Valla o kadar ayrıntılı incelemedim canım. Farklı Modeli vs. Var mı onu da bilmiyorum açıkçası. Ama arkadaşım kızı doğduğundan beri kullanıyor, ondan eminim. Doğmadan almışlardı zaten. Ben 15 tatilde nasipse 24 haftalık izne çıktıktan sonra inceleyip almaya başlayacağım. O zaman soracağım arkadaşa da. Hatta satarsa muhtemel onunkini alırım çünkü titiz biri. Bizim araç hackback. O yüzden bagajda yer kaplamak yerine oto koltuğu olacak olması beni direkt baştan çıkardı zaten.Aaa, çok şaşırdım.
Baya minik puset gibi görünüyor çünkü.
Normalde araba koltukları 0-6, 6-18 diye değişiyor sanıyordum ben.
Hani yeni doğan bebeklerin tam oturur pozisyonda durmaları omurga için sakıncalı ya, 6.aydan sonra da zaten istesen de yatmıyorlar.
Onların koltuklar daha dik oluyor sanki.
Bende Allahtan yeşillik canım çekmiyor fazla sadece işte yemeğe felan çıkınca salata istiyorum onun dışında evde pek yapmıyorum özel olarak. Ama en güzeli herşeyden bebeğimiz için azar azarda olsa yemek lazım.Aynen kan sulandırıcı özellikleri olduğu için iğneyle etkileşime geçiyo, zaten miktarları yazıyo detaylı bakınca. bende yiyorum yeşillik felan az miktarlarda, ama ne bileyim dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince
Ben Game Of Thornes okuyorum.Kızlar okuduğunuz kitaplar var mı? Ya da arastirdiniz mi birisi yazmıştı ama tam hatırlayamadım kitap almak istiyorum bebek egitimi ile ilgili ya da hamilelikle ilgili belki alan vardır diye sormak istedim
Valla o kadar ayrıntılı incelemedim canım. Farklı Modeli vs. Var mı onu da bilmiyorum açıkçası. Ama arkadaşım kızı doğduğundan beri kullanıyor, ondan eminim. Doğmadan almışlardı zaten. Ben 15 tatilde nasipse 24 haftalık izne çıktıktan sonra inceleyip almaya başlayacağım. O zaman soracağım arkadaşa da. Hatta satarsa muhtemel onunkini alırım çünkü titiz biri. Bizim araç hackback. O yüzden bagajda yer kaplamak yerine oto koltuğu olacak olması beni direkt baştan çıkardı zaten.
Evet. Onu da yine arkadaşımdan biliyorum canım. İlk bebeği tedavi ile olmuş. Doktor yumurta rezervin bitik, bir daha çocuk çok zor demiş. İlk çocukta da doona kullanmış ama nasılsa işime yaramayacak diye satmış oğlan büyüyünce. Sonra hiç hesapta yokken kendiliğinden bir de cimcimesi oldu maşallah. Tekrar aldım mecburen dedi.Ay süpermiş öyleyse, 2.el olarak satışı da kolay dedin, on numara.
B basiliferd@Mizgincelik ve B basiliferd
Lekelenmelerin hepsi özür sayılıyor kızlar.
Onun için her vakitte namaz abdestini yenilemek gerekiyor.
Gusül abdestine gerek yok.
Tabi namaz kılabilmek için çamaşıra da bulaşmamış olması gerekiyor.
B basiliferd
Ben yıllardır pcos nedeniyle hep 15 gün civarı adet görüyorum lekelenme şeklinde ve artık 10 gün sonrası hep özür olduğum için bu leke ve abdest konusunda bir doktora yapmadığım kalmıştır herhalde.. bir de ilahiyatçıyım herkes soruyor epey araştırdım kızlar. Hamilelikte leke özür olduğu için Canan'ın dediği gibi her vakte abdest gerekiyor, gusül değil. Fakat bir kolaylık daha var çamaşıra bulaşsa da ped de kullansanız o leke varken namaz kılabilirsiniz. Fakat leke kesildiği anda artık özürlü olmadığınız için o lekeli çamaşırla veya kirli ped çamaşırdayken kılamazsınız. Leke veya kanama olduğu sürece üzerinize bulaşan namaza engel olmuyor.
Bir de ufak bir ayrıntı var hanefiyseniz vaktin çıkmasıyla abdest bozuluyor, girmesiyle değil. Bu da şu demek: Eğer sabah 10'da diyelim abdest aldıysanız öğle vakti girince abdestiniz bozulmaz o abdestle öğleni kılabilirsiniz. Çünkü en son çıkan vakit sabah namazı vakti. 10'da abdest aldıktan sonra çıkan bir vakit yok. Umarım anlatabilmişimdir. Özelden de yazabilirsiniz bana eğer kafanıza bir şey takılırsa.
Bir şey daha var beyaz akıntı abdest bozmaz. Çamaşıra bulaşmasında da bir sakınca yok namaz için. Vücudun ürettiği doğal bir ıslaklık kabul ediliyor tıpkı ağızdaki tükürük gibi. İdrar gibi kabul edilmiyor.
Yazdıklarım umarım faydalı olur ilgilenenler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?