Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya kızlar yine bende iç çamaşırımda sarı koyu akıntı görüyorum birkaç gündür ya. Yine beyaz değil. Ya daha yeni idrar yolu enfeksiyon ilacı içmiştim. Yine mi oldu anlamadım ki. Akıntınız çamaşırda ne renk oluyor

Selam aleyküm hayırlı akşamlar hanımlar hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır ben 6. Haftada gittim kalıp atışını duyduk çok şükür bugün 9 hafta oldu çok merak ediyorum gidip kalp atışını duymak istiyorum orda olduğuna iyi olduğuna emin olmak istiyorum içimde bı korku var sizdede böyle oluyormu çok sıkta gitmek istemiyorum keşke evde ultrason olsaydı ikide bir bakıp içimi rahatlatsaydim

traveller hantal ve ağır oluyor 1 bucuk yaşına kadar kullandım ama sonradan bastona gectim. yaz bebişi olacağı için bu sefer hem sling hem kanguru kulanamayı düşünüyorum ilk zamanlar.

Sıfırları çok uçuk gerçekten. Ben 2. Ellere bakıyorum. Zaten kaliteli ürün. Arkadaşım da 2. El aldı, hiç sorun yaşamadan kullanıyor.
travellerde güzel duruyo cidden ama kaba haklısınız valla doona çok kullanışlı gibi ama fiyatı uçuk işte ama sanırım dolaptan falan bende 2. El Alırım neyse almaya yakın yine sorarım hepinize yine inşallah

Hayırlı olsun öncelikle o korkular asla geçmiyo bence ama alışıyoruz artık ilk başlar kadar evham olmuyo sağlıkla kucağına al inşallah

Benimde geçen haftalarda 2 3 gün oldu sonra geçti. Şimdi hiç akıntım yok gibi

Kızlar sizinde bel ağrınız varmı? Bu gün nedense çok ağrıyor Yoruldum mu ne. Vesvese gibi insanın aklına kötü şeyler geliyor
Benim 10 gün kadar çok şiddetli vardı. Ama ayakta 10 dakika duramıyordum. Yatakta bile ağrıyordu. 2 gün önce uyandım hiçbir şeyim yok. Ama şimdi de iç bacak kısmım çok ağrıyor. Doktor 4 farklı ilaç verdi. İyi gelecek dedi de bakalım.

Normal kabul ediliyor yani ayy google'dan baktım aklım bir milyon oldu korkutucu yani ayy allah'im bize sağlık ver ne olur söz bebişe iyi bakıcaz valla

Kızlar benim de bir sorum var kalp çarpıntısı yaşayan var mı aranızda? Varsa eğer doktora sordunuz mu? Birkaç kere yaşadım da acaba yaygın bir durum mu ki gebelikte?
Benim de geçen hafta oldu canım bence korkulacak bişey değil ama yine de doktoruna sorabilme fırsatın varsa sor

Kızlar bir şey soracağım. Benim göbeğimin etrafı çok kaşınıyor ya. Hani birkaç haftadır böyle. Göbeğin büyüyeceği bir haftada da değilim. Oksaparı göbekten vuruyorum ondan mı oluyor acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı

Dikkat et kendine, bizde yürüyüşe çıktık eşimle kasıklarım ağrıyor sağ taraf batıyor arada, yürüyüşe çıkmadan da böyleydi, huzursuzluk var içimde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…