Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Progestan fitili kahverengi lekeden dolayı mı verdi yani?

Ben yurt dışındayım canım 13. haftadan önce randevu vermiyorlar. Kanama olursa acile gidebilirim onun dışında şu an yapabileceğim pek bir şey yok.
Lekeden sonra gittim vajinal ultrasonla baktı fitil verdi. Garip bi uygulamaymış biz de ne yapsak etsek doktora gitsek diye uğraşıyoruz belki de gitmemek en iyisi mi acaba. Yurtdışında ultrason da sayılı bakılıyormuş sebebi ne acaba?? Muhtemelen bir şey yoktur ama Ağrın yok değil mi

Anladım canım duruma göre acile giderim artık ama şu an inşaallah bana da bir şey olmaz gibi geliyor. Ağrım yok evet.

Ya ben de anlamadım belli sayıda ultrason gene avrupada filan iyiymiş burda Hong Kong'da sadece 13. Hafta ve 20 de toplam iki ultrason gebelik boyunca. Hatta 20 deki herkese de olmuyormuş risk grubundaysa bakılıyormuş. Onun dışında aylık kontrollerde ultrason dışında tahlil tansiyon şeker boy kilo vs ölçümler oluyor. Kalbini filan duymadım içim gidiyor mesela ama beklemek dışında yapacak bir şey yok. Sebebini bilmiyorum. Birkaç çocuğu olan arkadaşlarım rahat mesela ne gerek var o kadar sık diye düşünen bile var sorun yaşamayınca sanırım. Bilsem bi sorun yok tamam ama bilmiyorum ve on yıl sonra gelen bir mucize bu daha hiç görememek iyice merakımı arttırıyor. Hayrolsun inşaallah ya...

Orada nüfus çok fazla olduğu için mi sağlık hizmetlerini olabildiğince asgari seviyede tutuyorlar acaba? Avrupa’da da burası kadar sık gidilmiyor ama sizinkisi çok çok az gerçekten. İçinizi ferah tutun. Sonuçta eski zamanlarda da böyle teknolojiler kullanılmıyormuş. Tabii varken de insan yararlanmak istiyor o da ayrı.

Özel klinik sistemi var mı peki orada? Hastane harici özel muayehanede falan bir görüp içiniz rahatlasa. Tabii olsa siz giderdiniz zaten ama yine de sormak istedim.

Oyyyy kıyamam mucize gerçektenİçimizi ferah tutalım her şey güzel ilerleyecek minik kuzu büyüyor
Yalnız dış gebelik falan olup olmadığına daha erken bakmaları gerekmez mi kafamda deli sorular
Bu şartlarda ne zaman doktor randevunuz?

Benimde bulantım azalmıştı su 4 gündür yine midem çalkalanıyor 3 ay bitimine doğru olurmus araştırdım canım az kaldı sanırım ama bulantı çok kötü hem fikirim

Benim sabahtan beri bulanıyor ama şikayetçi değilim.
Bulantı olunca her şey yolundaymış gibi hissediyorum.
İlk kaybımda hiç olmamıştı çünkü.

Jou canım, demek bugün iyisin.
Gerçi sabahları değil akşam bulanıyordu artık senin.

Evett yaaa neden oyle başladı acepp

Teşekkür ederim kuzum ya. Meyve de aksine hiç sevmem ama mecbur artık yemeliyim. Redoxon içicem birazdan. Ayağımın altına limon sürcem bakalım. Burunla göz şarıl şarıl
Teşekkür ederim canım bende ilk öğrendiğimde grip olmuştum 1 haftadan fazla çekmiştim öksürük de vardı onda. Şimdi gözlerim ve burnum akıyor. Eşimden geçti o da böyleydi 3 4 gün önce. Bakalım vitamin falan alcam artık
Bende vitamin alcam birazdan valla benim eşimden geçti ya aynı durumdaydı 3 4 gün önce. Ne kadar dikkat etsek de aynı evin içinde geçti tabi

Geçmiş olsun canım

Kızlar benim minnağıma yorum bekliyorum
Cinsiyet kız mı erkek mi sizce ? Eki Görüntüle 2956685
Oyyy kuzumm maşalllahhh
Geçmiş olsun canım bir an önce geçip gitsin inşallah

Hala bulanıyo canım.

Kuru kayısı yedim uyanınca.
İğneden gelince de ceviz badem falan...
Birazdan da kahvaltımı yapıcam inşallah.

Bakalım, kahvaltıdan sonra daha iyi olurum Allah’ın izniyle.
Süt içiyornusun ben içinde geçince bide hep kahvaltı da süt içerim çay içmiyorum pek iğnedende olabilir meseka benimde oyleydii

Jinekologlar sadece risk grubuna bakıyormuş onun dışına ebeler bakıyor. 13. haftada da söylüyorlarmış zaten risk var mı yok mu diye. Bence de kalabalık nüfus ve devlet hastanesindeki jinekologlar herkese bakamadığı için böyle bir sistem var. Hatta sağlık sisteminin çökmesinden korktukları için kovid önlemlerinde çok aşırı gidiyorlar ve burası şu an tamamen kapalı gibi bir şey sıfırladılar kaç aydır vaka sayılarını değişik gerçekten her ülkenin sistemi.

Özel imkanım var aslında ama burda devlet hastanesi ile özeller arasındaki fiyat farkı Türkiye gibi değil ciddi bir uçurum var arada. Bir kere iki kere ya gidebilirim ya gidemem. Bazıları ileride cinsiyete baktırmak için filan gidiyor özele. O yüzden gerçekten ihtiyaç hissedersem gideyim diyorum. Bugün kahverengiyi görene kadar da acaba dememiştim bakalım duruma göre ya acil ya özel... inşaallah kesilirse gerek kalmaz normal randevumu beklerim.

Mide bulantısı için ilaç kullanan var mı prilam kullandim hiç faydasını görmedim. Hiç bir şey yiyemiyorum 3 kilo verdim

Canım belki 1 tane yeterli gelmemiştir.
Kullanan arkadaşlardan 2 alan da vardı.

Ben henüz çıkarmıyorum, iştahım da yerinde çok şükür.
Onun için ilaca hiç başlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…