- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.221
Lekeden sonra gittim vajinal ultrasonla baktı fitil verdi. Garip bi uygulamaymış biz de ne yapsak etsek doktora gitsek diye uğraşıyoruz belki de gitmemek en iyisi mi acaba. Yurtdışında ultrason da sayılı bakılıyormuş sebebi ne acaba?? Muhtemelen bir şey yoktur amaProgestan fitili kahverengi lekeden dolayı mı verdi yani?
Ben yurt dışındayım canım 13. haftadan önce randevu vermiyorlar. Kanama olursa acile gidebilirim onun dışında şu an yapabileceğim pek bir şey yok.
Anladım canım duruma göre acile giderim artık ama şu an inşaallah bana da bir şey olmaz gibi geliyor. Ağrım yok evet.Lekeden sonra gittim vajinal ultrasonla baktı fitil verdi. Garip bi uygulamaymış biz de ne yapsak etsek doktora gitsek diye uğraşıyoruz belki de gitmemek en iyisi mi acaba. Yurtdışında ultrason da sayılı bakılıyormuş sebebi ne acaba?? Muhtemelen bir şey yoktur amaAğrın yok değil mi
Orada nüfus çok fazla olduğu için mi sağlık hizmetlerini olabildiğince asgari seviyede tutuyorlar acaba? Avrupa’da da burası kadar sık gidilmiyor ama sizinkisi çok çok az gerçekten. İçinizi ferah tutun. Sonuçta eski zamanlarda da böyle teknolojiler kullanılmıyormuş. Tabii varken de insan yararlanmak istiyor o da ayrı.Anladım canım duruma göre acile giderim artık ama şu an inşaallah bana da bir şey olmaz gibi geliyor. Ağrım yok evet.
Ya ben de anlamadım belli sayıda ultrason gene avrupada filan iyiymiş burda Hong Kong'da sadece 13. Hafta ve 20 de toplam iki ultrason gebelik boyunca. Hatta 20 deki herkese de olmuyormuş risk grubundaysa bakılıyormuş. Onun dışında aylık kontrollerde ultrason dışında tahlil tansiyon şeker boy kilo vs ölçümler oluyor. Kalbini filan duymadım içim gidiyor mesela ama beklemek dışında yapacak bir şey yok. Sebebini bilmiyorum. Birkaç çocuğu olan arkadaşlarım rahat mesela ne gerek var o kadar sık diye düşünen bile var sorun yaşamayınca sanırım. Bilsem bi sorun yok tamam ama bilmiyorum ve on yıl sonra gelen bir mucize bu daha hiç görememek iyice merakımı arttırıyor. Hayrolsun inşaallah ya...
Oyyyy kıyamam mucize gerçektenAnladım canım duruma göre acile giderim artık ama şu an inşaallah bana da bir şey olmaz gibi geliyor. Ağrım yok evet.
Ya ben de anlamadım belli sayıda ultrason gene avrupada filan iyiymiş burda Hong Kong'da sadece 13. Hafta ve 20 de toplam iki ultrason gebelik boyunca. Hatta 20 deki herkese de olmuyormuş risk grubundaysa bakılıyormuş. Onun dışında aylık kontrollerde ultrason dışında tahlil tansiyon şeker boy kilo vs ölçümler oluyor. Kalbini filan duymadım içim gidiyor mesela ama beklemek dışında yapacak bir şey yok. Sebebini bilmiyorum. Birkaç çocuğu olan arkadaşlarım rahat mesela ne gerek var o kadar sık diye düşünen bile var sorun yaşamayınca sanırım. Bilsem bi sorun yok tamam ama bilmiyorum ve on yıl sonra gelen bir mucize bu daha hiç görememek iyice merakımı arttırıyor. Hayrolsun inşaallah ya...
Benimde bulantım azalmıştı su 4 gündür yine midem çalkalanıyor 3 ay bitimine doğru olurmus araştırdım canım az kaldı sanırım ama bulantı çok kötü hem fikirim
Evett yaaa neden oyle başladı aceppBenim sabahtan beri bulanıyor ama şikayetçi değilim.
Bulantı olunca her şey yolundaymış gibi hissediyorum.
İlk kaybımda hiç olmamıştı çünkü.
Jou canım, demek bugün iyisin.
Gerçi sabahları değil akşam bulanıyordu artık senin.
Evett yaaa neden oyle başladı acepp
Evet canım benim sen nasılsınnn şimdiÖyle öyle bitecek inşallah canım.
Teşekkür ederim kuzum ya. Meyve de aksine hiç sevmem ama mecbur artık yemeliyim. Redoxon içicem birazdan. Ayağımın altına limon sürcem bakalım. Burunla göz şarıl şarılAllah razı olsun tatlım zor anam bebelerin derdi bitmiyorsağlıklı gelsinler de razıyız
Geçmiş olsun canımboll boll mandalina suyu tüket ben her gün baya yiyiyorum bence o beni hasta etmiyor şükür birde arada limonlu çay içiyorum içimi açıyor. Umarımm kısa zamanda geçer
Teşekkür ederim canım bende ilk öğrendiğimde grip olmuştum 1 haftadan fazla çekmiştim öksürük de vardı onda. Şimdi gözlerim ve burnum akıyor. Eşimden geçti o da böyleydi 3 4 gün önce. Bakalım vitamin falan alcam artıkCok geçmiş olsun, aman diyeyim ne yapabiliyorsan yap önlemini al. Hamilelikte bir saplaninca zor çıkıyorsun bu grip bataklığından. 1 ay oldu, anca kurtuluyorum diyebilirim. Zencefil bal, ıhlamur, meyve, vitaminler, bol su bol dinlenme, aklına ne gelirse yap arkadaşım
Bende vitamin alcam birazdan valla benim eşimden geçti ya aynı durumdaydı 3 4 gün önce. Ne kadar dikkat etsek de aynı evin içinde geçti tabiPerşembe günü gittim kontrole herşey yolunda kızlar. Sata göre 9+6, ama doktor 9+2 ölçtü. Hiç hareket etmedi öle yan gelip yatıyodu sıpa:) 2 hafta sonra yine gidicem testleri konuşucaz.
Ben de hastayım bu arada burnum tıkalı ve akıp duruyordu 3 gündür. Bugün daha iyiyim ama bolca dinlendim. Vitaminli şeyler yedim. Evden hiç çıkmadım nerdeyse. Şimdi bi de 3 gün de rapor aldım iyice dinlerim.
Nedir bizim bu hastalıklar böyle üşütüyor muyuz acaba?
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kuzum ya. Meyve de aksine hiç sevmem ama mecbur artık yemeliyim. Redoxon içicem birazdan. Ayağımın altına limon sürcem bakalım. Burunla göz şarıl şarıl
Teşekkür ederim canım bende ilk öğrendiğimde grip olmuştum 1 haftadan fazla çekmiştim öksürük de vardı onda. Şimdi gözlerim ve burnum akıyor. Eşimden geçti o da böyleydi 3 4 gün önce. Bakalım vitamin falan alcam artık
Bende vitamin alcam birazdan valla benim eşimden geçti ya aynı durumdaydı 3 4 gün önce. Ne kadar dikkat etsek de aynı evin içinde geçti tabi
Evet canım benim sen nasılsınnn şimdi
Oyyy kuzumm maşalllahhh
Geçmiş olsun canım bir an önce geçip gitsin inşallahOldum valla eşimle birebir aynısını yaşıyorum. Burnumu silmekten yoruldum o akmaktan yorulmadıKrem sürüyorum yara olmasın diye sonra gözler başladı şapır şapır akmaya. Ay öksürük boğaz ağrısı falan yok çok şükür onlar daha da zorlar olmaz inşallah
Süt içiyornusun ben içinde geçince bide hep kahvaltı da süt içerim çay içmiyorum pek iğnedende olabilir meseka benimde oyleydiiHala bulanıyo canım.
Kuru kayısı yedim uyanınca.
İğneden gelince de ceviz badem falan...
Birazdan da kahvaltımı yapıcam inşallah.
Bakalım, kahvaltıdan sonra daha iyi olurum Allah’ın izniyle.
Teşekkür ederiz canımOyyy kuzumm maşalllahhh
Geçmiş olsun canım bir an önce geçip gitsin inşallah
Jinekologlar sadece risk grubuna bakıyormuş onun dışına ebeler bakıyor. 13. haftada da söylüyorlarmış zaten risk var mı yok mu diye. Bence de kalabalık nüfus ve devlet hastanesindeki jinekologlar herkese bakamadığı için böyle bir sistem var. Hatta sağlık sisteminin çökmesinden korktukları için kovid önlemlerinde çok aşırı gidiyorlar ve burası şu an tamamen kapalı gibi bir şey sıfırladılar kaç aydır vaka sayılarını değişik gerçekten her ülkenin sistemi.Orada nüfus çok fazla olduğu için mi sağlık hizmetlerini olabildiğince asgari seviyede tutuyorlar acaba? Avrupa’da da burası kadar sık gidilmiyor ama sizinkisi çok çok az gerçekten. İçinizi ferah tutun. Sonuçta eski zamanlarda da böyle teknolojiler kullanılmıyormuş. Tabii varken de insan yararlanmak istiyor o da ayrı.
Özel klinik sistemi var mı peki orada? Hastane harici özel muayehanede falan bir görüp içiniz rahatlasa. Tabii olsa siz giderdiniz zaten ama yine de sormak istedim.
Cinsiyet %100 erkekOyyy kuzumm maşalllahhh
Geçmiş olsun canım bir an önce geçip gitsin inşallah
Kimin için dediniz?Cinsiyet %100 erkek
Mide bulantısı için ilaç kullanan var mı prilam kullandim hiç faydasını görmedim. Hiç bir şey yiyemiyorum 3 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?