Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooyyyyyyy elleruni kıvırayy mıı neeeeee
Selam veriyor sana annesiiii
Sağlıcakla gelsin dünyaya inşaallaahhhh
zıp zıp zıplıyordu içerde :) aminn hepimizin evlatları sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah hareketli bir bebiş daha
hahaha evet yerinde durmuyordu :)
Ay çok şükürBişi dedi mi lekelenme için
benim lekem çok şükür olmadı ki canım karıştırdın herhalde
Yaaa, maşallah maşallah.
Çok sevindim canım.
Hadi gözünüz aydın.
Hareketine denk gelmek de süper.
ayy evet yaaaa bıcır bıcırdı ayakları elleri görünüyordu :)
Yaa çok sevindim ne kadar olmuş şimdi kuzucuk
kuzum bana doktor geç döllenme demişti 10+4 gitmiştim. doktor cumartesi günü gittiğim de 11+0 olmuşsun haftanı yavaş yavaş yakılıyorsun dedi. 29unda tam belli olur artık ona göre hareket ederim
Göz aydıııın bebesi ultrasonda hareketlenenler 10. Haftada mı gittiniz
10+4 gittim. ama 11+0 olmuşuz haftanı yavaş yavaş yakalıyorsun dedi
gözün aydın seninki de kuduruk

bakalım hissetmeye başlayınca n'apıcaz
ayyy evet hahaah doktor dedi ki şu an da hissetmezsin ama 16. ya da 20. haftada başlarsın hissetmeye dedi. zıp zıp zıplıyordu içerde ahahaha

bu arada diş etlerim için antibiyotik verdi. günlerdir hala geçmedi diş etlerimin sızısı bu sabahta damağıma sıçramıştı şişliği. ben direndim antibiyotik kullanmamak için ama sanırım artık kullanacağım. doktor verdiyse vardır bir bildiği. enfeksiyon kapmış olabilirsin dedi. 29unda kontrole geldiğin de dişçiye gidebilmen için izin kağıdı imzalayacağım dedi.
kabızlık için duphalac verdi
folikasit kullanımını 1 hafta sonra kes dedi. başka ilaçlar verdi devit-3 damla ve gynoferon depo diye 2 ilaç verdi. birisi demir birisi de D vitamini sanırım. bu gynoferon için de folikasit varmış. sanırım doktorlar tam olarak folikasiti kesmiyorlar.
Nar'ı sordum doktora hahaha sorarken biraz utandım. her gün 1 tane nar yiyebilirsin dedi doktor. ne düşük ne başka bir şey yapar dedi. hatta için de vitamin var ama suyunu sakıp sakın içme dedi.

Uzman bir
Kuaför eğitici olarak, sarı olan yerleri boyatsan bile akar daha kötü bir renk oluşur sakın öyle bir hata yapma lütfen . Sarıyı kapatamazsınız tek boyada. Kuaförün lumnex sonra boya yapar kapatırım dese de alt tonu kalır yeşil gibi bozuk kahve gibi pusarık bir renk oluşur. Bırak böyle kalsın bir de , benim de sarı saçlarım bende bende boyamıcam son ay da boya yapabiliyoruz ozaman sarı attırıcam kendi saçıma getirmeden aralara, doğumda düzgün olsun diye. Ben saçımı boyattım, öğleden sonra hamile olduğumu öğrendim :))) müşterilerimin de hep boyadık doğum öncesi. 7. Ayı geçince sorun kalmaz. Doktorlarda boyayabilirsin diyor, tabi daha düzgün bir boya ile. Saçla ilgili durumlarda herzaman sorabilirsiniz.

Benim böyle saçlarım . Yanlız bu arada benim sağ tarafı kaşığımın hala batıyor ağrıyor ya, korkuyorum yoktur inşallah bişi
Cumartesi kontrolüm de neden bu kadar evhamlıyım ben ya . Sadece bu konuda ama .

Eklentiler

• E4624916-1305-401A-8FA7-8AFF61C8E059.webp
    55 KB · Görüntüleme: 38
Beninkinde hareket yoktu bebeğimm ya bende dün gördüm oek hareketlenmiyorduu uslu mu olcka ne

Heee seninki baya bakıldı busefer dicem doktoraa hareket ediyormu ama gitneden busefer çukulata yiycemmm
kuzu en son 1 ay önce gitmiştim ya doktor bayaa baktı. bir de bakarken 2li test hakkında bilgiler verdi. o yüzden uzun sürdü sanırım. bi 5 dk falan bakmıştır kesintisiz

Reactions: Jou
kuzu en son 1 ay önce gitmiştim ya doktor bayaa baktı. bir de bakarken 2li test hakkında bilgiler verdi. o yüzden uzun sürdü sanırım. bi 5 dk falan bakmıştır kesintisiz
Evett ben dün kanamamla ilgili evham yaptığım için gitmiştim herşey yolundaydı pek şey yapmadı zaten 2 3 dk baktıı ama uyuyorduu bebükk

Perşembe günü gittim kontrole herşey yolunda kızlar. Sata göre 9+6, ama doktor 9+2 ölçtü. Hiç hareket etmedi öle yan gelip yatıyodu sıpa:) 2 hafta sonra yine gidicem testleri konuşucaz.

Ben de hastayım bu arada burnum tıkalı ve akıp duruyordu 3 gündür. Bugün daha iyiyim ama bolca dinlendim. Vitaminli şeyler yedim. Evden hiç çıkmadım nerdeyse. Şimdi bi de 3 gün de rapor aldım iyice dinlerim.

Nedir bizim bu hastalıklar böyle üşütüyor muyuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…