Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay biliyorum bunu yeğenime yapıyoruz aslında denerim akşama. Şimdi limon sürcem ayağımın altına o da iyi geliyor çocuklarda belki etki eder bana da

Süt içiyornusun ben içinde geçince bide hep kahvaltı da süt içerim çay içmiyorum pek iğnedende olabilir meseka benimde oyleydii

Yok canım, süt sevmiyorum.
Kahvaltıda yumurta yerdim, o da yalan oldu artık.
2 dilim ekmekle soğuk sandviç yapıyorum.
Peynir, domates, salatalık, biber.
Yanında da 5 tane zeytin.

Yok canım, süt sevmiyorum.
Kahvaltıda yumurta yerdim, o da yalan oldu artık.
2 dilim ekmekle soğuk sandviç yapıyorum.
Peynir, domates, salatalık, biber.
Yanında da 5 tane zeytin.
Işteee içsen iyi olcaksın inann migrosta içim pastörize edilmiş laktozsuz süt çok güzell şekeri yok ben sekerli içmem zaten de hani tabii belki seversin

Bir aydan az kaldı. Gitmişken cinsiyet de öğrenmiş olacaksınız

Yokk canım daha cinsiyet öğrenemedim amaa resme göre bana erkek gibi geldii
Hareket çok olmadığı için bana da kız gibi geldi çünkü çok hareketliyse erkek oluyor genelde ama kundaklanmış gibi yatıyorsa kız tabi bunlar varsayım rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla

Reactions: Jou
Mide bulantısı için ilaç kullanan var mı prilam kullandim hiç faydasını görmedim. Hiç bir şey yiyemiyorum 3 kilo verdim
Benn öyleyim.Bugün sağlık ocağına gittim 12. Haftamda olduğum için ebe artık sağlıklı yemeye başlaman lazım yumurta et balık azar azar tüketmeye başlamalısın dedi

Yaaa allah tabii sağlıcakla versin ama kız istiyorum normalde hep oyleyse belli mi olurr kızzzdırr gerçektende öyleeee duruyo kıpırdama hiç yok acaba erken mi dedimde bian bilemedim varmı aramızda cinsiyeti kız olupta hareket etmeyenn oynamayan

Mide bulantısı için ilaç kullanan var mı prilam kullandim hiç faydasını görmedim. Hiç bir şey yiyemiyorum 3 kilo verdim
Bunu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama yazmadan geçemedim çünkü bulantı gerçekten iğrenç mahvetti beni de.
Günde 4 çıkıyor musunuz prilamda? Eğer çıkıyorsanız ve işe yaramıyorsa z ile başlayan SGK karşılamadığı bi ilaç vardı onu veriyorlar prilamın bir üstüymüş etki olarak

Canım bunlar varsayım bence.Kızım yerinde hiç durmazdı dr zor muayene ederdi ultrasonda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…