Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım belki 1 tane yeterli gelmemiştir.
Kullanan arkadaşlardan 2 alan da vardı.

Ben henüz çıkarmıyorum, iştahım da yerinde çok şükür.
Onun için ilaca hiç başlamadım.
Gece yatmadan 2 içtim sabah da 1 ama oda fayda etmedi midem hep allak bullak oglumda da kötüydü ama bu kadar değil di ya

Mide bulantısı için ilaç kullanan var mı prilam kullandim hiç faydasını görmedim. Hiç bir şey yiyemiyorum 3 kilo verdim
Bende bulantı hafif oluyordu çıkarmamama rağmen 5 kilo verdim. Hamileliğin ilk aylarında kilo kaybı olabiliyormuş.

Evet çok şükür kırmızı değil ondan dolayı sıkıntı etmiyorum da işte klasik hepimizde olan acabalar var :)

Dış gebelik ağrı ve kanamaya sebebiyet verdiği için acile vs gidince belli oluyordur herhalde bilmiyorum aslında benim de en çok merak ettiğim konulardan biri dış gebeliği nasıl teşhis edecekler 13 hafta geç değil mi vs..

Benim de randevum Aralık ortası gibi 13. Haftada tam tarih alamadım henüz

Nub teorisi. Oglum da 9. Haftada oğlan dedim doktor kıza benzetti aradaki kordon olabilir diye 11. Hafta da erkek olduğunu öğrenmiştim
Hayırlısı olsun, 2 hafta sonra öğrenir buraya yazarım inşallah

Cnm geçmiş olsun..
Transferden 4 gün sonra bende grip oldum.Meyve ile geçirmeye çalıştım ama olmadı bı karışımı iki gün yaptım geçti şükür,anlatayım Yapmak istersen yaparsın , ki bunu çocuklarda da çok kullanıyorlar bilginiz olsun.
2-3 diş sarımsağı rendeliyorsunuz
Üzerine üstünü geçecek kadar zeytinyağı ekliyorsun
bir kaç saat dolapta üstü kapalı bekletiyorsun
Akşam yatarken yağından bir ayağınızın altına sürüp iki kat çorap giyiyorsun sabaha kadar çekmiş oluyor ve gerçekten çok iyi geliyor deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…