Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahaha iyiymiş oynuyomu onlarıda yiyince
Hatırlıyorum annem hamileydi ultrasonda doktor hareketli görmek istemişti anneme meyve suyu ve kek ye demişti gidip cafede yemişti hep diyorlar tatlıdan sonra oynuyorlar hatta 20. Haftalardan sonra anneler tatlı yiyip yan yatıyor hareketlerini dinliyorlar

Ayyy çok tatlıı iyimişş o zaman bende yeriimm

Benimde bulantım azalmıştı su 4 gündür yine midem çalkalanıyor 3 ay bitimine doğru olurmus araştırdım canım az kaldı sanırım ama bulantı çok kötü hem fikirim

Benim de birkaç haftadır aynı şekildeydi normal diye düşündüm hep burda öyle paylaştı arkadaşlar sarı normal diye öyle hatırlıyorum ben.

Benim de geçen hafta oldu canım bence korkulacak bişey değil ama yine de doktoruna sorabilme fırsatın varsa sor
Gidince soracağım canım şu an imkanım yok doktora ulaşamam o zamana kadar fikir alayım dedim. Sağolasın :)

Benim de 9+3 ilk defa bugün biraz kahverengi akıntı geldi daha önce hiç olmamıştı. Dışarda halletmem gereken işler vardı istemeden biraz fazla ayakta durmak zorunda kaldım ondan oldu herhalde. Kahverengi sorun değil dediğiniz için panik yapmamaya çalışıyorum. Günlük hafif yürüyüş yapıyordum normalde ama birkaç gün keseyim mi sizce yürüyüşleri?

Bence kes, ben de geçen ptesi aynı şeyi yaşadım önceki gün ütü falan çok ayakta durmuştum sanırım ondan olmuştu ama doktor yürüme istirahat et dedi. Progestan fitil verdi gidebiliyorsan bi doktora gitmende fayda olabilir belki sana da verir gerek görür Ama korkacak bir durum yokmuş taze kan gelmediği sürece bi de rahim genişliyor plesanta büyüyor gelişiyor normal diyolar o yüzden

Ben hiç içmiyordum banada ara ara baya geliyordu ama sonra durduu dün dr uma sormayı unuttum ama bebege bakarsak hiçbirşey yoktu herşey normaldii hep normal diyolar sarı yeşil kah e

Progestan fitili kahverengi lekeden dolayı mı verdi yani?

Ben yurt dışındayım canım 13. haftadan önce randevu vermiyorlar. Kanama olursa acile gidebilirim onun dışında şu an yapabileceğim pek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…