- 17 Kasım 2021
- 549
- 1.454
- 28
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.281
Ben çıkıyorum 4 ‘e. Bi kaç kere bırakmayı denedim mahvoldum. Dün mesele tüm gün patates haşlaması ve peynir yedim. Bahsettiğin ilaç zofer galiba. Bana yazdı doktor. Ama kullanmadım henüz. 12. Haftaya giricem. Belki geçer umuduyla dayanıyorum.Bunu kaçıncı yazışım bilmiyorumama yazmadan geçemedim çünkü bulantı gerçekten iğrenç mahvetti beni de.
Günde 4 çıkıyor musunuz prilamda? Eğer çıkıyorsanız ve işe yaramıyorsa z ile başlayan SGK karşılamadığı bi ilaç vardı onu veriyorlar prilamın bir üstüymüş etki olarak
Kızlar nasıl gidiyor gebelik? Nerde doğum yapacağınıza karar verdiniz mi?
O kadar canım yanıyorki mide bulantısı çeken herkese bildiklerimi yazıyorum. Sanırım daha öncede yazmışızBen çıkıyorum 4 ‘e. Bi kaç kere bırakmayı denedim mahvoldum. Dün mesele tüm gün patates haşlaması ve peynir yedim. Bahsettiğin ilaç zofer galiba. Bana yazdı doktor. Ama kullanmadım henüz. 12. Haftaya giricem. Belki geçer umuduyla dayanıyorum.
Muayene dr um belli Oskar Öğüten Ankara dayım.Kızımda bu dr la ilerlemiş ve doğum yapmıştım.Çok iyi bir dr.Şu an dr un doğum paketi 6500 tl muayenelerle 8 bin tl yi bulacak.Bu da bana fazla geliyor şu an çalışmıyorum çünküBenim için tam bir muamma bir sürü isim var hangisini seçsem ne yapsam bilemiyorum annemlerin yanına gidicem konyaya bir tek o kesin.
Sen karar verdin mi?? Ne düşünüyorsun
Kıyamam yaO kadar canım yanıyorki mide bulantısı çeken herkese bildiklerimi yazıyorum. Sanırım daha öncede yazmışız
Hahahaa güzelmiş ya belli olmuyor iştee bakalımm bekleyeceğizz haftaya kadarCanım bunlar varsayım bence.Kızım yerinde hiç durmazdı dr zor muayene ederdi ultrasonda:)
Benim arkadaşımın neredeyse 9 ay bulantısı oldu sonuç erkekKıyamam ya( o kadar iyi anlıyorum ki… zorla bir şeyler yiyip onu geri kusmayı (
GeçecekBi rivayete göre çok bulantı olursa cinsiyet kız oluyormuş:))))
BiraDan doktora gidicem. İstersen zoferi sorarım senin için. İyi bir doktor. Cesaretlendirirse ben de içmeyi düşünüyorum çünkü. Bana da kız gibi geliyorKıyamam ya( o kadar iyi anlıyorum ki… zorla bir şeyler yiyip onu geri kusmayı (
GeçecekBi rivayete göre çok bulantı olursa cinsiyet kız oluyormuş:))))
Çok zor bir durum umarım çözebilirsinMuayene dr um belli Oskar Öğüten Ankara dayım.Kızımda bu dr la ilerlemiş ve doğum yapmıştım.Çok iyi bir dr.Şu an dr un doğum paketi 6500 tl muayenelerle 8 bin tl yi bulacak.Bu da bana fazla geliyor şu an çalışmıyorum çünküŞehir hastanesine de gidiyorum takibe ama memnun değilim.Doğuma giren dr larla takip eden dr lar tamamem farklıymış.Hiç tanımadığın bir dr a kendini emanet edebilir misin?Karar vermekte zorlanıyorum.Tıp fakülteleri evime cok uzak oraya da gidemiyorum.
Sivilce konusunda ben de aynı durumdayım bi de gebelikte salisik asit kullanmaya ara verin diye okumuştum tek kurtarıcım effaclar toniğimi de kullanamaz oldumBenim arkadaşımın neredeyse 9 ay bulantısı oldu sonuç erkekbence hiçbir şeye odaklamayın kendinizi kızlar.
Benim de çok sivilcem çıktı ve halsizlikten resmen çökmüş gibiyim bence kız olacak annenin güzelliğini alır diyorlar yabakalım bu rivayet ne kadar doğru
Benim arkadaşımın neredeyse 9 ay bulantısı oldu sonuç erkekbence hiçbir şeye odaklamayın kendinizi kızlar.
Benim de çok sivilcem çıktı ve halsizlikten resmen çökmüş gibiyim bence kız olacak annenin güzelliğini alır diyorlar yabakalım bu rivayet ne kadar doğru
Sorarsan çok memnun olurumBiraDan doktora gidicem. İstersen zoferi sorarım senin için. İyi bir doktor. Cesaretlendirirse ben de içmeyi düşünüyorum çünkü. Bana da kız gibi geliyor
Evet %50 olunca sallaması kolay tabii yok şöyleyse kız yok şöyleyse erkek, zaten tutuyordur illa ki birilerinde:))Annem de bana çirkinleştin diyordu kalçandan kilo alıyosun kız olacak demişti:) Kızım oldu ama %50 ihtimal işte:)
Valla canım hiçbir şey yapmıyorum şu an ne kullanabilirim onu da bilmiyorum. Neyseki öyle çok aktif yok yüzümde. Çene bölgemde normwlde de çıkardı ama şimdi boynuma doğru sırtımda falan da var. Belki geçer umuduyla bekliyorumSivilce konusunda ben de aynı durumdayım bi de gebelikte salisik asit kullanmaya ara verin diye okumuştum tek kurtarıcım effaclar toniğimi de kullanamaz oldumbir şey yapıyor musun sivilcelere??
Ben zaten normalde de kalça ve basene alırım kilo bakalım neler olacakAnnem de bana çirkinleştin diyordu kalçandan kilo alıyosun kız olacak demişti:) Kızım oldu ama %50 ihtimal işte:)
kızlar ilk üç ay hiçbir şey yemeseniz bile çocuk aç kalmıyor zaten onun ihtiyacı olan yemek değil vitamin protein. eminim hepinize tüp tüp kan almışlardır sizde eksik çıksa mutlaka takviye verirlerdi. yiyebilseniz çok güzel ancak yiyemezseniz de kulaktan dolma şeylere takılarak moralinizi bozmayın. zaten gebelerin %90ı ilk üç ay kilo veriyor :) sağlıkla gelsinler herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklıdır. doktorunuzdan başka kimseyi dinlemeyin hele de çevrenizdekileri. sevgilerrrBende bayılırdım balığa ama yok yani et balık yumurta yok
Yani yiyebilirsek neden yemeyelim zaten
güneş kremi yeterli bence gündüzValla canım hiçbir şey yapmıyorum şu an ne kullanabilirim onu da bilmiyorum. Neyseki öyle çok aktif yok yüzümde. Çene bölgemde normwlde de çıkardı ama şimdi boynuma doğru sırtımda falan da var. Belki geçer umuduyla bekliyorum
Ay hayatta takmam milleti. Hele şu durumda zaten yiyemiyorum yani keyfimden mi yemiyorumkızlar ilk üç ay hiçbir şey yemeseniz bile çocuk aç kalmıyor zaten onun ihtiyacı olan yemek değil vitamin protein. eminim hepinize tüp tüp kan almışlardır sizde eksik çıksa mutlaka takviye verirlerdi. yiyebilseniz çok güzel ancak yiyemezseniz de kulaktan dolma şeylere takılarak moralinizi bozmayın. zaten gebelerin %90ı ilk üç ay kilo veriyor :) sağlıkla gelsinler herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklıdır. doktorunuzdan başka kimseyi dinlemeyin hele de çevrenizdekileri. sevgilerrr
Hep yemelisin icmelisin de ben gece 4.30 da gece yatarken içtiğim suyu çıkardım o ne olacak ben de herkesten çok istiyorum yemeyi birak yemeyi görünce bile midem kalkıyoBenn öyleyim.Bugün sağlık ocağına gittim 12. Haftamda olduğum için ebe artık sağlıklı yemeye başlaman lazım yumurta et balık azar azar tüketmeye başlamalısın dedi
Zofer sanırsam ondan bahsediyorsunuz yarın kontrolüm var doktoruma danisacagimBunu kaçıncı yazışım bilmiyorumama yazmadan geçemedim çünkü bulantı gerçekten iğrenç mahvetti beni de.
Günde 4 çıkıyor musunuz prilamda? Eğer çıkıyorsanız ve işe yaramıyorsa z ile başlayan SGK karşılamadığı bi ilaç vardı onu veriyorlar prilamın bir üstüymüş etki olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?