Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aramızdaaaaaaaaa tuvalet eğitimi başlayan varmı looo?????
Biz başlayalı 3 hafta oldu, çiş tamam da büyük tuvaletle başımız dertte, yemekten sonraları götürüyorum, takip de ediyorum ama yetişemiyorum, külot yîkamaktan bıktım, ne kadar daha sürecek bilmiyorum şehir dısına çıkma durumu da var malum bayram bakalım ne sürprizler bekliyor...

Reactions: Jou
Aaaaa ciş yaparken onada anlaması gerekti aslında benim kızım çok şükür başladı kendi istedii kaka yerine ciş anlıyor mesela hala kakayi kavrayamıyor mesela

Aaaaa ciş yaparken onada anlaması gerekti aslında benim kızım çok şükür başladı kendi istedii kaka yerine ciş anlıyor mesela hala kakayi kavrayamıyor mesela
Kakayı anlıyor, geldiğini, ama ayakta yapmak istiyor. Bir dönem kabızlık ve ilerlemiş pişik yaşadık o dönemde kendini sıkarak yapmayı huy edindi, acımayacagıni düşündü herhalde, bir anlasa acımayacagıni,...sizinki kaç aylık, yazdıysanız da gözümden kaçmiş, bir kere yapsalar öğreniyorlar, sizinki de aynı şekilde sanırım

Reactions: Jou
Benim kızım da aynı ayakta yapmak istiyor onun için oturup yapmıyor beze yapıyor gelince söylüyor bağlıyorum

Benim kızım da aynı ayakta yapmak istiyor onun için oturup yapmıyor beze yapıyor gelince söylüyor bağlıyorum
Bizden çok var biliyorum, kafayı bunula bozdum nerdeyse, çok kisiye sordum bu ortamda anladım ki yalnız değilim çocuk inatçıysa işimiz çok zor nerdeyse 1 ay olacak nasil kotaracagiz bilmiyorum... başaracağız inşallah eğer halledebilirseniz nasıl yaptınız bana da yazın lütfen...

Benimki sali günü 3 yaşına gircek

Yazarım tabi. Ama ben hiç zorlamıyorum. Çünkü kabız olan bi çocuk. Zorlasam tutacak iyice kabız olacak diye de korkuyorum. Amaaan nasıl olsa öğrenecek tuvalete yapacak diyorum

Yazarım tabi. Ama ben hiç zorlamıyorum. Çünkü kabız olan bi çocuk. Zorlasam tutacak iyice kabız olacak diye de korkuyorum. Amaaan nasıl olsa öğrenecek tuvalete yapacak diyorum
Keşke ben de bu kadar rahat olabilsemkaldı ki bizim de nûkseden kabızligimiz var..ama ben de diyorum artık nasıl olsa öğrenecek, buna karar veren yine kendisi olacak, çok uzatmasa bari...bu arada sizinki ne kadarlık herkese soruyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…