Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu ikizler kızların da bi sıkıntı var sanırım. Benimki hala ayni aksi, inatçı, yaramaz, vurdumduymaz. Beni üzüyor bir de sora kalbimsin anne diyor dengesiz
Ay aynı aynı. Anne seni çok seviyorum, seni bir daha üzmeyecem ama aynı inat ki ne inat yaw aynı valla

Bizimki ilk günden yapıştırdı çocuğa korktum baya elide kuvvetli bize vurduğuda oluyor morartıyor resmen, hele o tırnaklar ne kadar kısa olurda olsun resmen yırtıcı kuş pençesi yırtıp atıyor Oğluşu seviyoruz baya hatta gel kardeşini öp vs diyoruz öpüyor ardına yapıştırıyor. Zamanla alışıcak dediğin gibi ilk başlarda bebek kendini toplayana kadar baya dikkat etmek lazım.. Çok işim var

Ay valla bilmiyorum yaa 3 yaşla daha da arttı bitmiyor sendrom falan
İkizler burcu olmalarının etkisi yoktur inşallah çünkü benim 2.cide ikizler Terazi anneye ikizler çocuklar şoku Benimki 1,5 aydır felan bezden rahatsız olmaya başladı. Kendi çıkarıp atıyor ama klozete oturtunca yapmıyor kedi gibi kenara köşeye gidiyor İnat bunda da

Evett yaa seninki daha fena almiradan iste oğlanı çok sevmeyin yanında sevmeyin hatta yokken sevin isimiz zoorr

Bence ikizler olmalarının etkisi bizde bıraktık bezi ramazanda. Geçen sene ağustosta denedim inadından yapmadı tuvalete sonra kolay alıştı

Allahimmmmmm sağlıcakla nasip etsin bebeğimm 3ten sonra maas veriyolar ayarla
Yaaa herkese vermiyorlar diye biliyorum ama bi araştırırım. Psikolojik sağlığım iyi olsun da olur gider. Beni zorlayan Meryem zaten Ömer kendini kurtardı her türlü. Okul olarak ilgim üstünde olacak boşlasın istemiyorum baştan beri sıkı tutmaya çalışıyorum.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…