Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Jelibon bende kara listede. Bi tiksindim bi daha ne zaman yiyebilirim bilmiyorum. Kırmızı et ve yumurta da. Bir daha hiç yiyemeyecekmişim gibi hissediyorum bunları
Dün gece yedikten sonra çok midem bulandı benim de tekrar canım istemez diye düşünüyorum. Hevesimi aldım koydum kapattım o sayfayı.

Bende de balık konusu çok kötü. Sadece biraz somon tırtıklıyorum başka hiçbir balığı görmeye bile tahammülüm yok

Iyyyy evet balık diyince burnuma kokusu geliyo bi düzelseydik

Aldırmayacaksanız yaptırmayın derim ben de yaptırmayacağım büyük ihtimalle fikrimi değiştirmezsem
2 kaybım oldu şuanki gebeligimden önce,şükür bu sefer güzel ilerliyo vardır rabbimin bi bildiği düşüncesindeyim çok aldırma taraftarıda deilim açıkçası ama arada bi acaba yaptırmalımıyiz diede kararsız kalıyorum ama bilemiyorum duygu değişimi yaşıyorum şu aralar hormonlardan olsa gerek

Yani doktor karından mı baktı alttan mı?
Hım anladim canım bende şuan 6 hafta ile 8 haftanın ultrason resmi var paylaşsam senle bakabilirmisin 6 hafta olan karından diğeri alttan. Önemli olan sağlikli hayırlı olması tabi ama insan yinede merak ediyo

doktorunu arama şansın var mı, arayabiliyor musun istediğin zaman

Acile gitme imkanın var mı? Nöbetçi oluyor poliklinikte en azından için rahatlar. Umarım bişi yoktur

Kuzum doktoruna haber ver acile gidip yine iğne ol bence sabah da kontrole gidersin. Korkma inşallah çok sağlıklı bebişin

İnşallah birşey olmaz olumsuz düşünmeyin ama mutlaka doktorunuzu bilgilendirin lütfen. Mümkünse hemen.

Doktoruma söyledim istirahat et dedi sadece ama kanamam biraz daha arttı eşimi bekliyorum şimdi o gelince hastaneye gideceğim kanama olabilceğini söylemişti ama içim hiç rahat değil.ŞEhir hastaneslerinde kadın doğum acil oluyor mu? Yoksa üni hastanesine mi gitsem sizce?

Merhabalar:) benim bir miktar bilgim oldu bu süreçte. Geçen sene ekimde allianz sağlık sigortası yaptırıp doğum paketi de ekletmiştik, sigortacı doğumda 12 ay bekleme süresi var deyinde e dedim hamilelik zaten 9 ay, 3 ayda da olmaz ya. Neyse benim gebelik ekim başı belli oldu ben poliçe yenileme dönemi sigortacıyla iletişime geçince dedi ki bekleme süresi 12 ay, gebelik 2. Poliçede olmalıydı. Haydii yandı benim poliçe. Sonra konuşmalardan açık olmadığını anlayınca biraz uğraştı hamilelikteki poliçeler için. Sompo sigorta yalnızca izmir için doğum+muayene ya da sadece doğum paketi yapıyormuş. Hatta sadece doğumsa son ay dahi yapılabiliyormuş. Bir de demir hayat iki can vardı 10.000tlye kadar doğum ve 8 muayene.

Cnm geçmiş olsun inşallah önemli bir durum değildir..
Benim bulunduğum ilde şehir hastanelerinde gece nöbetçi doktor olmuyor..
ÜnI hastanesinde oluyor..

Bilgilendirme için teşekkürler İki can sigortasıyla ilgili yarın bi arayım görüşüyüm bakim ne dicekler

Acili bi arayıp sorun isterseniz. Ne yaptınız ya merak ettim(((

Merhaba doğum paketi nasıl oluyor tüm hastanelerde alınıyormu? Avantajı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…