Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bilmiyorum canim aslinda hicbir sey yok ama icim daraliyor. Galiba hormonlardan bu haldeyim bide yiyemiyorum halsiz düşürüyor beni hep bir yatma istegi boşvermişlik falan

Reactions: Jou
Kızçelerimm geldim geldimm iyi haberlerle çok şükür Bebişimm çokk iyi tekme atıyordu sıpaa ama plasenta tam rahim ağzında olduğu için kanamam olmuş yarın akşam proluton iğne yaptırcam boll istirahat edicem hiçç bir sorunnyok çok şükürr O kadar rahatladım ki Gittiğimde yatış operasyon vs olur diye önce covid testi daha sonra damar yolu vs açtılar vallahi çok endişelenmiştim bi oh çektim şimdi

Hor
Bilmiyorum canim aslinda hicbir sey yok ama icim daraliyor. Galiba hormonlardan bu haldeyim bide yiyemiyorum halsiz düşürüyor beni hep bir yatma istegi boşvermişlik falan
Hormondan tabiikii kuzuumm benimm geçiceekk ben bile içim sıkılıyorr artıkk

Yaaaaa çok şükür inan çok mutlu oldum

sürekli girdim çıktım haber var mı diye
Çok şükür bir sıkıntı yok cnm

Ay çok şükür canım, valla ben de şimdi bir ohh çektim.

Maşallah bebişe, demek tekmeler atıyordu.

Çok şükür yatışa falan gerek kalmamış, şimdi güzel güzel dinlen bakalım.

Bu arada hangi hastaneye gittin?
Hani Allah korusun, başımıza gelirse bilelim.

Oyyy çok şükür canım sen sürekli yatıp dinleneceksin ozaman tekrarı olmasın inşallah

Çok uygunmuş istanbulda özeller malesef öok pahalı. Geçen yıl kürtajıma 10 bin tl ödedim çıktım millet bu parayla eve bebek götürüyor

Çok uygunmuş istanbulda özeller malesef öok pahalı. Geçen yıl kürtajıma 10 bin tl ödedim çıktım millet bu parayla eve bebek götürüyor
Pahalıdır ya bizim bura kampanya yapmış milletk çekmek için benimde işime yaradı şahsen.

Amaaa 10 bin mi yuh yani

ayy çok şükür yaa bi de tontik iki arada bi derede show mu yaptı tekmeleriyle

Abooovvvv hemde nee kudurukkk görüyonmu zıplıyorr bide hayırlısı olsun canımm sen baya sonra başladın vitamine benim bitti bile
Bende vitamin yiyemiyorum kız kafam kadar büyük ıyyy
Ayy canım bunlar geçici merak etme benimde açılıyor kapanıyor, ama ilerdeki zamanda iştahın deli gibi açılır Canım

Çok abartıymış canım.

Benim 6 ay önceki Ataşehir’de özel hastanedeki kürtajımı sigorta karşıladı ama 2,5-3 gibi bir şeydi.
Biz ödesek belki daha fazla olurdu, taş çatlasın 5 yani.
10 bin nedir.

Pahalıdır ya bizim bura kampanya yapmış milletk çekmek için benimde işime yaradı şahsen.

Amaaa 10 bin mi yuh yani
Aynen ikizdi ayrıca patolojiye gönderildi. Ama çok saçma neyapacaklarını şaşırmışlar o nedenle doğum kimbilir ne kadardır. Farklı şehirlerde bu tarz kampanyaları duyuyorum ne kadar mantıklı aslında. Böyle bir imkan varsa çok iyi yapmışsın.

Kürtajı nerde olduğunun önemi yok, hepsi patolojiye gider zaten.
Ekstra genetik test istediyseniz bilemem.
İkiz olması da bir şey değiştirmez, doğum değil ki bebek bakım ücreti çıksın.
Çok şaşırdım.
Sakıncası yoksa hangi hastaneydi?
Söyle de yakınından geçmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…