Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen bi konuş netleştir. İnşallah yardımcı olur

Bana da kan ilacı yazdılar ama başka doktora gittim o henüz erken 16-17 haftalarda başla. Zaten mide bulantın var biraz böyle devam et demişti mantıklı geldi bana. İçmiyorum o yüzden.

Kızlar merhaba ikili test istemişti doktorum eşimle hiç yaptırma taraftarı değiliz ama bi yandanda yaptırmamakla hatamı ederiz düsünceside yokluyo beni arada, napsak bilemiyorum kafam çok karışık
Ben bugün gittim kan istemiyorum dedim. Sadece ultrasonda baktırdım. Çok şükür normal çıktı. Kağıt imzalattılar sadece istemiyorum diye. Aldırmayacaksanız bana mantıklı gelmiyor 2 li 3 lü taramalar

Bende sordum hastanede öyle bir paket yok dediler bakalım fiyat ne olacak biz doğurana kadar sağlık sigortası hamilelikten 1 sene önce yapılırsa geçerli oluyor demişlerdi ben sormuştum ne kadar doğru bilemiyorum

Evet öyle. Ama 3 sigorta firması hamileyken yapıyor. Bi bakın bence belki daha uyguna gelir.

Evet canım pıhtı da kahverengiydi bugün doktoruma gittim herşey normal bi sıkıntı yok dedi proluton iğne vuruldum. Kanama alanım vardı doktorum rahmin onu temizlemiş sanırım şuan kanama alanın da yok dedi Şükür iyiyiz şimdi, inşallah tekrar böyle bişey olmaz.

Tatlım doktora gittin mi ? İhmal etme bence. Benim ilk kan geldi sonra çamur şeklinde devam etti. Bu sabah rengin biraz daha açıldığını gördüm.
Evet canım gittim doktora şükür iyiyiz bebek de iyiymiş bende kanama alanı vardı doktor baktı şuan kanama alanın da yok rahmin onu temizlemiş sanırım dedi şuan iyiyiz şükür

Benimde arada oluyo lekelenme gene bugün sabah gelmiş artık normall bunlar alış canım kahve olmasından yana birşey yok pıhtıda gelmişte bikaçgün önce ama artık alışalımm buna
Canım peki sende varmıydı pıhtı ve ne kadardı ? Ben bugün gittim pruloton iğne yapıldı bebekde herşey normal dedi şükür. Kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi inşallah tekrar böyle şeyler yaşamayız Yavrularımızı sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımızı alırız inşallah

Hadi ya kaç aylıkken olmuş acaba bu olay biliyor musun canım bazıları çocuk büyükse leke olur dedi bazıları da küçükse

Öyle pek değildi az gelmişti senin gibi cok gelmedi ama iyikide gitmişsinn kan olmadığı sürece rahat olman gerekir zaten öyle olsa ağrıya dayanamazsın demisti drum oyüzden için rahat olsun inşaallahh rabbimm amin

Sigorta olayını ben çok araştırmıştım bekleme süreleri vardı bir ay üç ay seçiyorsun ama cesaret edememiştim hemen olup olmayacağını nerden bilelim çünkü başladığında bekleme süresi bitince 12 Ay geçerli oluyordu yenilemen gerekiyordu hamile kalmazsan falan işime gelmemişti. Doğum paketi çok mantıklı aslında ama ben Eylül gibi sorduğumda doğum+10 muayene şeklinde vardı paket. 10 muayene kime neye yeter

Kızlar merhaba ikili test istemişti doktorum eşimle hiç yaptırma taraftarı değiliz ama bi yandanda yaptırmamakla hatamı ederiz düsünceside yokluyo beni arada, napsak bilemiyorum kafam çok karışık
Aldırmayacaksanız yaptırmayın derim ben de yaptırmayacağım büyük ihtimalle fikrimi değiştirmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…