- 17 Kasım 2021
- 549
- 1.454
- 28
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.881
Çok geçmiş olsun progestan fitil vermediler mi ? Benim de çok yoğun kanamam olmuştu. İğne ve fitil kullandım. Bu haftalarda normal kanama aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Habersiz bırakmayın çok geçmiş olsun tekrarKızlar geçen hafta kırmızı kanamam olmuştu.doktorum plasenta rahim ağzında dikkat etmen gerek demişti.proluton iğne yapılmıştı o gündne beri kahverengi kanamam vardı ama şimdi yine kırmızı kanamam olmuş ne yapmam gerekiyo çok ama çok korkuyorum
Ben baştan beri kız hissetmedim ama artık kız olacağına inandım sonunda bende öyle düşünüyorum.Çok teşekkür ederim, ben senin için bir tahminde bulunayım, tamamen hissiyat olacak tabiki :) mmm bence senin kızın olacak.... :)
Sağlıklı olsun da başka önemi yokÇok teşekkür ederim, ben senin için bir tahminde bulunayım, tamamen hissiyat olacak tabiki :) mmm bence senin kızın olacak.... :)
Sancin var mı canım?Kızlar geçen hafta kırmızı kanamam olmuştu.doktorum plasenta rahim ağzında dikkat etmen gerek demişti.proluton iğne yapılmıştı o gündne beri kahverengi kanamam vardı ama şimdi yine kırmızı kanamam olmuş ne yapmam gerekiyo çok ama çok korkuyorum
ben biraz arastirdim dogum paket sigortasi diye geciyor bazi sirketler yapiyor ama guvenemedim acikcasi bide ustelemedim 5.500den basliyor demislerdi bize 8 muayene ve doğum tahliller dahilHangi sigorta firmaları ki? Bakalım biz de. Benim tüm bulduklarımda bekleme süresi vardı. Devlet destekli doğum sigortası falan yazıyor ama kafam karıştı üstüne de düşmedim bilen var mı kesin bu konuyu??
Kesinlikle en önemlisi o.Sağlıklı olsun da başka önemi yok
Aaahhhh bitaanneeemmmmm hele sen bana sor busefer iştahım çok fena açıldı yaaa doymak bilmiyorumm ben napcammNasılsınız kızlar ?sweetgirlcandy Jou @Mizgincelik
Ben hormonların bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak depresyona girdimBisey yiyemiyorum cok az yiyebiliyorum istahsızım hala Zayıfladım resmen
BeeennEşim çiğ köfte almış, dayanamadım 2 tane yedim.
Benim gibi başka kendini tutamayan var mı?
Canım benim çok geçmiş olsun bolca dinlen çalışıyorsan rapor al ayakları üşütme bol su içip yat. Bende 2 hafta önce kıpkırmızı kanama oldu ki 2 adet dönemi kanaması yasadım resmen .. şükür kesildi proluton yapıldı progestan kullanıyorum kullanıyorsundur sende progestan değil miKızlar geçen hafta kırmızı kanamam olmuştu.doktorum plasenta rahim ağzında dikkat etmen gerek demişti.proluton iğne yapılmıştı o gündne beri kahverengi kanamam vardı ama şimdi yine kırmızı kanamam olmuş ne yapmam gerekiyo çok ama çok korkuyorum
Nasıl bir mide var sizde ama yaaIyyyy evet balık diyince burnuma kokusu geliyobi düzelseydik
Yordunmu kuzum kendini ayakta falan fazla kaldıysan belki ondan olmuştur içini ferah tut bilgilendir bizide güzel haberler olsun inşallahDoktoruma söyledim istirahat et dedi sadece ama kanamam biraz daha arttı eşimi bekliyorum şimdi o gelince hastaneye gideceğim kanama olabilceğini söylemişti ama içim hiç rahat değil.ŞEhir hastaneslerinde kadın doğum acil oluyor mu? Yoksa üni hastanesine mi gitsem sizce?
Sende de ayar yok kuzum yemek yiyemiyorum diye ookadar ağladın şimdide çok yiyorum diye ağlamaAaahhhh bitaanneeemmmmm hele sen bana sor busefer iştahım çok fena açıldı yaaa doymak bilmiyorumm ben napcammkuruyemiş yedim tamam doydum diyorum gene acıkıyorum sabah beri sanki bi lokma yememişim gibii depresyonunu öperiimmm neyin var
Kız canım
Gönder bakalım canımHım anladim canım bende şuan 6 hafta ile 8 haftanın ultrason resmi var paylaşsam senle bakabilirmisin 6 hafta olan karından diğeri alttan. Önemli olan sağlikli hayırlı olması tabi ama insan yinede merak ediyo
Ayyyyevett yaaa keşke yiyemesem gerçekten iyi birşey değil buu ya bune böyleeNasıl bir mide var sizde ama yaayada bendeki mide mide değil ne bulsam gidiyor maşallah
Yordunmu kuzum kendini ayakta falan fazla kaldıysan belki ondan olmuştur içini ferah tut bilgilendir bizide güzel haberler olsun inşallah
Sende de ayar yok kuzum yemek yiyemiyorum diye ookadar ağladın şimdide çok yiyorum diye ağlamaaman bulantın falan olmasında ye kuzum löp löp et olsun bebişee ❤
Kızlar geçen hafta kırmızı kanamam olmuştu.doktorum plasenta rahim ağzında dikkat etmen gerek demişti.proluton iğne yapılmıştı o gündne beri kahverengi kanamam vardı ama şimdi yine kırmızı kanamam olmuş ne yapmam gerekiyo çok ama çok korkuyorum
Ay hiç bilmiyorum inan ki
İnşallah olmaz diye duaya başladım ben
Demir hayat 2 canAaa arkadaşım sigortacı hiç bahsetmedi böyle birşeyden hangi sigorta olduğu hakkında bilgin varmı
Çiğ köfte favorim haftada 1 kesin yiyorumEşim çiğ köfte almış, dayanamadım 2 tane yedim.
Benim gibi başka kendini tutamayan var mı?
Bende eşime mesaj attım acıktım diye. Acıktım deyince çiğ köfte alıp geliyorgeçmiş olsun an itibariyle ben de söyledim
zincirleme hamile tamlaması
Demir can 2 hayatHangi sigorta firmaları ki? Bakalım biz de. Benim tüm bulduklarımda bekleme süresi vardı. Devlet destekli doğum sigortası falan yazıyor ama kafam karıştı üstüne de düşmedim bilen var mı kesin bu konuyu??
Doktor olabilir demiş içini ferah tut. Ama yine de git bi doktora olumsuz düşünmeKızlar geçen hafta kırmızı kanamam olmuştu.doktorum plasenta rahim ağzında dikkat etmen gerek demişti.proluton iğne yapılmıştı o gündne beri kahverengi kanamam vardı ama şimdi yine kırmızı kanamam olmuş ne yapmam gerekiyo çok ama çok korkuyorum
Valla bende aşırı iştahsızım. Çoğu şeyi yiyemiyorum yesemde tiksinerek 2 3 lokmaNasılsınız kızlar ?sweetgirlcandy Jou @Mizgincelik
Ben hormonların bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak depresyona girdimBisey yiyemiyorum cok az yiyebiliyorum istahsızım hala Zayıfladım resmen
Bilmiyorum her hastanede olmayabilir. Bazı hastaneler yapıyor. Avantajı çok uyguna gelmesi benim için. Ben 6 bine muayene doğum tahliller oda süsleme kuaför doğum çekimi aklına ne gelirse hepsi içinde aldımMerhaba doğum paketi nasıl oluyor tüm hastanelerde alınıyormu? Avantajı nedir?
Gitti mi yaniabla bu konuda ilk sayfada tablonuz vardı sanırım onu ilk sayfalardan bulup yeniden günceller misin ? bir tane haziran 2022 grubu açılmış birleştirince seni nmesaj arada kaldı :)
Kuzum en baştaki tablo ne oldu sayfa başına alıyorum tablo yok gözüküyorDemir hayat 2 can
Mapfre
1 tane daha vardı aklıma gelirse yazayım
Çiğ köfte favorim haftada 1 kesin yiyorum
Bende eşime mesaj attım acıktım diye. Acıktım deyince çiğ köfte alıp geliyor
Demir can 2 hayat
Mapfre
1 tane daha var bulunca yazarım
Doktor olabilir demiş içini ferah tut. Ama yine de git bi doktora olumsuz düşünme
Valla bende aşırı iştahsızım. Çoğu şeyi yiyemiyorum yesemde tiksinerek 2 3 lokma
Bilmiyorum her hastanede olmayabilir. Bazı hastaneler yapıyor. Avantajı çok uyguna gelmesi benim için. Ben 6 bine muayene doğum tahliller oda süsleme kuaför doğum çekimi aklına ne gelirse hepsi içinde aldım
Bende bu mesajı okuyunca baktımGitti mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?