Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmiş olsun progestan fitil vermediler mi ? Benim de çok yoğun kanamam olmuştu. İğne ve fitil kullandım. Bu haftalarda normal kanama aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Habersiz bırakmayın çok geçmiş olsun tekrar

ben biraz arastirdim dogum paket sigortasi diye geciyor bazi sirketler yapiyor ama guvenemedim acikcasi bide ustelemedim 5.500den basliyor demislerdi bize 8 muayene ve doğum tahliller dahil

Aaahhhh bitaanneeemmmmm hele sen bana sor busefer iştahım çok fena açıldı yaaa doymak bilmiyorumm ben napcamm kuruyemiş yedim tamam doydum diyorum gene acıkıyorum sabah beri sanki bi lokma yememişim gibii depresyonunu öperiimmm neyin var

Eşim çiğ köfte almış, dayanamadım 2 tane yedim.

Benim gibi başka kendini tutamayan var mı?
Beeenn burger king sebzeli burger yapmış plant kızıcığım uyumuştu ben eve geldiğimde eşimde hastaneye nöbete gidince şeytana uydum

Canım benim çok geçmiş olsun bolca dinlen çalışıyorsan rapor al ayakları üşütme bol su içip yat. Bende 2 hafta önce kıpkırmızı kanama oldu ki 2 adet dönemi kanaması yasadım resmen .. şükür kesildi proluton yapıldı progestan kullanıyorum kullanıyorsundur sende progestan değil mi

Reactions: kdv
Iyyyy evet balık diyince burnuma kokusu geliyo bi düzelseydik
Nasıl bir mide var sizde ama yaa yada bendeki mide mide değil ne bulsam gidiyor maşallah
Yordunmu kuzum kendini ayakta falan fazla kaldıysan belki ondan olmuştur içini ferah tut bilgilendir bizide güzel haberler olsun inşallah
Sende de ayar yok kuzum yemek yiyemiyorum diye ookadar ağladın şimdide çok yiyorum diye ağlama aman bulantın falan olmasında ye kuzum löp löp et olsun bebişee

Ayyyyevett yaaa keşke yiyemesem gerçekten iyi birşey değil buu ya bune böylee midem bulanıyo tabi aslında buzdabı acınca hele sucuk burnuma burnuma geliyo iğreniyorumm

Canım benim, şimdi gördüm.
Çok geçmiş olsun yaa...
Kanamanın her türlüsü korkutuyor bizi.
Doktor ne kadar sakin ol dese de kafada milyon tane soru.

İnşallah önemli bir şey yoktur, yine proluton ile kahverengiye döner.
Bebişini görüp için rahat bir şekilde gelirsin Allah’ın izniyle canım.

Dualarımız seninle.
Müsait olduğunda bizi haberdar etmeyi unutma.

İnşallah olmaz diye duaya başladım ben

Aaa arkadaşım sigortacı hiç bahsetmedi böyle birşeyden hangi sigorta olduğu hakkında bilgin varmı
Demir hayat 2 can
Mapfre
1 tane daha vardı aklıma gelirse yazayım
Eşim çiğ köfte almış, dayanamadım 2 tane yedim.

Benim gibi başka kendini tutamayan var mı?
Çiğ köfte favorim haftada 1 kesin yiyorum
geçmiş olsun an itibariyle ben de söyledim

zincirleme hamile tamlaması
Bende eşime mesaj attım acıktım diye. Acıktım deyince çiğ köfte alıp geliyor
Demir can 2 hayat
Mapfre
1 tane daha var bulunca yazarım
Doktor olabilir demiş içini ferah tut. Ama yine de git bi doktora olumsuz düşünme
Valla bende aşırı iştahsızım. Çoğu şeyi yiyemiyorum yesemde tiksinerek 2 3 lokma
Merhaba doğum paketi nasıl oluyor tüm hastanelerde alınıyormu? Avantajı nedir?
Bilmiyorum her hastanede olmayabilir. Bazı hastaneler yapıyor. Avantajı çok uyguna gelmesi benim için. Ben 6 bine muayene doğum tahliller oda süsleme kuaför doğum çekimi aklına ne gelirse hepsi içinde aldım

Kuzum en baştaki tablo ne oldu sayfa başına alıyorum tablo yok gözüküyor

Bu arada çin takvimi ilk çocuklarında tutan varmı ben kızımda baktığımda erkekti poncik simli pullu ağaç tepesinde deli dolu tam bir çalıkuşu kızım oldu ama bu minnosumda da kız görünüyor çin takviminde yinemi tersi acepp diyorum babamız tekrar kız ablamız erkek istiyor kiii serveti lol bebekleri eşyaları ellenmesin bende o kadar kanama sonrası pek tabiki enn hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşaallah cuma ikili test var heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…