- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.981
Evet canım. Buydu sanırım foto.Seninkine ben mi baktım canım?
Kaydetmemişim de...
Duruyorsa foto tekrar atabilir misin?
Afiyet olsun kuzum.Ben geçen hafta hayvan gibi kokoreç yedim.
Ay hadi inşallah yaaaaynen öyle canım umarım hallolur beklemekten başka bir çare yok
aha seninki de kalp atışına göre tutmuş :)
hem de nasıl. aslında güvendiğim birisiydi. sabah eşime anlattım eşim aramış sigortacıyı. o da bunu ilk defa size yapmadım ben kendi eşimde de bu şekilde yararlandı merak etmeyin sigorta doğumunuzu karşılıcak demiş. bakalım kısmet ya.
Evet, solda görünüyor canım.Evet canım. Buydu sanırım foto.
aynen canım sigortacım beni baya yanlış yönlendirmiş. bana 4 ay yasak dedik. sonrasın da sıkıntı yok dedi. ve adamı her aradığım da farklı bir şey söyledi. bana 1 yıl deseydi ben 1 yıl beklerdim ki zaten. iyi ki gaza gelip 4 ay geçtikten sonra yapmamışım çocuğu. şimdi en azında birkaç ay sadece cebimden para çıkacak. 2022 ocaktan sonra sanırım benim işe yarayacak. umarım işe yarar. bekleme süresin de beklemediniz demezler inş.
Bekleme süresi dedikleri hamilelikte, o süre kadar hamile kalmamak gerekiyor yAni 1 yılsa geçerli olmaz. En azından ben öyle biliyorum. Ama şikayet falan ederseniz belki düzeltirler sonuçta anayasa değil yeni poliçe vs yaparlar ücret almadan ki yapmaları lazım adam kandırmış. Şikayetvar.com falan yazın bence adama bak resmen yanlış anlatmış. Orda yazanı insan anlamıyor ki karışık kuruşuk sigortacının anlattığı neyse ona inanıyoruz biz deKuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmış
Yaa ne güzelCnm benim bugün 11+2
doktorum bugün için çağırdı burun ve ense kalınlığı ölçümü için
Sağol kuzum önümüzdeki Perşembe gideceğim doktorum henüz bir şey demedi ama sabrederim artık biraz dahaKuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmış
Kanda sıkıntı olmaz ama belki ultrasonda bebek biraz daha büyüsün bakalım diyebilir bana öyle dedi
Hayırlısıyla inşallah o günlerde gelecek
Ben pek bir şey yiyemiyorum kilo almışım ama annem vermişsin diyorAynı bende yarım saat 1 saat sonra acıkıyorum.
Güzel haberlerle gel inşallah canım cumartesi günü
Canım çok geçmiş olsun. Sana demiştim ben de yaşadım ilk hamileliğimde. Maalesef doktorların yapabileceği hiçbir şey yok. Senin yapacağın tek şey yatmak. Tuvalete giderken bile dikkatli gitmek. Benim bütün hamileliğim kanamalı geçmişti. Kan değerlerini de sık kontrol ettir. Kansızlık vs olur diye. Rabbim şifa versin. Umarım geçer.Doktoruma söyledim istirahat et dedi sadece ama kanamam biraz daha arttı eşimi bekliyorum şimdi o gelince hastaneye gideceğim kanama olabilceğini söylemişti ama içim hiç rahat değil.ŞEhir hastaneslerinde kadın doğum acil oluyor mu? Yoksa üni hastanesine mi gitsem sizce?
Şehir hastanesinde de uzman nöbetçi doktor oluyor bu arada.Doktoruma söyledim istirahat et dedi sadece ama kanamam biraz daha arttı eşimi bekliyorum şimdi o gelince hastaneye gideceğim kanama olabilceğini söylemişti ama içim hiç rahat değil.ŞEhir hastaneslerinde kadın doğum acil oluyor mu? Yoksa üni hastanesine mi gitsem sizce?
Canım sen eğer çalışıyorsan heyet raporu alabilirsin bu durumundan ötürü. Bir de aklında olsun şehir hastanesinde perinatolog var. Riskli gebelik grubuna giriyor perinatolog. O yüzden normal kadın doğum polikliniğine gidersen açar sana sistemi. Perinatolog da inceleyebilir. Daha ayrıntılı ve özenli oluyor.Tekrar çok geçmiş olsun.Kızçelerimm geldim geldimm iyi haberlerle çok şükürBebişimm çokk iyi tekme atıyordu sıpaa ama plasenta tam rahim ağzında olduğu için kanamam olmuş yarın akşam proluton iğne yaptırcam boll istirahat edicem hiçç bir sorunnyok çok şükürr O kadar rahatladım ki Gittiğimde yatış operasyon vs olur diye önce covid testi daha sonra damar yolu vs açtılar vallahi çok endişelenmiştim bi oh çektim şimdi
Canım benimm inşaallah o günler de gelecek. Haziranı düşündükçe içim bir tuhaf oluyor. Bu aralar doğum videoları izleyip duruyorum. Allah'ım ne muhteşem bir şey o ilk nefesi görmek.Mesajın sonuna geldiğimde benim de gözlerim dolmuştu
hepimizi güzel şeyler bekliyor yavrularımız da sağlıcakla gelecekler inşallahOuuyyyyy yerim ben onları. Haziranda buralar hep bebiş kokacak hazır mıyız
Biliyorum. Kokoreçte de var a vitamini ama ciğer kadar değil. Kokoreç vs. Biraz hijyen yüzünden de önerilmiyor ama eşim tanıdığı bildiği bir yerden 4.5 kiloluk kuzu sarma yaptırtmış canım istedi deyince. Bunu bitirmeliyiz, evde kalırsa arada isterim ben dedim. Arkadaşları toplayıp direkt kocaman mangal kurduk. 4.5 kiloyu yaklaşık 1.5 saatte bitirdik.Afiyet olsun kuzum.
Sakatat önermiyorlar ama kokoreçi bilmiyorum.
Mesela ciğerde çok fazla A vitamini varmış ve çok zararlıymış.
Dün uygulamada okumuştum.
Erkek demiştin canım. Ben de erkek hissediyorum demiştim. Ama minnak sürpriz yaptı bana.Evet, solda görünüyor canım.
Karından baktıysa erkek derdim ben buna.
Canım çok geçmiş olsun. Sana demiştim ben de yaşadım ilk hamileliğimde. Maalesef doktorların yapabileceği hiçbir şey yok. Senin yapacağın tek şey yatmak. Tuvalete giderken bile dikkatli gitmek. Benim bütün hamileliğim kanamalı geçmişti. Kan değerlerini de sık kontrol ettir. Kansızlık vs olur diye. Rabbim şifa versin. Umarım geçer.
Dün Ertan hoca üniversite hastanesine yönlendirincr oraya gittim hepsi onun öğrencileriydi adını verince daha da çok ilgilendiler.Şuan yapabiliceğin tek şey plasentanın yukarı çıkmasını beklemek dediler.erken haftalar olduğu için ümitliyim daha 12deyim 24 e kadar çıkar diye ümit ediyorum bakalım 16. Haftamda kontrolüm var duruma göre perinatoloğa gideceğmCanım sen eğer çalışıyorsan heyet raporu alabilirsin bu durumundan ötürü. Bir de aklında olsun şehir hastanesinde perinatolog var. Riskli gebelik grubuna giriyor perinatolog. O yüzden normal kadın doğum polikliniğine gidersen açar sana sistemi. Perinatolog da inceleyebilir. Daha ayrıntılı ve özenli oluyor.Tekrar çok geçmiş olsun.
Kız biraz daha bekle kolye için, belki yanlış görmüştür doktor.Erkek demiştin canım. Ben de erkek hissediyorum demiştim. Ama minnak sürpriz yaptı bana.Eşimle cinsiyetten iddiaya girmiştik 1500 lirasına. Kaybettim tabii. Parayı ödedim. Ertesi gün doğum hediyesi Umay ana kolyesi istedim. altına alerjim var o yüzden gümüş yaptıracak. O 1500ü gıdım gıdım geri almak için sürekli plan yapıyorum.
Ohhhhh, afiyet olsun.Biliyorum. Kokoreçte de var a vitamini ama ciğer kadar değil. Kokoreç vs. Biraz hijyen yüzünden de önerilmiyor ama eşim tanıdığı bildiği bir yerden 4.5 kiloluk kuzu sarma yaptırtmış canım istedi deyince. Bunu bitirmeliyiz, evde kalırsa arada isterim ben dedim. Arkadaşları toplayıp direkt kocaman mangal kurduk. 4.5 kiloyu yaklaşık 1.5 saatte bitirdik.Allah affetsin. toksoplazma bağışıklığım var ona güvendim sanırım biraz.
aynen valla ben o iddiayı kaybetsem doğuma kadar oyalardım doğmadan emin olamayız diyeKız biraz daha bekle kolye için, belki yanlış görmüştür doktor.
Kesinlikle katılıyorum, biraz laf oyunu yapıyorlar ki bana da doğum için bekleme süresi 12 ay dediği halde sonradan 2. Poliçede hamile kalmalıydınız ded çıktı. Demir hayat yapalım dedi 6.000 civarıydı. Kalsın dedim, bulunduğum şehirde muayene 100-150 arası, doğum da 2000-2500Ya sigorta işine mesafeli olmamın sebebi bu. Çünkü satarken her şey güllük gülistanlık daha önce de yaptırmadığım için ne soracağını bilemiyor insan doğum sigortası diyince her şey dahil gibi geliyo tam bilgilendirme yapmadıklarını düşünüyorum biz bilmiyoruz ki ne kapsar ne kapsamaz söylemeleri lazım
acele etme canım. Büyük ihtiyaçlar için internetten indirim kovala. Diğerlerini de yavaş yavaş bir liste yaparsın listeye göre alırsın. Mağazalarda gerçekten gereksiz çok şey satıyorlar acemilikten yararlanıp. Ben o konuda çok kazık yedim çok da araştırdım ilk çocuktaHiçbir şey almadım ben ya. İhtiyaç listesinin nokta atışı vahşi yoluyla inmesini bekliyorumne seçeceğim nasıl seçeceğim bebeğe hiçbir fikrim yok tam satıcıların kandırcağı sudan çıkmış balık
Fiyatlar uygunmuş iyi ki yaptırmamışsın. Çünkü o sonradan yapılan paketler hastanede ekstra yatışı da karşılamıyormuş. Allah korusun ekstra bir kalma ihtiyacı olsa. Ki ben ilkinde 4 gece ekstra kaldım. Dünyanın parası tutuyor özelde. bu sigortalar zaten muayene ve doğum parasına yaklaşık denk geliyor genelde.Kesinlikle katılıyorum, biraz laf oyunu yapıyorlar ki bana da doğum için bekleme süresi 12 ay dediği halde sonradan 2. Poliçede hamile kalmalıydınız ded çıktı. Demir hayat yapalım dedi 6.000 civarıydı. Kalsın dedim, bulunduğum şehirde muayene 100-150 arası, doğum da 2000-2500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?