Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay hadi inşallah yaaa

Kızlar merhaba, önceliğimiz sağlıklı hayırlı olması tabi ama merakta ediyoruz haliyle, sabah muayenem vardı varmı cinsiyet tahmininiz

Eklentiler

• 20211125_121204.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 67

Kuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmış
Bekleme süresi dedikleri hamilelikte, o süre kadar hamile kalmamak gerekiyor yAni 1 yılsa geçerli olmaz. En azından ben öyle biliyorum. Ama şikayet falan ederseniz belki düzeltirler sonuçta anayasa değil yeni poliçe vs yaparlar ücret almadan ki yapmaları lazım adam kandırmış. Şikayetvar.com falan yazın bence adama bak resmen yanlış anlatmış. Orda yazanı insan anlamıyor ki karışık kuruşuk sigortacının anlattığı neyse ona inanıyoruz biz de

Cnm benim bugün 11+2
doktorum bugün için çağırdı burun ve ense kalınlığı ölçümü için
Yaa ne güzel sağ salim güzel haberler alırsın inşallah. Bende önümüzdeki perşembeye alacağım sanırım randevumu.
Sağol kuzum önümüzdeki Perşembe gideceğim doktorum henüz bir şey demedi ama sabrederim artık biraz daha

Canım çok geçmiş olsun. Sana demiştim ben de yaşadım ilk hamileliğimde. Maalesef doktorların yapabileceği hiçbir şey yok. Senin yapacağın tek şey yatmak. Tuvalete giderken bile dikkatli gitmek. Benim bütün hamileliğim kanamalı geçmişti. Kan değerlerini de sık kontrol ettir. Kansızlık vs olur diye. Rabbim şifa versin. Umarım geçer.

Şehir hastanesinde de uzman nöbetçi doktor oluyor bu arada.

Canım sen eğer çalışıyorsan heyet raporu alabilirsin bu durumundan ötürü. Bir de aklında olsun şehir hastanesinde perinatolog var. Riskli gebelik grubuna giriyor perinatolog. O yüzden normal kadın doğum polikliniğine gidersen açar sana sistemi. Perinatolog da inceleyebilir. Daha ayrıntılı ve özenli oluyor.Tekrar çok geçmiş olsun.

Canım benimm inşaallah o günler de gelecek. Haziranı düşündükçe içim bir tuhaf oluyor. Bu aralar doğum videoları izleyip duruyorum. Allah'ım ne muhteşem bir şey o ilk nefesi görmek.

Afiyet olsun kuzum.
Sakatat önermiyorlar ama kokoreçi bilmiyorum.
Mesela ciğerde çok fazla A vitamini varmış ve çok zararlıymış.
Dün uygulamada okumuştum.
Biliyorum. Kokoreçte de var a vitamini ama ciğer kadar değil. Kokoreç vs. Biraz hijyen yüzünden de önerilmiyor ama eşim tanıdığı bildiği bir yerden 4.5 kiloluk kuzu sarma yaptırtmış canım istedi deyince. Bunu bitirmeliyiz, evde kalırsa arada isterim ben dedim. Arkadaşları toplayıp direkt kocaman mangal kurduk. 4.5 kiloyu yaklaşık 1.5 saatte bitirdik. Allah affetsin. toksoplazma bağışıklığım var ona güvendim sanırım biraz.

Evet, solda görünüyor canım.
Karından baktıysa erkek derdim ben buna.
Erkek demiştin canım. Ben de erkek hissediyorum demiştim. Ama minnak sürpriz yaptı bana.Eşimle cinsiyetten iddiaya girmiştik 1500 lirasına. Kaybettim tabii. Parayı ödedim. Ertesi gün doğum hediyesi Umay ana kolyesi istedim. altına alerjim var o yüzden gümüş yaptıracak. O 1500ü gıdım gıdım geri almak için sürekli plan yapıyorum.

Dün Ertan hoca üniversite hastanesine yönlendirincr oraya gittim hepsi onun öğrencileriydi adını verince daha da çok ilgilendiler.Şuan yapabiliceğin tek şey plasentanın yukarı çıkmasını beklemek dediler.erken haftalar olduğu için ümitliyim daha 12deyim 24 e kadar çıkar diye ümit ediyorum bakalım 16. Haftamda kontrolüm var duruma göre perinatoloğa gideceğm

Kız biraz daha bekle kolye için, belki yanlış görmüştür doktor.

Ohhhhh, afiyet olsun.

Kesinlikle katılıyorum, biraz laf oyunu yapıyorlar ki bana da doğum için bekleme süresi 12 ay dediği halde sonradan 2. Poliçede hamile kalmalıydınız ded çıktı. Demir hayat yapalım dedi 6.000 civarıydı. Kalsın dedim, bulunduğum şehirde muayene 100-150 arası, doğum da 2000-2500

acele etme canım. Büyük ihtiyaçlar için internetten indirim kovala. Diğerlerini de yavaş yavaş bir liste yaparsın listeye göre alırsın. Mağazalarda gerçekten gereksiz çok şey satıyorlar acemilikten yararlanıp. Ben o konuda çok kazık yedim çok da araştırdım ilk çocukta ilerleyen zamanlarda liste yaparız gerekli şeyleri alırsın. gereksiz şeyleri almazsın. Ben mesela ilk çocuk diye tee o zaman bin tl olan bi mama sandalyesi almıştım. sonra blw ile ek gıdaya geçince çok kirlendi yıkamak falan çok zor geldi. Gittim ikea antilop aldım en ucuzlardan biriydi. hep onu kullandık. Bebeyle beraber banyoya götürüp ikisini bir yıkıyorduk ilk çocukta özeniyor insan herşeyin en iyisi olsun diye ama bazı şeyler gerçekten çok gereksiz masraf.

Fiyatlar uygunmuş iyi ki yaptırmamışsın. Çünkü o sonradan yapılan paketler hastanede ekstra yatışı da karşılamıyormuş. Allah korusun ekstra bir kalma ihtiyacı olsa. Ki ben ilkinde 4 gece ekstra kaldım. Dünyanın parası tutuyor özelde. bu sigortalar zaten muayene ve doğum parasına yaklaşık denk geliyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…