- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 33
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.941
Ne kadar acil? Normal suya koyunca baya çabuk çözülüyor da mikrodalga bilemedimYa benim acil buzluktaki eti çözdürmem lazım da, mikrodalga sorun olur mu acaba hamilelikte
bu yazıyı yazıktan sonra direk mapfrenin kendi müşteri hizmetlerini aradım. sigortacınız sizi yanlış yönlendirmiş dedi. 4 ay değil 1 yıl bekleme süresi dedi. benim ocak ayında doluyormuş 1 yılım. ocak ayından sonra değerlendirmeye alınırsınız dedi. dedim ne demek değerlendirmeye alınmak kesin değil mi karşılayıp karşılamayacağı. yok dedi. şaka gibi. ben kadına dedim ki içim de tutamam ya çocuğu doğmak isterse siz karşılamazsanız ne olcak. 1 hafta öncesinde doğum yapmak istediğiniz hastaneye başvuru yapıcaksınız hastane bize bildircek biz de ona göre karşılayıp karşılamadığını söylücez dediYa sigorta işine mesafeli olmamın sebebi bu. Çünkü satarken her şey güllük gülistanlık daha önce de yaptırmadığım için ne soracağını bilemiyor insan doğum sigortası diyince her şey dahil gibi geliyo tam bilgilendirme yapmadıklarını düşünüyorum biz bilmiyoruz ki ne kapsar ne kapsamaz söylemeleri lazım
ben mikrodalgada çözdürüyorum kuzuYa benim acil buzluktaki eti çözdürmem lazım da, mikrodalga sorun olur mu acaba hamilelikte
Mikrodalgayi normalde de sağlıklı bulmuyorlar ki şuan gebelik var hassas olmanız gerekiyor. Naçizane fikrim bence suda çözdürün.Ya benim acil buzluktaki eti çözdürmem lazım da, mikrodalga sorun olur mu acaba hamilelikte
tamam canım. Şuan yanımda yok. eve gidince ekleyim akşam. TeşekkürlerKesede bebeği ilk gördüğün usg varsa Ramzi’ye göre bakalım canım.
hahahah aynı benkızlarr 8+4 üm 12. Haftama kadar anneme söylemeyi düşünmüyorum bu hafta anneme geldim.Ama çok bulantım oluyor çaktırmamamda lazım yandımilk gebeliğimde doktorum prilam vermişti kullanıyordum hala 1 kutu var gece yatmadan 1 hap mı içiyorduk onu unuttum kullananlar varsa yazabilir mi?
canım sen sigortayı ocakta yaptırdıysan senin poliçen ocakta bitecek zaten. Tahmin ettiğim kadarıyla mevcut yaptırdığın poliçe doğumunu kapsamaz zaten. Ben de yaptırdım doğumu kapsayan tamamlayıcı sigorta. Dedikleri gibi 1 yıl hamilelik olmadan ödedik. 2. yılda hamilelik oldu. Şimdi benim rutin kontrollerim dahil kapsıyor sgk ücreti olan 15 dışında ücret ödemiyorum. Ama sigortacın seni çok yanlış yönlendirmiş gibi geldi bana. sen detaylıca bir tekrar konuş istersen.bu yazıyı yazıktan sonra direk mapfrenin kendi müşteri hizmetlerini aradım. sigortacınız sizi yanlış yönlendirmiş dedi. 4 ay değil 1 yıl bekleme süresi dedi. benim ocak ayında doluyormuş 1 yılım. ocak ayından sonra değerlendirmeye alınırsınız dedi. dedim ne demek değerlendirmeye alınmak kesin değil mi karşılayıp karşılamayacağı. yok dedi. şaka gibi. ben kadına dedim ki içim de tutamam ya çocuğu doğmak isterse siz karşılamazsanız ne olcak. 1 hafta öncesinde doğum yapmak istediğiniz hastaneye başvuru yapıcaksınız hastane bize bildircek biz de ona göre karşılayıp karşılamadığını söylücez dedi
Benim çok samimi arkadaşım sigortacı oda bana 1 yıl süre geçmesi lazım demişti bugün o 2 sigortayı sorarım ben ona sanada haber veririmYa sigorta işine mesafeli olmamın sebebi bu. Çünkü satarken her şey güllük gülistanlık daha önce de yaptırmadığım için ne soracağını bilemiyor insan doğum sigortası diyince her şey dahil gibi geliyo tam bilgilendirme yapmadıklarını düşünüyorum biz bilmiyoruz ki ne kapsar ne kapsamaz söylemeleri lazım
aynen canım sigortacım beni baya yanlış yönlendirmiş. bana 4 ay yasak dedik. sonrasın da sıkıntı yok dedi. ve adamı her aradığım da farklı bir şey söyledi. bana 1 yıl deseydi ben 1 yıl beklerdim ki zaten. iyi ki gaza gelip 4 ay geçtikten sonra yapmamışım çocuğu. şimdi en azında birkaç ay sadece cebimden para çıkacak. 2022 ocaktan sonra sanırım benim işe yarayacak. umarım işe yarar. bekleme süresin de beklemediniz demezler inş.canım sen sigortayı ocakta yaptırdıysan senin poliçen ocakta bitecek zaten. Tahmin ettiğim kadarıyla mevcut yaptırdığın poliçe doğumunu kapsamaz zaten. Ben de yaptırdım doğumu kapsayan tamamlayıcı sigorta. Dedikleri gibi 1 yıl hamilelik olmadan ödedik. 2. yılda hamilelik oldu. Şimdi benim rutin kontrollerim dahil kapsıyor sgk ücreti olan 15 dışında ücret ödemiyorum. Ama sigortacın seni çok yanlış yönlendirmiş gibi geldi bana. sen detaylıca bir tekrar konuş istersen.
Sompo sigorta teklif gönderdi şimdi. 9 muayene ve doğumu kapsıyormuş. Yalnız saçma olan doğum şeklini seçmeni istiyor ilk başta. Ne bileyim ben nasıl doğuracağımıBenim çok samimi arkadaşım sigortacı oda bana 1 yıl süre geçmesi lazım demişti bugün o 2 sigortayı sorarım ben ona sanada haber veririm
ben gittiğim de doktor 1 hafta daha bebek büyüsün 12. haftanda yapalım demişti canımKızlar ikili test yaptıranlar kaç+kaç ta yapıldı acaba cumartesi 11+2 ya da 11+3 olacağım belki daha da büyük bilmiyorum.
Gitsem yapılır mı acaba doğru sonuç verir mi 1 hafta kadar küçüktü bebek. Ama toparlamis da olabilir sat a göre cumartesi 12+0 olmam gerekiyor. Normalde diğer Perşembe gidecektim ama geç olur mu ikili test için 12+5. Çok kafam karıştı
benim bildiğim 11'den sonra 14'e kadar yapılıyoKızlar ikili test yaptıranlar kaç+kaç ta yapıldı acaba cumartesi 11+2 ya da 11+3 olacağım belki daha da büyük bilmiyorum.
Gitsem yapılır mı acaba doğru sonuç verir mi 1 hafta kadar küçüktü bebek. Ama toparlamis da olabilir sat a göre cumartesi 12+0 olmam gerekiyor. Normalde diğer Perşembe gidecektim ama geç olur mu ikili test için 12+5. Çok kafam karıştı
SelamKızlar ikili test yaptıranlar kaç+kaç ta yapıldı acaba cumartesi 11+2 ya da 11+3 olacağım belki daha da büyük bilmiyorum.
Ben var ya çatladım resmen herkes bekliyordu istiyordu anca bi hafta dayanabildim 5. Haftada söylemiştimkızlarr 8+4 üm 12. Haftama kadar anneme söylemeyi düşünmüyorum bu hafta anneme geldim.Ama çok bulantım oluyor çaktırmamamda lazım yandımilk gebeliğimde doktorum prilam vermişti kullanıyordum hala 1 kutu var gece yatmadan 1 hap mı içiyorduk onu unuttum kullananlar varsa yazabilir mi?
Merhabalar... ben de birkaç gündür sessiz sessiz takip edenlerdenim. Kayıp yaşayanlarla üzüldüm, güzel haber paylaşanlarla sevindim... 6+3 üm ben de. 10 yıllık evliyim. Pcos nedeniyle yumurtlamam olmadığı için hiç hamile kalamamıştım. Klomenle yumurtlama sağlansa da hiç biri pozitif sonuçlanmamıştı. İki aşılama negatifim var 6 yıl olmuştur herhalde. Tamamen çocuksuz bir hayat tarzı benimsemiştim artık. Ev düzenim, sosyal hayatım, hedeflerim... hiçbirinde çocuk hayali yoktu. Her beklenti ayrı bir yara oluyordu çünkü. Tam bir hafta önce hayatımın en büyük hadisesini yaşadım. Adet sancım olmasına rağmen bir türlü adet gelmediği için test yaptım ve hayatımda ilk defa o kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm saniyeler içerisinde. Kim bilir yaptığım kaçıncı gebelik testidir. Negatifi görünce psikolojik olarak aklımdan atıyorum gebelik fikrini iyi geliyor kendi hayatıma odaklanıyorum, şüphelenmiyorum vs diye öyle yapmıştım. Ama Rabbim bir hediye göndermiş meğerse bana onun belirtileriymiş yaşadıklarım. Nasıl mutluyum, nasıl bir şok yaşadım, nasıl heyecanlıyım tarif edilemez. Okuduğuma göre birkaç yıldır bekleyenler varmış. Tüp bebek hamileleri var... 3-5 yıl ile 10 yıl arasında psikoloji açısından pek bir fark olmuyor. Hatta benim için ilk zamanlar çok çok daha zordu. O yüzden neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Ama geçti her şey bunun farkındayım.
İstediği zamanda hamile kalan da yıllarca bekleyen de burda bebeği için aynı korkuları sevinçleri yaşıyor. Rabbim hepinize bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da dua edin kızlar.
Mesajın sonuna geldiğimde benim de gözlerim dolmuştuYaaaa gözlerim dolu dolu okudumSağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Anladım canım şu şey kafamı karıştırıyor ya hani 10+5 sen 11. Haftada oluyorsun ya ama sanırım doktorlar öyle hesaplamiyor 10+5 sen 10. Haftadasin diyorlarben gittiğim de doktor 1 hafta daha bebek büyüsün 12. haftanda yapalım demişti canım
Hıh bunu öğrendiğim çok iyi oldu sağol kuzum o zaman benim de geç olmaz haftaya Perşembebenim bildiğim 11'den sonra 14'e kadar yapılıyo
benimkini 12+6'da yapmış oldular
Bu sefer giderim küçük olur bakamaz falan diye de endişelendim şimdi yazdım doktoruma bakalım ne diyecek tabi o kadar karışık yazdım ki inşallah anlayıp cevap verebilirSelamdün doktoru aradım ben de ne zaman gelcem diye 12. Haftada dedi. Randevuyu 11+6 için aldım. Yapılır diye düşünüyorum. 3 lt su iç dedi gelmeden sabah sabah Nası içilecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?