Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kızlar ❤
yazdıklarınızı okuyorum fakat yorum yapacak çok zaman bulamıyorum
Hamileliğin ilk zamanlarını mumla arıyorum o kadar çok uykum var ki ayakta zor duruyorum
iştah 0 yemesem günlerce yemem Bulantı değil ama tiksinme hat safhada
Gece mide yanması başladı bu hafta 2 yastıkla yatıyorum nerdeyse oturur pozisyonda gece tuvalete kalkmaktan bıktım zaten hiç kesilmedibirde yaşayan var mı bilmiyorum göbek deliği çevresinde bildiğin elektrik çarpması gibi ağrı oluyor sürekli değil ama girip çıkıyor idrarda enfeksiyon falan çıkmadı zaten ağır bişey yiyemiyorum kabız da değilim doktora gitsem hangi bölüm bakar bilmiyorum fikri olan var mı?

Doğum paketi alındığı zaman sigortadan, içerisinde annelik rutin kontrol diye bir şey ekletilmesi gerekiyordu. Aksi takdirde sizin normal rutin aylık gittiğiniz kontroller karşılanmayıp sadece doğumunuz karşılanırmış. Aylık kontroller için annelik rutin kontrol paketi ekletilmesi gerekiyormuş bilginize..

bu yazıyı yazıktan sonra direk mapfrenin kendi müşteri hizmetlerini aradım. sigortacınız sizi yanlış yönlendirmiş dedi. 4 ay değil 1 yıl bekleme süresi dedi. benim ocak ayında doluyormuş 1 yılım. ocak ayından sonra değerlendirmeye alınırsınız dedi. dedim ne demek değerlendirmeye alınmak kesin değil mi karşılayıp karşılamayacağı. yok dedi. şaka gibi. ben kadına dedim ki içim de tutamam ya çocuğu doğmak isterse siz karşılamazsanız ne olcak. 1 hafta öncesinde doğum yapmak istediğiniz hastaneye başvuru yapıcaksınız hastane bize bildircek biz de ona göre karşılayıp karşılamadığını söylücez dedi

Ya benim acil buzluktaki eti çözdürmem lazım da, mikrodalga sorun olur mu acaba hamilelikte
Mikrodalgayi normalde de sağlıklı bulmuyorlar ki şuan gebelik var hassas olmanız gerekiyor. Naçizane fikrim bence suda çözdürün.

hahahah aynı ben 9+2yim bizde cinsiyeti belli olana kadar kimseye söylememe kararı aldık. kimse bimediği için de aşırı keyifli ve stresssiz bir hamilelik geçiriyorum.

canım sen sigortayı ocakta yaptırdıysan senin poliçen ocakta bitecek zaten. Tahmin ettiğim kadarıyla mevcut yaptırdığın poliçe doğumunu kapsamaz zaten. Ben de yaptırdım doğumu kapsayan tamamlayıcı sigorta. Dedikleri gibi 1 yıl hamilelik olmadan ödedik. 2. yılda hamilelik oldu. Şimdi benim rutin kontrollerim dahil kapsıyor sgk ücreti olan 15 dışında ücret ödemiyorum. Ama sigortacın seni çok yanlış yönlendirmiş gibi geldi bana. sen detaylıca bir tekrar konuş istersen.

Reactions: kdv
Benim çok samimi arkadaşım sigortacı oda bana 1 yıl süre geçmesi lazım demişti bugün o 2 sigortayı sorarım ben ona sanada haber veririm

aynen canım sigortacım beni baya yanlış yönlendirmiş. bana 4 ay yasak dedik. sonrasın da sıkıntı yok dedi. ve adamı her aradığım da farklı bir şey söyledi. bana 1 yıl deseydi ben 1 yıl beklerdim ki zaten. iyi ki gaza gelip 4 ay geçtikten sonra yapmamışım çocuğu. şimdi en azında birkaç ay sadece cebimden para çıkacak. 2022 ocaktan sonra sanırım benim işe yarayacak. umarım işe yarar. bekleme süresin de beklemediniz demezler inş.

Kızlar ikili test yaptıranlar kaç+kaç ta yapıldı acaba cumartesi 11+2 ya da 11+3 olacağım belki daha da büyük bilmiyorum.
Gitsem yapılır mı acaba doğru sonuç verir mi 1 hafta kadar küçüktü bebek. Ama toparlamis da olabilir sat a göre cumartesi 12+0 olmam gerekiyor. Normalde diğer Perşembe gidecektim ama geç olur mu ikili test için 12+5. Çok kafam karıştı

Benim çok samimi arkadaşım sigortacı oda bana 1 yıl süre geçmesi lazım demişti bugün o 2 sigortayı sorarım ben ona sanada haber veririm
Sompo sigorta teklif gönderdi şimdi. 9 muayene ve doğumu kapsıyormuş. Yalnız saçma olan doğum şeklini seçmeni istiyor ilk başta. Ne bileyim ben nasıl doğuracağımısezaryen seçtim. 6 bin lira çıktı. Kafama yatmadı desem yalan olur çünkü sadece doğuma o kadar demişlerdi hastaneyi aramıştım. Sen de Sorduktan sonra yazarsan çok sevinirim

ben gittiğim de doktor 1 hafta daha bebek büyüsün 12. haftanda yapalım demişti canım

benim bildiğim 11'den sonra 14'e kadar yapılıyo

benimkini 12+6'da yapmış oldular

Selam dün doktoru aradım ben de ne zaman gelcem diye 12. Haftada dedi. Randevuyu 11+6 için aldım. Yapılır diye düşünüyorum. 3 lt su iç dedi gelmeden sabah sabah Nası içilecekse

Ben var ya çatladım resmen herkes bekliyordu istiyordu anca bi hafta dayanabildim 5. Haftada söylemiştim prilam bulantı yoğunluğuna göre 4’e kadar çıkılıyor. En düşük yatmadan 2 tane içiliyor. Bulantı Çoksa sabah da duruma göre 1 veya 2 tane daha. Doktor bu şekilde söylemişti

Yaaaa gözlerim dolu dolu okudum Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Mesajın sonuna geldiğimde benim de gözlerim dolmuştu
hepimizi güzel şeyler bekliyor yavrularımız da sağlıcakla gelecekler inşallahOuuyyyyy yerim ben onları. Haziranda buralar hep bebiş kokacak hazır mıyız

ben gittiğim de doktor 1 hafta daha bebek büyüsün 12. haftanda yapalım demişti canım
Anladım canım şu şey kafamı karıştırıyor ya hani 10+5 sen 11. Haftada oluyorsun ya ama sanırım doktorlar öyle hesaplamiyor 10+5 sen 10. Haftadasin diyorlar
benim bildiğim 11'den sonra 14'e kadar yapılıyo

benimkini 12+6'da yapmış oldular
Hıh bunu öğrendiğim çok iyi oldu sağol kuzum o zaman benim de geç olmaz haftaya Perşembe çok teşekkür ederim
Selam dün doktoru aradım ben de ne zaman gelcem diye 12. Haftada dedi. Randevuyu 11+6 için aldım. Yapılır diye düşünüyorum. 3 lt su iç dedi gelmeden sabah sabah Nası içilecekse
Bu sefer giderim küçük olur bakamaz falan diye de endişelendim şimdi yazdım doktoruma bakalım ne diyecek tabi o kadar karışık yazdım ki inşallah anlayıp cevap verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…