Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
YA bu hafta benim de kafamı karıştırıyor. Şu an Banu çiftçi uygulaması kullanıyorum takip için o da bana 9+ olduğunda 10. Haftadasın diyor. Şimdi biz 39+ da mı doğuracaz 40+da mı hajsjshsh

Doktorum 11 ile 14. Haftalar arasında yapıldığını söyledi.

YA bu hafta benim de kafamı karıştırıyor. Şu an Banu çiftçi uygulaması kullanıyorum takip için o da bana 9+ olduğunda 10. Haftadasın diyor. Şimdi biz 39+ da mı doğuracaz 40+da mı hajsjshsh
Ayy hiç sorma oraları hiç düşünemiyorum
Doktorum 11 ile 14. Haftalar arasında yapıldığını söyledi.
Teşekkür ederim evet bana da öyle demişti sanırım 11 olmuş 14 olmuş fark etmiyor o haftalar arası aynı duyarlılığa sahip bir test

Cnm benim bugün 11+2
doktorum bugün için çağırdı burun ve ense kalınlığı ölçümü için

inşallah halledersin canım. Hayat zaten çok pahalı. Bir de böyle para boşa gidince üzülüyor insan.

Yok canım hiç kullanmadım şampuanını. Güneş kremi, termal su, çeşitli kremleri denedim ama şampuan denemedim hiç.

Ben ıslak mendil stoğu ile başladım. 1 yaşını doldurana kadar yetecek ıslak mendil stokladık.

Ben ıslak mendil stoğu ile başladım. 1 yaşını doldurana kadar yetecek ıslak mendil stokladık.
canım bu ekonomide stok yapmak çok mantıklı ama ıslak mendil, bez gibi ürünleri çok stoklamamak lazım. Bebeğin keyfine göre değiştirmek gerekebiliyor çünkü. bebekten bebeğe değişiyor. mesela bazıları pişik yapmıştı oğlumda sadece molfiks kullanabildik bezi. Islak mendil de tamamen su+pamuk olanlardansa sorun yok ama diğerleri de alerji yapabiliyor aklında olsun

Sadece saf su bambu ve pamuk canım. Sleepy natural’in. Bez işine ondan giremedim ama sonuçta saf su alerji yapmaz diye düşünüyorum. Bez parası olarak da gram altın alıyorum ayda bir valla. Allah yardımcımız olsun.

Hiçbir şey almadım ben ya. İhtiyaç listesinin nokta atışı vahşi yoluyla inmesini bekliyorumne seçeceğim nasıl seçeceğim bebeğe hiçbir fikrim yok tam satıcıların kandırcağı sudan çıkmış balık

Kuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmış
Kanda sıkıntı olmaz ama belki ultrasonda bebek biraz daha büyüsün bakalım diyebilir bana öyle dedi
Hayırlısıyla inşallah o günlerde gelecek
Ben pek bir şey yiyemiyorum kilo almışım ama annem vermişsin diyor Aynı bende yarım saat 1 saat sonra acıkıyorum.

Güzel haberlerle gel inşallah canım cumartesi günü

Canım benim de bir ara çok baş ağrılarım oldu. Ekmeği de galetayı da tam buğday veya Çavdarlı yemeye başladım.
Çok şükür, daha iyiyim şimdi.

Dün gece uyumadan önce çok baş dönmesi oldu, tansiyonum normaldi.
Biraz çubuk kraker yiyip uyuyabildim.

2 kilo verdim şimdiye kadar, daha vermem umarım.

Benim de Cumartesi sabah 9’da kontrolüm var. 11+0 olucaz inşallah, belki ense kalınlığına falan bakar. Bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun, inşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin canım.

-C-A-N-A-N- canım bu tanzimin mantığı , ilk görüntülerde embriyo eğer sağ taraftaysa erkek, sol taraftaysa kız mı?vajinal olarak yani.mantığı anlamaya çalışıyorum da
Evet canım, aynen.
Ama Ramzi yazınca çıkan fotoğrafları iyi incelemek lazım.
Üst alt falan var.

Sana kız demişiz bu arada.

inşallah halledersin canım. Hayat zaten çok pahalı. Bir de böyle para boşa gidince üzülüyor insan.
aynen öyle canım umarım hallolur beklemekten başka bir çare yok
Ben ilk 6+0 da duydum kalp atışını 149 idi canım. Cinsiyet kız.
aha seninki de kalp atışına göre tutmuş :)
hem de nasıl. aslında güvendiğim birisiydi. sabah eşime anlattım eşim aramış sigortacıyı. o da bunu ilk defa size yapmadım ben kendi eşimde de bu şekilde yararlandı merak etmeyin sigorta doğumunuzu karşılıcak demiş. bakalım kısmet ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…