- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.961
YA bu hafta benim de kafamı karıştırıyor. Şu an Banu çiftçi uygulaması kullanıyorum takip için o da bana 9+ olduğunda 10. Haftadasın diyor. Şimdi biz 39+ da mı doğuracaz 40+da mı hajsjshshAnladım canım şu şey kafamı karıştırıyor ya hani 10+5 sen 11. Haftada oluyorsun ya ama sanırım doktorlar öyle hesaplamiyor 10+5 sen 10. Haftadasin diyorlar
Bu sefer giderim küçük olur bakamaz falan diye de endişelendim şimdi yazdım doktoruma bakalım ne diyecek tabi o kadar karışık yazdım ki inşallah anlayıp cevap verebilir
Doktorum 11 ile 14. Haftalar arasında yapıldığını söyledi.Kızlar ikili test yaptıranlar kaç+kaç ta yapıldı acaba cumartesi 11+2 ya da 11+3 olacağım belki daha da büyük bilmiyorum.
Gitsem yapılır mı acaba doğru sonuç verir mi 1 hafta kadar küçüktü bebek. Ama toparlamis da olabilir sat a göre cumartesi 12+0 olmam gerekiyor. Normalde diğer Perşembe gidecektim ama geç olur mu ikili test için 12+5. Çok kafam karıştı
Ayy hiç sormaYA bu hafta benim de kafamı karıştırıyor. Şu an Banu çiftçi uygulaması kullanıyorum takip için o da bana 9+ olduğunda 10. Haftadasın diyor. Şimdi biz 39+ da mı doğuracaz 40+da mı hajsjshsh
Teşekkür ederim evet bana da öyle demişti sanırım 11 olmuş 14 olmuş fark etmiyor o haftalar arası aynı duyarlılığa sahip bir testDoktorum 11 ile 14. Haftalar arasında yapıldığını söyledi.
Cnm benim bugün 11+2Kızlar ikili test yaptıranlar kaç+kaç ta yapıldı acaba cumartesi 11+2 ya da 11+3 olacağım belki daha da büyük bilmiyorum.
Gitsem yapılır mı acaba doğru sonuç verir mi 1 hafta kadar küçüktü bebek. Ama toparlamis da olabilir sat a göre cumartesi 12+0 olmam gerekiyor. Normalde diğer Perşembe gidecektim ama geç olur mu ikili test için 12+5. Çok kafam karıştı
inşallah halledersin canım. Hayat zaten çok pahalı. Bir de böyle para boşa gidince üzülüyor insan.aynen canım sigortacım beni baya yanlış yönlendirmiş. bana 4 ay yasak dedik. sonrasın da sıkıntı yok dedi. ve adamı her aradığım da farklı bir şey söyledi. bana 1 yıl deseydi ben 1 yıl beklerdim ki zaten. iyi ki gaza gelip 4 ay geçtikten sonra yapmamışım çocuğu. şimdi en azında birkaç ay sadece cebimden para çıkacak. 2022 ocaktan sonra sanırım benim işe yarayacak. umarım işe yarar. bekleme süresin de beklemediniz demezler inş.
Yok canım hiç kullanmadım şampuanını. Güneş kremi, termal su, çeşitli kremleri denedim ama şampuan denemedim hiç.Avene’nin şampuanlarından denediniz mi hiç?? Ben tüm cilt bakım ürünlerimi değiştirdim şampuanı atlamışımavene şampuan için kötü yorum yazmışlar kullandıysan paylaşır mısın
Ben ıslak mendil stoğu ile başladım. 1 yaşını doldurana kadar yetecek ıslak mendil stokladık.benim de önceki gidişimde çok kuduruktu, hâlâ açıp açıp izliyoruz videoyu çok komik yaa
bu defa uyuyodu, doktor sen acıkınca uyur dedi, yavrııım açlıktan parmaklarını emiyodu
ayy cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyo bu demektir kiii masraflar başlıyooo ahahaa
Ramzi bir bende tutmadı galiba.Yalnız bu ramziye inanmıyordum ama baya tutmaya başladıben bilemedim ama şimdi 5+6 daki ultrasona baktım da sağa daha yakın gibi geldi ama ortada gibi de geldi anlayamadım sanki sağ diyebilir miyiz buna -C-A-N-A-N-
canım bu ekonomide stok yapmak çok mantıklı ama ıslak mendil, bez gibi ürünleri çok stoklamamak lazım. Bebeğin keyfine göre değiştirmek gerekebiliyor çünkü.Ben ıslak mendil stoğu ile başladım. 1 yaşını doldurana kadar yetecek ıslak mendil stokladık.
Ben ilk 6+0 da duydum kalp atışını 149 idi canım. Cinsiyet kız.ya bir de cinsiyeti belli olan arkadaşlar kalp atışını kaç duymuştunuz hatırlıyor musunuz ? bazen kalp atışı da belli ediyor diyorlar
Sadece saf su bambu ve pamuk canım. Sleepy natural’in. Bez işine ondan giremedim ama sonuçta saf su alerji yapmaz diye düşünüyorum. Bez parası olarak da gram altın alıyorum ayda bir valla. Allah yardımcımız olsun.canım bu ekonomide stok yapmak çok mantıklı ama ıslak mendil, bez gibi ürünleri çok stoklamamak lazım. Bebeğin keyfine göre değiştirmek gerekebiliyor çünkü.bebekten bebeğe değişiyor. mesela bazıları pişik yapmıştı oğlumda sadece molfiks kullanabildik bezi. Islak mendil de tamamen su+pamuk olanlardansa sorun yok ama diğerleri de alerji yapabiliyor aklında olsun
Hiçbir şey almadım ben ya. İhtiyaç listesinin nokta atışı vahşi yoluyla inmesini bekliyorumcanım bu ekonomide stok yapmak çok mantıklı ama ıslak mendil, bez gibi ürünleri çok stoklamamak lazım. Bebeğin keyfine göre değiştirmek gerekebiliyor çünkü.bebekten bebeğe değişiyor. mesela bazıları pişik yapmıştı oğlumda sadece molfiks kullanabildik bezi. Islak mendil de tamamen su+pamuk olanlardansa sorun yok ama diğerleri de alerji yapabiliyor aklında olsun
Kuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmışaynen canım sigortacım beni baya yanlış yönlendirmiş. bana 4 ay yasak dedik. sonrasın da sıkıntı yok dedi. ve adamı her aradığım da farklı bir şey söyledi. bana 1 yıl deseydi ben 1 yıl beklerdim ki zaten. iyi ki gaza gelip 4 ay geçtikten sonra yapmamışım çocuğu. şimdi en azında birkaç ay sadece cebimden para çıkacak. 2022 ocaktan sonra sanırım benim işe yarayacak. umarım işe yarar. bekleme süresin de beklemediniz demezler inş.
Kanda sıkıntı olmaz ama belki ultrasonda bebek biraz daha büyüsün bakalım diyebilir bana öyle dediKızlar ikili test yaptıranlar kaç+kaç ta yapıldı acaba cumartesi 11+2 ya da 11+3 olacağım belki daha da büyük bilmiyorum.
Hayırlısıyla inşallah o günlerde gelecekMesajın sonuna geldiğimde benim de gözlerim dolmuştu
hepimizi güzel şeyler bekliyor yavrularımız da sağlıcakla gelecekler inşallahOuuyyyyy yerim ben onları. Haziranda buralar hep bebiş kokacak hazır mıyız
Ben pek bir şey yiyemiyorum kilo almışım ama annem vermişsin diyorKızlar nasıl gidiyor hamilelik benim bulantı geçti ama her akşam başım ağrıyorve nedense kahvaltı ediyorum sonra hemen acıkıyorum gibi geliyor kilo aldınız mı hiç?
Cumartesi ikili teste gideceğim dua edin olur mu
Seninkine ben mi baktım canım?Ramzi bir bende tutmadı galiba.
Ben geçen hafta hayvan gibi kokoreç yedim.Eşim çiğ köfte almış, dayanamadım 2 tane yedim.
Benim gibi başka kendini tutamayan var mı?
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim bulantı geçti ama her akşam başım ağrıyorve nedense kahvaltı ediyorum sonra hemen acıkıyorum gibi geliyor kilo aldınız mı hiç?
Cumartesi ikili teste gideceğim dua edin olur mu
Evet canım, aynen.-C-A-N-A-N- canım bu tanzimin mantığı , ilk görüntülerde embriyo eğer sağ taraftaysa erkek, sol taraftaysa kız mı?vajinal olarak yani.mantığı anlamaya çalışıyorum da
aynen öyle canım umarım hallolur beklemekten başka bir çare yokinşallah halledersin canım. Hayat zaten çok pahalı. Bir de böyle para boşa gidince üzülüyor insan.
aha seninki de kalp atışına göre tutmuş :)Ben ilk 6+0 da duydum kalp atışını 149 idi canım. Cinsiyet kız.
hem de nasıl. aslında güvendiğim birisiydi. sabah eşime anlattım eşim aramış sigortacıyı. o da bunu ilk defa size yapmadım ben kendi eşimde de bu şekilde yararlandı merak etmeyin sigorta doğumunuzu karşılıcak demiş. bakalım kısmet ya.Kuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmış
Kanda sıkıntı olmaz ama belki ultrasonda bebek biraz daha büyüsün bakalım diyebilir bana öyle dedi
Hayırlısıyla inşallah o günlerde gelecek
Ben pek bir şey yiyemiyorum kilo almışım ama annem vermişsin diyorAynı bende yarım saat 1 saat sonra acıkıyorum.
Güzel haberlerle gel inşallah canım cumartesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?