Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya genel ya epidural oluyorsun kuzum. İsteğe bağlı. Ablam sadece belden uyuşturuldu sezeryanda. Genelde komple bayılıyorsun

Umarım çıkar. Birçok kişinin de çıkıyor zaten. Moralini sakın bozma. Evde yan gelip yatmanın keyfini çıkar. Her şey güzel olacak.

canım buna kadar seçmek çok saçma. Zaten genel anesteziyi doğumda çoğu kişi tercih etmiyor. doktor bir zorunluluk görürse ya da sağlık durumuna göre karar veriyor anestezi şekline. sigortalar da iyice saçmaladı artık. Nerden bilebilirsin ki normal mi sezeryan mı sezeryan ise lokal mi genel mi.. Saçmalık.

Evet öyle. Ama 3 sigorta firması hamileyken yapıyor. Bi bakın bence belki daha uyguna gelir.
Bu sigorta firmaları hangis canım. Ben kendi doktorumla doğumla ilgili daha hiç bişey konuşmadım. Erken degil mi ? Bilemedim . rollercoaster canım pasacigin geliyormuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı anasına babasına vatanına hayırlı evlat olmayı nasip etsin çok sevindim

evet öyleymiş minik tontik erkekmiş amiin sağlıkla gelsin hepimizin minnoşları

sen ne zaman gidiyosun doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…