Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde çıktı göbeğim iyiden ay bende de vardı bitirene kadar yedim diş etlerim sızladı sonra

ay hayıır bebek de olabilir

küçücük top gibi çıkmaya başlıyo çünkü

beyaz leblebi bulantı kesilene kadar en iyi arkadaştır

3 türlü yapabiliyorlar sezeryanı. Uyutulan dediğin genel anestezi ile tamamen bilinç kapalı. Spinal anestezi omurgadan bir iğne yapıp belden aşağısı uyuşuk, doğum anında bilinç açık. Epiduralde omurgadan kateter takıp anestezik maddeyi az az verip yine doğum anında bilinç açık. Spinalle epiduralin farkı epiduralde ilaç doğum sonrası da verilir, ağrı hep kontrollü olur. Hatta bazı hastaneler spinal+epidural kombo yapıyormuş:))

Yalnız birazcık da bebek olabilir:)))) bebek daha minik olsa da rahim ortalama greyfurt kadar oluyormuş bu haftalarda:))))) benim de sanki bi tık çıktı pantolonlarım çok sıkıyo. Eyvah diyorum

Evet, okudum onu ben de.
Göbek çevresi çok yağlı olanlarda belki fark edilmeyebilir ama az yağlı olanlarda ilk yumurta gibi genital bölgeye yakın yerde çıkıyormuş.
Hemen yukarıya göbek kısmında değil yani.

Tecrübeliler daha iyi bilir.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz canım.

Ay hep merak ediyordum bu spinalle epiduralin ne farkı var diye.

.

My-little-bird canım, o tüylenme bende de var maalesef.
Üst bacakta da çıkmaya başladı.

Doğumdan sonra dökülmezse, Allah’ın izniyle çaresine bakıcaz artık.
Canım belki biliyorsundur, gebelikte çikan tüyleri almayınca doğumdan sonra dökülüyor diyorlar. Alırsak tekrar çıkıyormuş

Hastane sadece sezaryen diye fiyat verdi demek fark etmiyor fiyatı. Vay be neler öğreniyoruz ne kadar mucizevi bişi resmen karnını yarıp içinden insan çıkarıyorlar

Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz canım.

Ay hep merak ediyordum bu spinalle epiduralin ne farkı var diye.

.
Ben de önce omurga ameliyatı sonra da rahim ameliyatı geçirdim. O dönem anestezi dr anlatmıştı. Spinal olduğumda baya rahattım, genel anesteziyi hiç sevmemiştim ama bunları düşünmek için çok çok erken. Sigorta şirketinin bunu seçtirmesine de çok şaşırdım bunu biz bile seçemiyoruz testler sonucu anestezi uzmanı değerlendiyor

Sabah sigorta ile sorun yaşayan kimdi unuttum eğer bu mesajı görürse; sigorta yaparken size seçtirmişler miydi doğum şeklini?

Kasıklarınız ağrıyor mu hala ? Benim ağrılarım devam ediyor uykularım da düzensiz
.
Benim olmuyor başlarda oluyordu daha çok. Uyku konusunda da prilam içtiğim için sabahları zor kalkıyorum gece 2 3 de uyuyorum. Prilam içmeyince sabah bi uyanıyorum erkenden bi daha uyuma yok

Bende yok. Ama gece yüz üstü yatarken mesela komidindeki telefona uzanıyorum ya göbek deliğimin üst kısmı geriliyor gibi oluyor
Benim gerilme de göbek deliğimin alt kısmı:))
Benim tüylerde öle bi hızlı çıkmaya ve uzamaya başladı ki anlatamam:)

kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mıydı aranızda ?
Benim idrar tahlili sonuçlarımda bakteri negatif ama lökosit 83,25 p/HPF
Ürolojiye mi gitmek gerek kadın doğuma mı?
Acile gitsem bişey yapabilirler mi?

Canım belki biliyorsundur, gebelikte çikan tüyleri almayınca doğumdan sonra dökülüyor diyorlar. Alırsak tekrar çıkıyormuş

Ay ben bunu da bilmiyordum.
Doğumdan sonra bir müddet bekleyeyim bari.

Şimdi almak gibi bir niyetim yok zaten, 8 yıl önce tüm vücut epilasyon yaptırmıştım. O günden beri hiçbir yerimi almıyorum.

Göbek çevresi üst bacak tamamen sıfırlanmıştı, şimdi yavaş yavaş eskisi kadar olmasa da tüylenme çıkmaya başladı.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…