Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay ben bunu bilmiyordum seçildiğini. Otomatik bel altı sanıyordum. Tüm anestezi kim ister yaa o an bebeğimi görmek isterim hemen
Ama duruma göre değişiyor korkan var belden uyuşturmak istemiyor. Tansiyonu yüksek olan oluyor falan duruma göre değişir o kuzum
Biz başından beri buradayız canım, konuların birleştiği ile ilgili bir şey söylemedi sweetgirlcandy

Yeni açmışlardır belki onu.

Aynı anda vardı ikisi de ben ikisine de yazıyordum. O yok olmuş
Dün kazen yazdı da sanırım diğeri kapatılmış neden bilmiyorum biz popüler olduğumuz için kaldık heralde

Bende yok. Ama gece yüz üstü yatarken mesela komidindeki telefona uzanıyorum ya göbek deliğimin üst kısmı geriliyor gibi oluyor

Yaa bence de aşırı saçma ve imkansız bişi ben normal doğuracam diyince doğuruluyor mu sanki…şöyle oluyormuş; şimdi ben normal dedim ama sezaryen doğurdum ya doğurduğum tarihte sezaryen doğum olarak yeni sigorta poliçesi düzenleniyormuş , aradaki fark kadar ödeme yapıyormuşum… bu sigorta işlerine hiç güvenmiyorum daha yaptırmadan Fark çıkardılar hajsjshsjsjs

Aynı düzeyde yiyorum ama ben de almışım anlamadım bu işi

İki tane vardı 22 Haziran anneleri
Konusu konular mı birleşti ?
Haziran 2021 olmasın o?? Ben de hiç görmedim Çünkü 2022 Haziran başka belki de birleşmiştir ama biz hep buradayız hajsjshsh
Ben bilmiyordum yA doğru tansiyon falan olabilir( Allah yardımcısı olsun herkesin
Benim de oluyo acayip bi de bi ağrı mı desem sancı mı desem birden bişi saplanıyo daha önce yaşamadığm bişi acaba hareket mi ediyo ama daha çok küçük anlamadım bi da benim de göbeğimde tüy müy yoktu ince ince tüylenmiş yaa bunlar dökülecektir umarım

Yalnız birazcık da bebek olabilir:)))) bebek daha minik olsa da rahim ortalama greyfurt kadar oluyormuş bu haftalarda:))))) benim de sanki bi tık çıktı pantolonlarım çok sıkıyo. Eyvah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…