Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Daha önce de başka kullanıcı isimleriyle başka yalanlar uydurmuş galiba. Ay ben korkarım böyle tiplerden uzak olsun iyi kazara Haziran annelerine katılmamış ajjsjshshshs

Daha önce de başka kullanıcı isimleriyle başka yalanlar uydurmuş galiba. Ay ben korkarım böyle tiplerden uzak olsun iyi kazara Haziran annelerine katılmamış ajjsjshshshs
İşte bu yüzden ultrason görüntümü paylaşmaya korkuyorum allah korusun böylelerinden

ben ilk başta acaba hamile kalamadı da kalanların ne hissettiğini anlamak için mi açmıştır diye düşünmüştüm, hafif dalga geçerken bu ihtimal aklıma gelince de üzüldüm, sonra belki bir ürün satacaktır bunun için güven kazanıp, çaktırmadan satış yspmak istemiştir diye düşündüm ama bu kadar senaryo bence hiç normal değil. ya bi erkekti kötü bi senaryo çizdi ya da ruhsal durumu yerinde değil

çok enteresan yaa

Bana da sanki hamile kalamayan biri gibi geldi normal değil çünkü bu olayın altında büyük bi psikoloji sorunu var kim uğraşır böyle şeylerle yoksa

Bana da sanki hamile kalamayan biri gibi geldi normal değil çünkü bu olayın altında büyük bi psikoloji sorunu var kim uğraşır böyle şeylerle yoksa

aynen ya ruhsal problemleri var ya da milletle eğleniyo
ama böyle bi eğlenme yöntemi de doğru bi ruh sağlığını işaret etmiyo yine yazık yaa

Bence olay hamile kalamamaktan çok öte bir şey.
Kadın mı erkek mi o bile belli değil.
Ama sosyopat olduğu kesin.
Ciddi anlamda dikkat çekmeye çalışıyo, herkesten ilgi görmeyi bekliyo ve ayak üstü çok fazla yalan söylüyo.
Sürekli abartılı olaylar, bazen gereksiz gizem yapmalar falan...
Sosyopatların en belirgin özellikleri.
Tanıdığım birinde vardı, oradan biliyorum.

Erkeklere gıcık oluyorum bebeyi biz taşıyalım doğurmayı biz yapalım emzirmeyi biz yapalım kaymağını onlar yesin diyorum bari emzirme işi sende olsaydı
Öyle deme ya. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çamaşır katlamak dışında iş yapmadım evde. Çok ısrar ettim ama kızdı. Haddini bil otur oturduğun yerde dedi. Eminim birçok baba elinden gelse taşımak için gönüllü olurdu.

Ay yok artık.
Lütfen gruplara artık TC kimlik numarası ile giriş yapsın herkes.
Bu nedir yaa.
Ne kadar işsiz insan var.
Yani Mayıs grubunu önden okuyayım da bir şey öğreneyim bile o kadar zor geldi ki, bir kere açıp bakmadım.

.

Erkeklere gıcık oluyorum bebeyi biz taşıyalım doğurmayı biz yapalım emzirmeyi biz yapalım kaymağını onlar yesin diyorum bari emzirme işi sende olsaydı
Eşim diyor çekilmiyorsunuz dedim al o zaman sen taşı bebeği de gör nasıl duyguymuş gıcık oldu benim laf sokmalarıma sinir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…