Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet, çok doğru canım.
Biz güvenip vermezdik ama.

Burda neler oluyorr nelerr hiç şasırmaamm
Valla ya
yaa nasıl onu ben bilmiyorum, sayfayı geri geri yaparak bi şeyler okudum halla hallaa olaylar olaylar bi kişiden daha şüphelenmişler ama ulrason resimlerini falan göremedim asıl olaylar biraz daha geride galiba
Konuya gir. Konunun üstünde 3 nokta var ya ona bas. Orda kimler kimler yazdı var ona gir. Zaten en üstteki en çok mesajı olan kullanıcı onun mesaj sayısına bas. Oraya yazdığı mesajlar çıkıyor. Eskilerden başla
Ayy bende yürürken özellikle hafif oluyor aşırı değil de. Demek ki normal o zaman bu durum.
Ben de normalde aşırı duygusalımdır bu süreçte birden kesildi geçen gün günde 2 kez kustuğum için sinirden ağladım sadece

İkiz gebelik sonra diğer keseden dolayı 3 uz gebelik olduğunu okudun mu Ha bir de tek kesedekinin kalp atışı yokmuş haftalar sonra tekrar atmış falan
Hangi yerde var ifşa merak ettim baktım bu postun 457 sine yok bişi
Temmuz temmuz

yani aslında bence şu olabilirmiş; bu kadınlar kulübüne girerken en azından tc kimlik istenebilir, kayıt olurken. En azından böyle olayların önüne geçilir, hatırlamıyorum kayıt olurken verdik mi ama olsa güzel olur

Oyyy kıyamam şimdi bi yumuşadım bak bizimkilere lafım yok zaten çok şükür diyelim Ama bazılarına hala sinir oluyorum

İkiz gebelik sonra diğer keseden dolayı 3 uz gebelik olduğunu okudun mu Ha bir de tek kesedekinin kalp atışı yokmuş haftalar sonra tekrar atmış falan

Oralara kadar gelemedim canım.
Ay çok şükür, ne kadar da normal bir grubumuz var.

Jou , canım benim, SAT 12 gün gecikse o gruptaydık ikimiz de.

.

Ya bazı kocalar gerçekten sinir ediyor beni. Üstüme vazife değil ama üzülüyorum yani. Arkadaşımın bebeği oldu gece uyumuyormuş biraz bak da uyuyum nolur diyince napıyım emziriyim mi falan diyormuş. İsyanım kayıtsız şartsız hizmet bekleyen erkeklere bizimkiler pırlanta bence onların yanında

TC numarası belki çok ütopik ama en azından cep telefonu istenip doğrulama kodu gönderilebilirmiş.

Yani sırf bunun için bir insan kırk kere telefon hattı almaz heralde.

.

Öyle seymii olurrr emzirmek ne kelime all kucağına gazını hallett gazından uyuyamıyolar ya zatenn bazı adamlarr uğursuzz afedersinn bitek anasımı doğuruyor anasımı baakcakk baba oldun artık sende bakıcaksınn bazı adamlar var varyaaaa direk karıya bırakıyolarr işi onun gibii sen nesin pekii baba değilmisinn

Öyle öyle, yatıp kalkıp şükrediyorum valla.
Adam bütün gün çalışıyo, eve geliyo bi de mutfakta uğraşıyo.
Mutfakla arası bayaa iyi oldu.
Artık bana sormuyo o nerede bu nerede diye, kurdu kendi düzenini.

Benim çok ağrı yapıyor ama normal sanırım. Çünkü daha yeni rutin testleri yaptırdım, bütün değerlerim normal.

Aynen ben de bu şekil öfkeleniyorum

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…